Slika je simbolična.
Četrtkova tekma Olimpije in Mure bo na tribuni navijaške skupine Green Dragons minila v znamenju spomina na preminulega člana skupine Pepija.

Olimpija je v prejšnjem krogu, ko je v Stožicah gostovalo Celje, v deveti domači tekmi prvič ostala brez zmage. V četrtek v prestolnici gostujejo Sobočani.

Mura ima tradicionalno številčno podporo tudi na gostovanjih, zato gre pričakovati tudi glasno navijaško kuliso, bo pa na domači navijaški tribuni prisotne tudi nekaj navijaške črnine.

Kot je moč razbrati iz komentarjev pod zadnjo objavo navijaške skupine Green Dragons, so navijači Olimpije ostali brez vidnega člana skupine, Pepija, ki je bil gonilna sila domžalske podskupine.

»Nekatere stvari so večje od vsega. In tokrat gre ponovno za našega soborca iz tribune. Pepija, vidnega člana Dragonsov, gonilno silo naše domžalske podskupine in človeka, ki vedno da druge pred sebe. Tokrat pomoč potrebuje on, saj se bori za življenje!

Tekma proti Muri je zanj. Tekma proti Muri bo skupna borba vseh nas - za Pepija. Povej naprej, obvesti vse, da bo v četrtek grmelo. Če je potrebno, pojdi prej iz službe! Pepi, borbaj, mi smo s tabo,« so še včeraj dopoldne zapisali pri ljubljanski navijaški skupini.

Izvedeli smo, da je navijač Olimpije doživel nenadno odpoved srca, tudi sporočila spodbude kolegov, naj se bori za življenje, pa žal niso pomagala.

Komentarji (4)

jjttneka (ni preverjeno)

vse za klike

Antifa (ni preverjeno)

Podskupina dragonsov iz domzal so navadne neonacisticne piicke, kerih velka vecina je med ovimi imbecili blood&honor in pa vec ali menje vsi ovi majmuni rumeni jopici in generacija identitete. Cisto navadni naciji, nic drugo. Nega skode…

Ficho81 (ni preverjeno)

Na,eden seronja je krepno od strajá!Kelko jij šče bou do tekme?

Lokoliko (ni preverjeno)

Grmelo,hahaha,ka van Tou dela…

Starejše novice