Foto: Niko Časar
Spremljamo vzdušje v volilnih štabih murskosoboških kandidatov za župana. Kako na rezultate čakajo v štabu Damjana Anželja?

V Mestni občini Murska Sobota je danes 15.823 volilnih upravičencev lahko izbiralo, kdo bo za naslednja štiri leta sedel na županski stolček.

Za županski stolček se v drugem krogu lokalnih volitev v Murski Soboti potegujeta Damjan Anželj (SD) in Andrej Mešič (SDS). Anželj je v prvem krogu prejel 42,42 odstotka glasov, Mešič pa 32,38 odstotka vseh glasov.

Kako je v štabu?

Kot je razvidno iz slik, je v volilnem štabu Damjana Anželja, kandidata Slovenskih demokratov, že zelo veselo.

»Za mano je odličen dan. Volitve so praznik demokracije, občanke in občani so izbrali, da želijo nadaljnjega, še hitrejšega razvoja Mestne občine Murska Sobota. Zahvaljujem se prav vsem, Bakovci, Krog, Satahovci, Pušča, Veščica, Kupšinci, Černelavci, Polana, Markišavci, Nemčavci, Rakičan in Murska Sobota. Hvala vam,« je dejal Anželj v uvodu.

»Prav tako zahvala moji družini za vso podporo, vsem v štabu, vsem mojim prijateljem, ki so z mano v štabu, prav tako pa zahvala vsem, ki so se kljub neugodnemu vremenu odpravili na volišča in oddali svoj glas. Čestitam tudi svojemu konkurentu in njegovim volivcem, vsi skupaj bomo delali za še lepšo prihodnost Mestne občine Murska Sobota in regije Prekmurja in Pomurja,« je za Sobotainfo dodal Anželj.

V nadaljevanju se je spomnil še kampanje: »Kampanja je trajala dolgo. Ta drugi del je zaradi časovnega okvirja, ki je bil dva tedna nekoliko okrnjen, kljub temu smo šli med ljudi, se z njimi pogovarjali, opravljali soočenja, kjer so občanke in občani lahko prepoznali kaj oba kandidata ponujava in se dejansko na podlagi tega odločili in se jim še enkrat zahvaljujem.«

»Je pa zmaga šele začetek,« je zaključil Anželj.

Kdo bo novi župan Mestne občine Murska Sobota?

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sobočanec69 (nepreverjen)

Komunajzeri seljacki

1919 (nepreverjen)

V ponedeljek 5.12.2022 KONCUT v penziji. DOMI-NIĆ, SUČ.....podžupanstvo splavalo po Muri.

Cent (nepreverjen)

Mešič si san kriv ka pa janšo podpira

Zelenko (nepreverjen)

Komunajzeri fuuuuj rdeca Banda !!

Krokodil11 (nepreverjen)

Marulek v štabi

Je to tu red🤬🤬🤬🤬 (nepreverjen)

Marulek 🤪🤪🤪🤪🪤vlogo za propagando Anžeju pred enim kednom njemi je pa mešič pripelo 100kvadratov tlakovcev Prodana duša fuujjjjj)pred bou ((((zdaj pa ge🤷🤷🤷🤷🪤ne stojpi več …..🍺🍺🍺

Politični boter (nepreverjen)

Politični boter in mentor Jevšek "pozira" s svojim birmancem.

Starejše novice