Včeraj je pri predsedniku države Borutu Pahorju potekal sprejem ob vročitvi listine o častnem pokroviteljstvu za triatlonsko tekmo v polovičnem Ironmanu I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, ki bo pri nas prvič organizirana letos septembra.

Sprejema pri predsedniku so se lahko udeležili vsi triatlonci, ki so v zadnjih treh letih sodelovali na IRONMAN triatlonih. Med njimi so bili tudi pomurski predstavniki, in sicer člani KK Tropovci - Karin, Iztok in Dušan Fister iz Bakovec.
 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
biciklist (nepreverjen)

Kakšno izobrazbo pa so dosegli ti mladi, ki se imajo čas ukvarjati z triatlonom? Da vidimo, ali tek, kolesarjenje in plavanje pomagajo tudi pri razvijanju možganov?

Neko (nepreverjen)

VII. stopnjo fsi trije.

In reply to by biciklist (nepreverjen)

(nepreverjen)

Pomaga. Obstajajo raziskave. Za njihovo izobrazbo pa se nikar ne boj, sem prepričan, da je nadpovprečna.

In reply to by biciklist (nepreverjen)

u-pokojni (nepreverjen)

Kriminalisti so še nej bili pri njen zaradi vseh manipulacij in lopovščin ka jih je napravo, že je duže v politiki kak tito. Kak se dela čeden pa nedužen je pa izredno pokvarjen"še pomnite tovariši"

biciklist (nepreverjen)

Sem že ugotovil: zdravnica, ostala dva pa doktorja znanosti ali tik pred doktoratom. Vsaka čast! Bravo! Torej je dobro, da tudi svojo deco usmerjam v šport!

T (nepreverjen)

So doktorji znanosti...

Starejše novice