Najboljša ženska slovenska namiznoteniška reprezentanca se bo v torek, 1. 11., mudila na Otočcu, kjer bo odigrala kvalifikacijsko tekmo za EP 2017 proti odličnim Nemkam, konec tega tedna pa bo potekal redni 4. krog tekmovanja v obeh prvih namiznoteniških ligah.

Prekmurec bo zastopal klub iz Koroške

V I. moški SNTL bo še posebej zanimivo na prekmursko-koroškem spopadu, kjer bo v Puconcih za goste z Raven na Koroškem nastopil dolga leta najboljši igralec domače Keme in slovenski reprezentant Mitja Horvat.

Prekmurci ostajajo favoriti za novo zmago, a če Horvat morebiti osvoji vse tri točke, potem niti Korošci niso brez možnosti, kajti tudi Petrovčič in Jamšek lahko osvojita kakšno točko. Pred nami je tako zagotovo napet boj.

Ljubljančani ne predstavljajo grožnje

Ljubitelji namiznega tenisa bodo na svoj račun prišli tudi v Murski Soboti, kjer se bodo gostitelji pomerili z ekipo Kajuh Slovana, ki v tem prvenstvu še ni osvojila niti ene točke, zato ne bi smela resneje ogroziti Tomaža Roudija in soigralcev.

Prekmurke v boju s Štajerkami

Puconci bodo gostili tudi Ptujčanke, a favoritinje za zmago so gostiteljice, ki sicer nekoliko slabše igrajo pred domačimi navijači. Morebiti se bo tokrat sreča nasmehnila gostjam, kajti Ptujčanka Katja Krajnc je trenutno v dobri formi in lahko osvoji vse tri točke.       

 

Komentarji (1)

Abch EFGH (ni preverjeno)

''...največje presenečanje so pripravile Prekmurke na gostovanju v Vrtojbi. Gostiteljice so nastopile brez izkušene Nine Pavlin, kar so varovanke trenerja Mirka Ungerja izkoristile in s tremi točkami Staše Matis ter po eno Nuše Vogrinčič in Maše Harkai dosegle drugo gostujočo zmago. '' (Ekipa24.si)
Med drugim v informacijo je ženska ekipa NTK Kema prešla v 1. Slovensko namiznoteniško ligo in ostaja na 3. mestu, ter presenetljivo nadpričakovano zmaguje....

Starejše novice