Včeraj je tudi uradno svoja vrata odprl letošnji največji športni dogodek v Pomurju.

Pomurski športni festival je s ponedeljkovim programom obiskovalcem in tekmovalcem ponudil nogometni turnir mlajših selekcij U9 in U11, turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, futsal (4+1) ter delavnico o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja, ki jo je izvedel Aljoša Donša

Slavje najboljših

Ekipe mlajših nogometnih selekcij so pokazale dobro igro, v obeh starostnih kategorijah pa je prvo mesto pripadlo NK Veržej. Za njim sta v starostni kategoriji U9 stali ekipi ND Beltinci in NK Ižakovci, v starostni kategoriji U11 pa Fortnite-team in NK Ižakovci.

V starostni kategoriji U9 je za najboljšega vratarja bil razglašen Jan Švab, za najboljšega igralca pa Blaž Kovač. V starostni kategoriji U11 sta ti lovoriki prejela Aljaž Sluga in Niko Osterc. 

Turnir v odbojki na mivki za moške dvojice je letos osvojila ekipa Surviver Labda Beltinci, sledila pa sta ji No Name in Žan&Žan.

Najdlje so se za mesta borile ekipe turnirja v futsalu (4+1). Prvo mesto je na koncu pripadlo ekipi Original, drugo ekipi Cicibani in tretje ekipi Soboslikarstvo Nedelko. Najboljši vratar je postal Tadej Ferenčak, najboljši igralec pa Denis Horvat.

Da pa so na festivalu uživali tudi najmlajši obiskovalci, so z aktivnostmi poskrbeli v Bumerangu Sreče.

In kaj se bo dogajalo danes? 

Torkov program nas medtem vabi na nogometni turnir na milnici, turnir v odbojki na mivki za ženske dvojice, tekmovali bodo še v disk golf igrah, potekal pa bo tudi veteranski nogometni turnir.

Starejše novice