V Lendavski Nafti so v zadnjih dneh poročali o dveh novih okrepitvah. Tadej Žagar Knez je igral pvoligaški nogomet v Celju in Aluminiju, nato pa je do selitve v Lendavo igral v avstrijskem SAK Klagenfurtu. Jurica Jeleć je včeraj prišel iz Brežic, danes pa je Nafto že zapustil.

Jurica Jeleć, dosedanji napadalec NK Brežic, je za bivši klub v 24 tekmah zabil 27 golov, kakor hitro so se navijači razveselili pa so lahko z današnjim obvestilom kluba na to tudi pozabili; Jeleć se namreč seli na Malto, so zapisali na uradni Facebook strani kluba.

Kneza krasi tudi gol v Evropi

Tadej Žagar Knez je v svoji karieri odigral 43 tekem v Prvi slovenski nogometni ligi, v teh tekmah pa je dosegel dva gola in pet asistenc. Ob tem je odigral tudi dve tekmi v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Na Norveškem je leta 2013 proti ekipi Tromsa za Celje zabil zmagoviti gol (1:2), kar pa jim ni zadostovalo za igranje v Evropi, saj so doma izgubili z 2:0.

Nk Nafta 1903 trenutno nastopa v 3. SNL vzhod, kjer zaseda 3. mesto, ta konec tedna pa se bo za napredovanje na lestvici pomerila z drugouvrščenim Tromejnikom.

Na Youtubu smo zasledili predstavitveni video Tadeja Žagarja Kneza, ki je sestavljen iz njegovih predstav v 4. avstrijski ligi.

Embed koda

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sobočanec123 (nepreverjen)

Lejko što razlože, zakoj na portale sobotainfo objavlate novico od nafte, kera sploj enje vezana na kakšo tekmo, temveč na prestop 4-ligaškega igralca, nekoč igralca 1 lige.. Resno ste neverjenti

Gost (nepreverjen)

Strašen more biti tej igralec, če iz prve lige pride špilat v tretjo ligo. Nišče drugi ga nešče , pri Nafti ste pa vse nouri ka je k van prišo.

Gost (nepreverjen)

ej, najte se đoukati, vij mate Vaša Arpada.

Starejše novice