Na Fazaneriji, kjer delavci aktivno delajo na postavitvi reflektorjev, Muro do konca jesenskega dela čakata še dve tekmi.

Na začetku septembra so na Fazaneriji začeli z gradnjo reflektorjev. Okrog pol milijona finančnih sredstev za reflektorje je v proračunu zagotovila občina, sama gradnja reflektorjev pa bo potekala v štirih sklopih.

- gradbeno obrtniška dela (rok je 40 koledarskih dni od podpisa pogodbe)
- stebri (rok je 70 koledarskih dni od podpisa pogodbe)
- elektro inštalacije (90  koledarskih dni od podpisa pogodbe)
- svetila (rok je 70 koledarskih dni od podpisa pogodbe)

Postavitev stebrov v naslednjih dneh

Na začetku meseca pa je gradnja reflektorjev zastala. Kot so nam takrat pojasnili na soboški občini zaradi dobavnih rokov stebrov ter sider za temelje. Delavci so z deli nadaljevali v sredini meseca, saj je dobava stebrov predvidena za začetek decembra. 

“Hkrati pa smo v oziru na razpored tekem in zaradi dejstva, da bo gradnja dveh stebrov potekala neposredno ob robu igrišča dorekli, da se montaža stebrov prične izvajati od 10. decembra dalje, ko je konec jesenskega dela prvenstva," so še sporočili iz soboške občine.

Kot smo že poročali, se prvoligaška in s tem tudi uradna tekma na Fazaneriji pod reflektorji ne bo odigrala v letošnjem letu, a si na občini vseeno želijo, da bi reflektorje prižgali še v letošnjem letu. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Oglatz (nepreverjen)

Opuščeno kak če bi gnes bile volitve gotove, včera bi se še pa grebli za glasove.

black gringos 2 (nepreverjen)

Posnetki profesionalni !

sobočan1989 (nepreverjen)

A je sploh dobro sedaj, ko je zunaj pod minus stopinj Celzija betonirat temelje?
Nisem gradbenik, ampak kolikor sem slišal, ni ravno za betonirat ko je zunaj pod minusom(pa tudi ko je poleti zunaj +30 stopinj Celzija=
Naj nekdo, ki je bolj blizu ali v gradbeništvu, malce razloži kako gre to.

p.s. nisem proti gradnji reflektorjev, ampak ne bi rad videl, da se jih sedaj na vso silo gradi, četudi ni pogojev za to trenutno(beri: kmalu zima, zunaj pod minusom)

ekipa1 (nepreverjen)

dokončajte stadion oziroma ga povežite

kkkkjhjk (nepreverjen)

Malo preverite nazaj pa te vidli, ka so pred čason objavili identični članek z istimi informacijami, oziroma neinformacijami. Nabijajo na ton Sobotainfo v tri krasne berezveze. Bullshiting bi tomi pravli američani. Cela stran teksta pa nikše čedne informacije. Brezveni ste tak ka je že redno žalostno, tak ste brezvezni.

Lepec (nepreverjen)

Kaj pravi na to vse skupaj g. dr. Robert Celec???? On je multipraktik, expert za vsa vprašanja!!! Prosim, da mu posredujete moje vprašanje oziroma naj poda svoje mnenje. Prav bi bilo, da bi ga povabili v studio!!!!

hmm (nepreverjen)

V lendavi v bereku imajo tudi že nove reflekore in vadbeno igrišče.

Joužek2 (nepreverjen)

Starejše novice