Slika je simbolična.
Prvega maja praznujemo praznik dela, ki nas opominja na vrednote in pravice povezane z delom. Zdravniška zbornica Slovenije se ob prazniku dela zahvaljuje vsem delavcem in svetuje, kako naj preživimo praznične dni.

Zdravniška zbornica Slovenije je v pismu za javnost izrekla zahvalo za dobro delo vseh delavcev v času epidemije, obenem pa poudarila, naj se tudi med prazničnimi dnevi držimo ukrepov. 

Zahvala Zdravniške zbornice Slovenije

Ob prazniku dela Zdravniška zbornica Slovenije izreka javno zahvalo vsem delavcem v domovih za starejše, v zdravstvu, zaposlenim v trgovini, v potniškem prometu, na pošti, na komunali, v vsej kritični infrastrukturi, policiji, v vrtcih, učiteljem v šolah in medijem.

Prav tako se zahvaljujejo vsem prebivalcem, ki so se odločili in delali od doma, pa tudi vsem v gospodarstvu, ki niso imeli te možnosti in so zato kljub dodatnim tveganjem, svoje delo še naprej opravljali na delovnem mestu.

Posebna zahvala gre po njihovih besedah tudi civilni zaščiti in prostovoljcem po vsej državi. 

Kako preživeti praznične dni?

Zdravniška zbornica Slovenije ob tem vse prebivalce prosi, da vsi skupaj naredijo, kar lahko – naj bodo čez praznične dni in tudi naprej, dokler epidemija ni obvladana, čim bolj pozorni in naj spoštujejo vse preventivne ukrepe za zajezitev epidemije. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Wtfshitdmn (nepreverjen)

Ta pravi nan to pravijo...

Noj (nepreverjen)

Kak ste se še nej navolili? Saki den isto objavljati. Samo te Kovid. Aja dobre dodatke dobite. Zatou pa šopate saki den 5x minimum te Kovid. 1x van tou tuj odklenkla.

Hssaandrrss (nepreverjen)

Ma ko vas jebe pijzda van je materna kriminalci lažnive pohabljeni vsa zadeva je izmišljena vij podkupljene kure pa ste kak opice na gnoji ka se kučejte po prsaj fujj sram vas bilo retarde pohabljeni nej ste vredne ka živejte!

100-100 (nepreverjen)

Püno je že takšij gor plačalo, da so pa pomoč nücali so se pa naj bole gor prosili, prosjakali, samo ka jih se zvrači. Sakša rit pride na šankrejtm tvoja de tudi.

In reply to by Hssaandrrss (nepreverjen)

Johfdaar (nepreverjen)

Laži tij svojoj matere nej meni prokleti bio bedak!

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Pa nej san ges svojoj lago, liki san lago tvojoj, zato ka san ji pravo, ka mo pazo da mo jo nategno, Zdaj pa vidiš v ogledalo pogleni, gratalo je tele zdaj pa cejli bik.

In reply to by Johfdaar (nepreverjen)

Johfdaar (nepreverjen)

Daj vdare se z neken po toj noroj tikve somar prizadeti!

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Pa vdaro bi tebej, samo ne ven što si. Pa ne davaj samo sebi pluse. Ajde boj džek pa napiši tvoj naslov.

In reply to by Johfdaar (nepreverjen)

Starejše novice