V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 6. januarja, opravili 18.280 testiranj na koronavirus in potrdili 2663 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 14,6-odstoten. 

Opravljenih je bilo 6370 PCR testov, od katerih je bilo 2040 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 32,1-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 11910 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 623, gre za 5,2-odstoten delež pozitivnih testov.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Pomurju odkrili 167 novih okužb s koronavirusom

Po številu novih okužb izstopa Murska Sobota, kjer je bilo odkritih 43 novih okužb, sledi občina Gornja Radgona s 17 novimi primeri in Moravske Toplice s 13 novimi okužbami.

V občini Beltinci imajo 11 novih okužb, v občini Črenšovci deset, v Ljutomeru in Lendavi devet, v občini Grad sedem, v občinah Puconci, Radenci in Turnišče pa po šest novih okužb.

V občinah Rogašovci in Gornji Petrovci so zabeležili štiri nove okužbe, v občinah Tišina, Šalovci po dve v Svetem Juriju ob Ščavnici, Veržeju, Veliki Polani, Odrancih in Dobrovniku pa po dve okužbi.

Kot zadnje so po eno novo okužbo zabeležili še v občinah Križevci, Apače, Cankova, Razkrižje, Kobilje in Kuzma.

Brez novih okužb v zadnjem dnevu je bila le občina Hodoš.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nau (nepreverjen)

Biden je storil največjo sramoto v zgodovini Amerike za Američane, kaj bo tudi čas pokazal zakaj!

Žuža (nepreverjen)

Tarča-sken država posluje(glede palčk)SRAMOTA

NESPOSOBEN ŠTEFANEC (nepreverjen)

Kaj je pa potem nesposoben norčasti Štefanec delal na tarči ? Koji je pa on faktor v tej državi ? Človek katerega so brsnoli v rit na KPK zaradi nesposobnosti, de zdaj preko javne RTV delil državljanom nasvete. V katerim stranki je že ta Štefanec ? Taki nam delajo sramoto Prekmurcem

KA DELATE SOBOČANCI (nepreverjen)

KA DELATE SOBOČANCI ? ZARADI VAS NAJEBE CELO PREKMURJE JOJ JOJ NAJBOLJ KOMUNISTIČNO MESTO V SLOVENIJI.

fuckar (nepreverjen)

Ja, ka nan goričanci zarukani v Soboto virus nosite gnoji neorganizejrani, gda se po bautaj vlačite, doma pa brez mask žurate po štalaj. Nej ste čuli ka je Kacin povedo? Kmetavzari ste krivi za širjenje okužb.

In reply to by KA DELATE SOBOČANCI (nepreverjen)

Ubn (nepreverjen)

Dajte no vejpa tou je vse v zrake bilo spuščeno z letali.In tou je tou mafija dobro služi majo dobre načrte ka do napravle zname in tou je tou.Samo našoj državi se je jebe na narod glavno oni punijo žepe.

Starejše novice