*Fotografija je simbolična
108 novih okužb so včeraj potrdili v 53 slovenskih občinah, od tega v štirih pomurskih.

V Sloveniji so včeraj, 10. septembra, opravili 2758 testiranj na novi koronavirus. Potrdili so 108 novih okužb

Po podatkih Covid-19 sledilnika so v minulem dnevu največ okužb potrdili v Ljubljani, in sicer kar 23 okužb. Ljubljani pa za petami sledi Maribor, kjer so včeraj potrdili 10 okužb.

V občini Kamnik so potrdili pet okužb, po tri okužbe pa v občini Kranj, Braslovče in Starše.

Dve okužbi so potrdili v občini Slovenska Bistrica, Dravograd, Ig, Krško, Šoštanj, Ptuj, Vuzenica, Borovnica, Lenart, Kungota, Logatec, Lovrenc na Pohorju in v občini Pivka. Dve okužbi sta bili tudi vneseni iz tujine. 

Po eno okužbo pa so potrdili v občini Celje, Novo mesto, Šentjur, Domžale, Tržič, Velenje, Murska Sobota, Žalec, Ilirska Bistrica, Tišina, Litija, Tabor, Vojnik, Grosuplje, Idrija, Šmarje pri Jelšah, Gornja Radgona, Kočevje, Koper, Poljčane, Radovljica, Ajdovščina, Hrastnik, Hrpelje - Kozina, Ivančna Gorica, Postojna, Slovenj Gradec, Brezovica, Hajdina, Kidričevo, Kuzma, Log - Dragomer, Rečica ob Savinji in v občini Straža.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tomažekčeš (nepreverjen)

SVINJE LAŽNIJVE PODKUPLENE!!!

PrekMurec9 (nepreverjen)

Upam da vsi dobimo to korono in cim prej! Pa naj umrejo starejši boli me kurac! To je naravna selekcija. Sploh pa pri starih ki so 95 let ne morejo hoditi niti dihat več sami. Pizdo ce bom kdaj toliko star in onemogel si bom sam vzel življenje. Noben zdravi mladi niti starejši še ni umrl od korone! To je moje mnenje in ce jaz umrem od korone Bog pomagaj!

In reply to by tomažekčeš (nepreverjen)

citiram (nepreverjen)

citiram iz slovenskih novic
in se smejim ha ha ha
»Zaradi skrajno nedostojne izjave, ki si jo je o dr. Spomenki Hribar privoščil dr. Blaž Mrevlje, priznani specialist interne medicine, zahtevamo kot državljanke in državljani disciplinsko ukrepanje Ministrstva za zdravstvo RS in Zdravniške zbornice Slovenije. Najmanj, kar lahko ljudje – še posebej pa potencialni pacienti – pričakujemo od zdravnikov, je spoštovanje Hipokratove prisege in izogibanje politično motiviranemu demoniziranju drugače mislečih, ki vsebuje celo gnusno privoščljivost klicanja smrti nad sočloveka,« so zapisali na spletni strani Foruma za demokracijo in zahtevali, da se Mrevlje nemudoma javno in iskreno opraviči.

Ob tem so podpisniki pobude spomnili tudi na grožnjo dr. Janeza Lavreta, direktorja Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, ki je novinarju Blažu Zgagi dejal: »Ti ne boš šel na ventilator, boš kmalu pozitiven, pa da vidimo, ‘kk’ boš cvilil.«

samo.nasi (nepreverjen)

a to govoris o Spomenki Diklić??

In reply to by citiram (nepreverjen)

Lolekbolek (nepreverjen)

Kal pa kaj znani pomurci ka so kaj delali ... Nic ne pisete 😛 danica pa take pa to ...

loklo (nepreverjen)

Novih 8 milijonov odpisanega družini Janković. Skupno preko 60mio.
Za koliko se je že Pivec vleklo na začetku vsakega dnevnika zadnje 3 mesece?
Kje ste razvajeni protestniki? banda.

inokss (nepreverjen)

PIVCEVO SO MEDIJI VLACILI KOT BI OROPALA POL SLOVENIJE! SE PA STRINJAM, DA JE NAREDILA NAPAKO ZA KATERO NI OPRAVICILA V NORMALNO RAZVITI DRZAVI!
ME ZANIMA KOLIKO BODO MEDIJI PISALI O JANKOVICU?
SOBOTAINFO KOT BEDAK MED MEDIJI RAJSI OBJAVI KURC**** AFERO Z ODREZANO ROKO:)

FDV, MEDIJI V SLOVENIJI DREK OD DREKA! NAREKUJEJO POLITIKI IN DRZAVLJANOM KOT HOCEJO.

DANES TE NA PAMET OBLATIJO, JUTRI JIH TOZIS, POJUTRI SO OPROSCENI KER JIM KRATIS MEDIJSKO SVOBODO!
HUJSE KOT KOMUNIZEM!

In reply to by loklo (nepreverjen)

Gost1423 (nepreverjen)

Vse je treba spokat v čuzo, leve, desne, vse po vrsti ki nas kradejo. Pivčeva je več pokradla kot samo ta "drobiž". Jankovići pa itak, vsi po vrsti bi že morali biti v zaporu!!!

In reply to by loklo (nepreverjen)

GostM (nepreverjen)

Kdo jim je pa odpisal? Janez Janša. Levi in desni z roko v roki kradejo, narod se pa med tem deli in prepira kateri so "boljši".

In reply to by loklo (nepreverjen)

Lažnivi Kaco (nepreverjen)

Točno tak, ampak to narod še dugo nede gor prišo. Zdaj pa majo to korono s kero so sprestrašili narod ka ne vupa več nič proti vladi povedati ka se boji ka jih nedo pa not zapirali. Sami se pa ne vejo proti postaviti. Tan nekši cirkusanti sakši petek protestejrajo in iz sejbe delajo glih takši bedake kak ovi ka so pred sodiščami protestejrali za Janšo pa Leljaka pa podobne. Resno je narod totalno neumen grato. Med sebov se krejgajo glede lejvih pa desnih, domobrancov pa partizanov, fašistov pa komunistov, to ka jin pa vsi politiki z roko v roki skupaj kradejo in jih majo za norca pa ne vidijo. Te pa najdeš pacijente kak je ovi Truplo ka nemre razmiti ka je nešče lejko takšen ka je nej lejvi in nej desni in ka se njemi jebe za politiko in za stranke. Truplo je tipičen prestavnik opranoglavoga volilca keri za svojo prosperejranje rabi nasprotnika. Desni rabijo leve, levi pa desne. Obstajamo pa tudi takšni ka ne rabimo nikoga in lidij, politike, stranke ocenjujejo po dejanjih nej po nakladanji. Tak SDS kak SD bi bili čistak vredi stranki, če bi delovali demokratično pošteno in v korist vseh državljanov. Ali to so pač Slovenske mokre sanje. Vsi tej Jankoviči pa podobni slovenski lopovi nebi mogli obstajati in arogantno delati nepoštene posle, če jin zakoni to nebi dopuščali. In što je napiso zakone? Politiki! In što jih lejko spremeni? Politiki! In zakoj jih ne spremenijo, če so zakoni tak nepošteni? Zato ka jin je nej interes. Če bi bila Slovenija poštena država politilčne stranke nebi mele nasprotnikov z nikin obkladati. To je edino ka jin še preostane glede na to ka nekših ekstra čednih političnih programov nema več niti ena stranka v Sloveniji.

In reply to by GostM (nepreverjen)

Starejše novice