Kljub nekoliko bolj mokremu vremenu so se v sredo na Pomurskem športnem festivalu odvijali trije turnirji. Potekal je turnir v sumo nogometu, že tretji dan turnir v odbojki na mivki – tokrat so tekmovale mešane trojke, in košarkarski turnir 3 x 3. Tudi včeraj pa je najmlajše udeležence festivala z zanimivimi aktivnostmi animiral Bumerang Sreče

Festivala sta se udeležila tudi vrhunska športnika, zaposlena v Športni enoti Slovenske vojske: boksar Aljaž Venko in telovadec Sašo Bertoncelj.

Četrtek v znamenju človeškega namiznega nogometa, penalov, plesa in juda. – Začenja se že 27. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi.

Današnji športni program bo postregel s turnirjem v človeškem namiznem nogometu in 27. tradicionalnim streljanjem penalov. Že danes pa se začenja 27. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi za pokal Športnega društva Meteor Melinci, ki se ga bodo tudi letos po besedah organizatorjev udeležile tudi ekipe iz tujine. Malonogometni turnir se bo nadaljeval v soboto.

Za otroke bo Plesna šola Zeko pripravila plesno rajanje, Judo klub Klima center Tratnjek Beltinci pa bo izvedel zaključni turnir v judu.

Starejše novice