Foto: Caffe Club 911
Po tem, ko so Nino in Ambroža po odhodu s Kmetije opazili v Mariboru, je o njuni veliki romanci le spregovoril tudi Ambrož. Preberite, kaj je povedal o njunem razmerju in kakšni so njuni načrti za prihodnost.

Prva namigovanja, da sta Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj še vedno skupaj, so se pojavila teden dni nazaj, ko so Nino in Ambroža opazili v mariborskem lokalu Caffe Club 911, kjer sta si privoščila obilni brunch. Da sta tudi uradno skupaj, pa je Nina potrdila za 24ur.com

»Najlepše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ in ko nanje niti ne misliš. Usoda naju je pripeljala skupaj in naju združila. Ko sva se v šovu spoznala, sva ostala skupaj v dobrem in slabem in res sem vesela, da sva ostala skupaj. Nič nama ni prišlo do živega, niti stvari v šovu. Niti tiste, ki so jih gledalci že videli, niti tiste, ki jih še niso.

V življenju se vedno zgodi, da najdeš človeka ob pravem času na pravem mestu. Našla sem svojega sanjskega moškega in to mi pomeni več kot kakršni koli nazivi in podobno,« je Nina povedala za omenjeni portal.

Ambrož pravi, da je Nina njegova sanjska punca

Sedaj pa je spregovoril tudi Ambrož, ki je tako kot ob odhodu s Kmetije, tudi sedaj poudaril, da denar zanj ne pomeni nič.

»Meni denar v življenju ne pomeni nič. To je samo nujno zlo. Več kot ga imaš, bolj si pokvarjen. In res je, v šovu sem našel svojo ljubezen. Na začetku šova sem rekel, da se ne bom zapletal z nobeno punco. Lahko jemo skupaj, kar koli lahko počnemo skupaj, ampak zapletal se ne bom, a ravno to se je zgodilo. Zarečenega kruha se največ poje,« je za 24 ur povedal Ambrož.

Prav tako je Ambrož dodal, da imata skupaj z Nino že načrte za prihodnost. »Nina je tudi moja sanjska punca. Ima težko zgodbo za seboj, v življenju je dala že veliko zadev skozi, se pravi težkih življenjskih zadev. Zdaj že gledava v prihodnost, da bova pod eno streho, sem že začel urejati stvari za svojo hiško. Vse poteka tekoče, imava že načrte za prihodnost. Ne moreš shajati, če nimaš neke skupne vizije v življenju,« je še povedal Ambrož.

Komentarji (6)

realnoo (ni preverjeno)

OPET DAVLETE GOR ZREZIRANO ZGODBICO.
TA DVA IMATA POGODBO S POPTV IN MORATA DELATI KAR PAC DELATA! STA PLACANA S STRANI POPTV, DA USTVARJATA ZGODBICE PO SCENARIJU.

SOBOTAINFO, PROSIM NE DAVLITE ZGODBICE GOR!

magyar bacsi (ni preverjeno)

OBA MI DOL VISITA: Ona si pa naj operira nosne kanale, da bo vsaj normalno govorila lahko. Tudi ukozim se na oba.

tanja flaškon (ni preverjeno)

Moj do jebač Dejan svinskoglavi se je cepil sedaj se mu pa ne digne več

magyar bacsi (ni preverjeno)

Še dva, ki sta enaka čeglastemu!!!!

magyar bacsi (ni preverjeno)

Največji poštenjak, delavec na kmetiji je FRANC ostali pa vsi igrajo svojo igro.

magyar bacsi (ni preverjeno)

Kaj pa lubeničar??? Sedeči bik???

Starejše novice