Ples - noč čarovnic že osmo leto s pestrim srednjeveškim programom za vse generacije, zabavnimi čarovniškimi predstavami, spektakularnim ognjenim showom in glasbeno poslastico.

Vsi letošnji glasbeni gosti so iz Slovenije in predstavljajo sam vrh slovenske glasbene scene, prav ta atraktivna imena razprodajajo dvorane širom Slovenije.

Prvi dan prireditve so za noro zabavo poskrbeli Polkaholiki, Joker Out, Luka Basi in domača skupina Blue Planet.

Včeraj, oziroma drugi dan, pa so za noro zabavo poskrbeli domači pomurski trio Trifrtalenadesejt, za vrhunec večera pa so natopili Mi2Siddharta in Alo!Stari.

Že čez dan pa je potekal pester program z animacijo za otroke in odrasle, od poslikave obrazov, čarovniške predstave, spektakularnega ognjenega šova, sojenja čarovnici, čarovniškega poligona, ustvarjalnic, cirkuškega kotička do mečevanja, srednjeveške predstave, lokostrelstva.

Komentarji (73)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Muraa pfuj (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ej vi cepljeni roboti in zagovorniki cepljenjanin covida????kje steeeeee??? A vidite slike???vidite kaj se dogaja??????kje je covid,kaksno cepljenje,smrttttt idiotom in smrtt jansizmuuuuu,nateg stoletja vi slepi cepljeni roboti

Lolika (nepreverjen)

Polovica toga naroda na sliki je verjetno cepljenih tak ka ne bluzi

In reply to by Muraa pfuj (nepreverjen)

ffran
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Plesa - noč čarovnic v dvorcu Rakičan, to so utrinki, pomemben dogodek za Slovenijo in soboško občino !

In reply to by Lolika (nepreverjen)

Anonimes (nepreverjen)

Hahaha, pa ka je zvami narod butasti, zar ne vidite da je vse to en vlki nateg. Pravijo da so bolnice polne z covid bolniki, tu pa se na vlko delajo koncerti nato pa še na tekme hodijo. Dokleč bojo v ton časi organizejrani koncerti in športne prireditve, znajte ka van Lažejo!!!

In reply to by ffran

zimber (nepreverjen)

ja, in misliš ka so te zaščiteni? kurac-palac! okužijo se, na test ne grejo in lepo trosijo naokoli virus, tak da so cepljeni krivi za vse in ne necepljeni!

In reply to by Lolika (nepreverjen)

Parsifal (nepreverjen)

zimber budalo...seveda so cepljeni vsega krijvi..san bi se cejpo pa bi lejko tij okoli virus troso.. tele mamino

In reply to by zimber (nepreverjen)

.. (nepreverjen)

Fotokopije.

In reply to by Lolika (nepreverjen)

Landini

Upam, da boš enkrat izkusil srečo z okužbo in respiratorjem v gobcu. Da se boš dusil v lastnem sluzu kakšen mesec. Me zanima, če boš tudi takrat tako pameten.

In reply to by Muraa pfuj (nepreverjen)

AA430 (nepreverjen)

Velik BRAVO Landini. Ampak tega,dokler sam ali nekdo od njegovih ne poskusi,pa mu niti ne zelim,se bo sam po Sloveniji vozo in proso za cepljenje...

In reply to by Landini

Baubaci (nepreverjen)

Idiot

In reply to by Muraa pfuj (nepreverjen)

black panter

Tele zabito
Muraa pfuj

In reply to by Muraa pfuj (nepreverjen)

..mmo (nepreverjen)

Bolnišnice pokajo po šivih, na intenzivni negi je 137 bolnikov. Bolnica Franja je v vojni gostila 500 težkih ranjencev, v barakah.
Nekaj od tega je laz, prvi ali drugi del?

Landini

Res pa je, da tisti, ki bi danes končali na icu, bi bili v vseh vojnih bolnišnicah odpisani že na vstopu.

In reply to by ..mmo (nepreverjen)

someone1 (nepreverjen)

Očitno je bolnica Franja napravlena za tebe pa tvoje somišljenike. Neven, ka sploj hodiš v normalne bolnice. Idi v Franjo če je tak dobra.

In reply to by ..mmo (nepreverjen)

Tako je (nepreverjen)

Tako je sprašujem komentatorje kaj pa ima ta prireditev z antipropagando proti ceplenju, janšizmu itd.
Tukaj so imeli organizirano testiranje pred vstopom na prireditveni prostor a kaj pa imate vi kolesarji ob petkih in ...... NIČ SAMO NEKAJ

100-100 (nepreverjen)

Že fčera san piso, bon še gnes či glij je tou pisanje ščista brezveze. Nikoga se ne prime pa či gučijo lipou ali grdo, fsaki si misli, vej pa itak je tou izmišljotina, Večina tej šteri so tü na slikaj so sploj nej cepleni, večina ma test. Ali tou ka pa malo deco vlačijo seuf, to je pa ščista brez pameti. Ceplenje ne ščiti pred okužbo, pomaga ka leži preboliš, virus pa tak ali tak trosiš okoli. Niedne maske, nikšne razdalje. Da de pa eksplozija okužb te pa ajd v špital. Tan te se pa bunili, gda vas nedo mogli vzeti, gda nedo meli postele za vas, respiratora itd. Sikak pa je toga dogajanja kriva vlada štera je dovolila tou prireditev, se človik pita ali nas namerno takšni pa vlada vlečejo v zaprtje.

vplivni (nepreverjen)

Pa ka ste Jajceglavega dali na naslovnico.

oljar (nepreverjen)

ti 100 100 ti si pa gvušno v bolnici zaposleni ka hajdek prekmurščino obvladeš

100-100 (nepreverjen)

Bi ges tüj za tebe lejko tak pravo, alik spiso. Ponosen Prekmurec piše in güči v prekmurščini. Samo tak dale, pa malo ü je popravi.

In reply to by oljar (nepreverjen)

NN (nepreverjen)

Mura pfuj...ka so ti tablete svalile,lejko ides k dezurnomi ka de vaci mogoce v torek ze prekesno!

Indigo1 (nepreverjen)

V MS lejkonna covid oddelek sprejmejo 6 ljudi in ko jih je 5 so ekstremno preobremenjeni!

SRAMOTA IN ŠKANDAL (nepreverjen)

SRAMOTA IN ŠKANDAL JE DA SE JE TAKO PRIREDITEV ZARADI STANJA V DRŽAVI SPLOH LAHKO IZVEDLO. Sam mislim, da sega to v sam vrh slovenske politike, točno v stranko SMC katere vidni član in prijatelj POČIVAUŠKA je Robert CELEC, potem ko so ga brcnili v rit iz stranke SDS. Robert Celec je bil odgovorni vodja te škandalozne prireditve, dovoljenje za to prireditev so mu preko UE M. Sobota, izdale najvišje merodajne službe v Sloveniji, točno te službe, ki se vsak večer jokajo na tv in prosijo ljudstvo naj se ne druži zaradi stanja v državi in to je farsa v tej državi in dvoličnost, ker na podlagi tega vsega je zaključek ta, da se vsem tem službam jebe, če bomo vsi pocrkali v tej državi. Robert Celec osebni prijatelj Zdravka Počivalška je bil kandidat za ministra za javno upravo namesto Koritnika pa ne samo to Robert Celec je bil pred časom celo imenovan za nadzornika v Holdinga Slovenske elektrarne in to za nagrado ker ni postal minister. ZAKLJUČEK DRAGI DRŽAVLJANI JE DA JE POLITIČNIM IZBRANCEM DOVOLJENO VSE IN NAD NJIMI JE SAMO PLAVO NEBO, NE GANE JIH DA BODO LJUDJE ZARADI TAKEGA CIRKUSA UMIRALI. Pa še to ozvočenje ob nastopu Sidarte je bilo tako močno, da si lahko med 23:30 in 02:30 uro to galamo slišal 7 km vstran od prizorišča. Dobrih 200 m vstran v soboški bolnišnici pa so ljudje umirali, prireditelji saj niste ljudje. Čakamo kako se bodo odzvale inšpekcijske službe in kako bo stanje okuženih čez nekaj dni. B. C.

blabla... (nepreverjen)

PRAVILNO NAPISANO NIMAM KAJ ZA DODATI... VPRASANJE JE EDINO KDO DE ODGOVARJAL ZA TRAGEDIJO, KI NAS CAKA ZA 1 ALI 2 TEDNA?

In reply to by SRAMOTA IN ŠKANDAL (nepreverjen)

Hkki cj (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

TRAGEDIJA TE JE GOR NAREDILA OPICA LAŽNIVA!

In reply to by blabla... (nepreverjen)

blabla... (nepreverjen)

@Hkki cj - Hillbilly vse ok s tabo?..Kje si pustil osnove obnasanja?

In reply to by Hkki cj (nepreverjen)

AA430 (nepreverjen)

Hkki cj...ja so ze kda je se med semencicami plavo v bilicaj,druge vö brsnole,ka je nej bil isti,ka je ze te bil kosmati...
Zatau pa takso obnasanje.

In reply to by blabla... (nepreverjen)

Pretiravanje (nepreverjen)

No ja, več ali manj se strinjam z napisanim, ampak o tem, kako daleč se je slišalo, pa hudo pretiravaš: jaz v Soboti nisem ničesar slišal, ajd, razdalja je pa največ 3,5 km.
Kako torej?
Da pa je tako prizorišče v bližini bolnišnice predvsem ob takih časih neprimerno, nehumano, pa se še posebej strinjam!

In reply to by SRAMOTA IN ŠKANDAL (nepreverjen)

tistitan (nepreverjen)

Jes san 5 km vkraj, pa se je čülo čista glasno, pa razločno-oba dneva. Mogoče veter v to stran pihau.

In reply to by Pretiravanje (nepreverjen)

Parsifal (nepreverjen)

se strinjan..eli nebou je nej plavo...plavo zuto je..

In reply to by SRAMOTA IN ŠKANDAL (nepreverjen)

Pax (nepreverjen)

Bravo. Odličen komentar!
Ampak nažalost "česar Bog ni dal, tega se v apoteki tudi ne dobi (pameti)".

In reply to by SRAMOTA IN ŠKANDAL (nepreverjen)

Prekmurka42 (nepreverjen)

V kon van je fora ka tu bluzi te o covidu... Če komentirate te komenterjate o ton o čem je članek. Mene zanima zakoj so prodali telko kart če so nas te Nej not pustili. Po pol ure čakanja v koloni pridemo do vhoda pa pravijo ne sme več nisce not ka je kapaciteta zapunjena. Se pravi lejko pozabe pejneze kere san dala za karto

...... (nepreverjen)

Pozabi na karto in naslednjic ostani doma, in bo boljse za vse.

In reply to by Prekmurka42 (nepreverjen)

12... (nepreverjen)

Mater si pameten. Se vidi ka tu komenterjate samo lejvi pa desne. Komentar on za covid so namenjene drrujge članke...

In reply to by ...... (nepreverjen)

Silux (nepreverjen)

Prekmurka42 ali kokoš debilna po domače!
Prav ti je, ker si degeneriranka na kvadrat...

In reply to by Prekmurka42 (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Izvedba te prireditve v takem stanju kot ga imamo je navadna svinjarija. Ljudje eden na drugemu, tudi če imajo PCT to ni nič vredno, pride noter en cepljen, ki je kužen pa bo spet masovno žarišče. Državi zgleda da ustreza da je čimveč okuženih, da bodo potem lahko sprejemali bolj rigorozne ukrepe.

opocok (nepreverjen)

vsedm prirediteljem in obiskovalcem elim hud potek bolezni, ker ste idioti na kvadrat n si tudi zaslužite, celo smrt! dobro veste in vidite kaj se dogaja, pa kljub temu ne morete malo doma posedeti na svojih debelih ritih. sram vas naj bo in res vse najslabše!

realnoo (nepreverjen)

Pri mojih ozjih sodelavcih je dvema oce umrl in enemu babica! En prijatelj je prebolel covid v bolnisnici in je sedaj zaenkrat se nepokreten...

Ta dva oceta sta umrla letos po tem ko sta vnucki bile na smucanju na pohorju. Bilo je kup otrok brez mask in evoga... Po smucanju rahel prehlad in karantena. Njuna dedeka pa grob!

Skratka, boli vas k..., ampak ko nekoga zgubite pa te gledali drugace.
Ni fajn obcutek ko si kriv za smrt svojega blizjega!

Indigo1 (nepreverjen)

Drugace pa stari dedek ali stari oce ne bi umrl nikoli! Zapomnite si, ce si cepljen pozdravi vse bolezni, tudi smrtnost!

In reply to by realnoo (nepreverjen)

Indigo1 (nepreverjen)

to je bila prireditev, kjer so pustili not cepljene prenasalce, ki jih nihce ne zavede v nobeno statistiko okuzenih, da virus prenesejo na postene testirane in potem glumijo, da niso bili cepljeni! Prireditev za nabijanje stevilk!

magyar bacsi (nepreverjen)

Bo vas vse obiskal Karči virus..........

Falko (nepreverjen)

Fcepljeni so povsem neodgovorni! Ceprav jim stroka pravi, da sirijo virus, lahko hujse zbolijo, lahko blazje zbolijo in lahko umrejo, ga sirijo na zdrave neceplje in testirane ljudi! Dokler bo drzava podpirala neodgovornost, bo pac tako!

Pretiravanje (nepreverjen)

Neodgovoren je zame tisti, pa je lahko cepljen ali necepljen, če ima zametke simptomov okužbe in gre nekam med ljudi. Vsak kateri je bil tule v takem stanju, se naj zamisli o sebi, soljudeh.
Drugače pa, če hočemo živeti in to protestniki, levaki še posebej izpostavljajo, da ni zaprtja, odpovedi prireditev... Kaj torej? Torej vsi in upam, da vsak tako misli, kateri so brez znakov okužbe (cepljeni al necepljeni), ne delajo nič narobe, če se udeležijo take priredbe, dokler ima pač dovoljenje.
Tudi brez Rakičana se okužbe širijo predvsem zaradi neodgovornosti, kar sem napisal v prvem stavku.

In reply to by Falko (nepreverjen)

Kak (nepreverjen)
Kak (nepreverjen)

Što je šau na tau prireditev
Odgovornost =0

Cepljeni (nepreverjen)

🙋‍♂️

In reply to by Kak (nepreverjen)

index1978 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ovi ka se svoje sence bojijo, pa ne upajo nikan pri tun larifari virusi bi vse prepovedali! Mi smo van nej krivi, ka ste pickice.

čači mači (nepreverjen)

Ja v lokal ne bom smel na kavo ka nas je tan preveč, ja tu nas je pa lehko par tisoč na kupi, eden na drugom, saj vidiš bedake ki se fašenke delajo, tak so cejlo leto fašenki, fala lejpa za takšo prireditev, ovi mali pa morejo 100 papirov pa soglasij pa izjav meti, ja tej so meli vse dovolenja, ja držali so se vseh pravil, ja tak je ja.

Kkgjigfh (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

BULSHIIT NOBENE NEVARNOSTI NI RAZEN ZDRAVJU ŠKODLJIVIH MASK IN STRUPENIH CEPIV VSE SKUPAJ JE NATEG IN PREVARA TEJ NAVIJAJO ZA COVID PREVARO KERI NIKA NE DELAJO PA SLUŽIJO VEČ KAK PRLE IN OČITNO JIH JE DOSTI ENOGA DOKAZA NEGA KA SO VIRUS IZOLIRALI ALI PA DA JE CEPIVO NEKOME POMAGALO ZA BOUKŠE ZDRAVJE GLIJ OBRATNO DOSTA JIH JE MRLO ZARADI TEH STRUPENIH CEPIV! VIJ POHABLJENI KRIMINALCI PA TE LI NAVIJALE PA NA ZDRAVE IN NECEPLENE KAZALI S PRSTON PA VAN NEGA POMOČI BEDAKI RETARDERANI BREZ MOŽGANOV!

Index1978 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Malo vas je, malo vas pickice..

someone1 (nepreverjen)

Tu se samo vidi, kak so ljudje neodgovorni in sploh nimajo samoohranitvenega nagona in poplnoma nobene odgovornosti do sebe in drugih. Zabava jim pomeni več kot lastno zdravje. V času epidemije v času prehladov se gredo izpostavljat hladnemu in mrzlemu vremenu sredi noči za več ur. Pa ne samo to v gnečo vodijo svoje najmlajše ki so že po naravi dovzetni za vse vrste virusov in prehladnih obolenj. Kje je tu pamet??? Zakaj se obnašate tako neodgovorno??? Potem pa se čudite zakaj se epidemija ne umiri. Če pa imamo neumen folk, ki namesto za zdravje skrbi za svojo zabavo. Me kar zanima, kako zabavno bo, ko bo treba jemati bolniško za čuvanje svojih najmlajših, za ležanje doma zaradi covida. Vsem tem bedakom in zabave željnih idiotov želim težko obliko covida. Pa nima veze tudi moji sorodniki so bili tam. Če nimaš pamet pač trpi in to zelo....

DASE23321 (nepreverjen)

TO TI PIŠE ZA SEBEJ PA TE KERI DOBIVLETE DODATKE ZA NE DELO VSAKO LETO SO BILI PREHLADI IN GRIPE KJE JE ŽE TO DVE LETI NIKJER KER SE GRE ZA NATEG IN PREVARO!

In reply to by someone1 (nepreverjen)

someone1 (nepreverjen)

Ne deri se kak prvo. Pa nikšnih dodatkov ne dobim, ker delam pri privatniku v proizvodnji. In zelo si želim normalno stanje v Sloveniji(brez virusa). Ti častilci čarovnic se na vse skupaj požvižgajo. In to me moti, ker imamo ta virus že skoraj 2 leti pa nekaterim ne potegne, da je virusu vseeno za raso, versko prepričanje, politično prepričanje. Virus dela samo eno širi se in bedaki mu delajo uslugo pri tem.

In reply to by DASE23321 (nepreverjen)

Piki in jakob (nepreverjen)

Vupam ka srečam v prihodnje kakšnoga inšpektorja....
Resno mislin....

LILIU53324 (nepreverjen)

JAJA PREHLAD NATEG IN PREVARA INŠPEKTORJA BOMO PA ITAK NABILI IN BO ŠEL Z SLEČENIMI HLAČAMI PO ĐARKU ĐOČLAVI DOMO! PROKLETI LUZER S PEDERUŠO!

In reply to by Piki in jakob (nepreverjen)

index1978 (nepreverjen)

Najbole proti prireditvam so stari, debeli pa grdi, ka jih vec nihce ne posnofa, ka moskin vec kurec ne stogi, zenska pa ma pickico süjo.. Glejte, vi ste svoje poslanstvo na svejti opravili in pustite ljudem, da uzivajo!

Ruki (nepreverjen)

Vsi ki ste tak sterilni pa celi gotovi na ta covid lahko zburate še vsak po 10€ za dodatek Beovičevi in Kreku. Druga polovica pa lejko pomaga ubogemu Janezu do spoznanja kdo mu je pislal pismo

d3e2342343 (nepreverjen)

Dr. Natalija Lučev
Najviše bolestnika je cijeplenih
ali to ne smije u javnost!
https://www.facebook.com/100069823932980/videos/341750997701732/

PREVEČ PRODANI… (nepreverjen)

Zakoj pa nišče ne piše o ton kelko ljudi, keri so že meli kuplene vstopnice v predprodaji je ostalo vone pred vhodon? Pred vhodon je bilo več kak tisoč ljudi in veliko od teh je melo vstopnice, pa jih nejso pustili not ker je prej že dosežena kapaciteta 4000 obiskovalcev, a eni ljudje pa so meli na vstopnicah zaporedno št več kak 5000. Torej so prodali dosta več vstopnic kak pa je bila dovoljena kapaciteta.

someone1 (nepreverjen)

Zakoj za boga pa sploj rinejo ta. Sicer pa naivneži keri majo pejneze ponavadi podperajo lopove. Čista prav. Ges bi drugo leto ignorejro to prireditev, če je to istina, ka pišeš.

In reply to by PREVEČ PRODANI… (nepreverjen)

Dolenski Đanči (nepreverjen)

Pa kak moreš biti prtišnjeni, ka v toj situaciji rijneš v tej nagužvani cirkus? Razmin samo tiste samske v starosti 18-30 lejt. Se zmijslin sebej v tej lejtaj, tou nemreš staviti. Vse ostalo, ka se izven toga tan motalo pa nema vsej kotačov v glavi. Pa šče deco s sebof vlačiti...ajajaj....Nej je noure tej, ka je organizejro, on ma fajn žepke napunjene. Tou, ka je odo več kart, kak mesta ma je pa računo, ka vsi, ka so kupele karte nedo naednouk prieli pa ka ee kakši zavolo testa voni ostane. Boli nje đoka za tou deco, ka so notri nej mogle.

A (nepreverjen)

d3e2342343 pa kak zdaj lejko vrvleš toj doktorci či pa pravite ka doktori pa stroka laže. Aja tou ka van paše vrvlete. Facebook info je najbole verodostojna stvar ka obstaja na svejti. pa ja.

Oitsfiri (nepreverjen)
black panter

Tele zabito

In reply to by Oitsfiri (nepreverjen)

Bla bla bla (nepreverjen)

Lidgej so stale 1-2h v vrste kera se nej premeknole nite za sekundo pau lidij je melo karto pa nejsmo mogle notrk lejko vas je sran organizatore oejneze mo scele za karte nazaj ka nejsmo notrk prisle sram vas je leko!!!!

12...... (nepreverjen)

Točno tak!!!

In reply to by Bla bla bla (nepreverjen)

Picika (nepreverjen)

Tele retardirano, a še vedno stojiš v vrsti??? 😂😂😂

In reply to by Bla bla bla (nepreverjen)

Bla bla bla (nepreverjen)

Tvoja mama stogij pa caka

In reply to by Picika (nepreverjen)

Fala (nepreverjen)

Fala organizatoron ka so dodali svoj prispevek k zaprtji drzave. Enako ljubimo vas egoizem kot idiotizem nasih politikov, keriva ideta fkup

Fiuuhbg (nepreverjen)

NOBENE NEVARNOSTI NI RAZEM ZDRAVJU ŠKODLJIVIH MASK IN STRUPENIH CEPIV! JEJTE KIWI POMARANĐE IN BOSTE ZDRAVI KOT VSAKO LETE PREJ GRE SE ZA NATEG IN PREVARO!

Kak (nepreverjen)

Organizatora na giljotino

Dogaja (nepreverjen)

Pa ka je tej komentari o covide itd? Samo takse sinfate zdaj tu, ka nejste mele kesa za karto, pa vam foušija v skače. Hahaha. Pametnjakovice. Kak da ste vij nonstop doma. Marš goveda pametna.

Traktor6676 (nepreverjen)

Prekmurci ste eno leglo faušije! Samo šinfate ker ste neuspešni pa nezadovoljni sami s sabo! V razmislek pa mogoče to, da je kritika lahko tudi pozitivna.

Glede prireditve pa bi morali biti ponosni, ker imate eno najboljših, če ne najboljšo noč čarovnic v državi! PCT pogojev so se držali in izvedli vse pravilno. Edina problematična zadeva so evakuacijske poti v razmerju s številom obiskovalcev.

Bravo Rakičan, bravo Celec, in bravo celi ekipi pridnih delavnih rok od prve kelnarce do zadnjega varnostnika!

Tistim, ki ste skeptični pa fauš pa priporočam naslednje leto, da si grejo zadevo pogledat in potem kritizirat. Z tako ali drugačno masko.

Prekmurci radi se imejte, pomagajte si med sabo, drugače boste uničili sami sebe! (S tem boste naredili politiki veliko uslugo, ne dajte jim tega veselja.)

kukecovdrek (nepreverjen)

satanisti.. se metalci v tolmini so bole civilizerani kak ta cirkus v rakicani

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice