Kmetija, najbolj gledani resničnostni šov pri nas, gledalcem dnevno postreže z novimi presenečenji, pa tudi dramatičnimi prepiri. Za zadnjega je poskrbel Mariborčan Jan Knez, ki je sotekmovalko močno ozmerjal, sedaj se je oglasil in javno spregovoril.

Letošnja Kmetija se še ni dodobra začela, pa je že postregla s številnimi preobrati in tudi prepiri.

Ta teden je za največji incident poskrbel 56-letni Mariborčan Jan Knez, sicer poklicni pevec, ki je v prepiru s sotekmovalko 59-letno Majdo povsem izgubil živce.

Sprva je Jan sotekmovalki očital lenobe. »Samo se sprehajaš sem pa tja po kmetiji. Marija je stokrat več delala, kot pa si ti, pa gobce delaš take kot pras*** tu. Bodi tiho pa spiz**,« je na Majdo kričal Jan. Majda mu je v prepiru odgovorila, da naj še enkrat ponovi, kaj je rekel.

»V štalo idi, nisi za drugega kot za v štalo. Idi v štalo. Kaj maš ti za pokazati, samo gobec dolgi,« ji je zabrusil Jan.

V incident se je vpletla tudi sotekmovalka Karin, ki je zagovarjala Majdo in Jana vprašala, koliko je star, da se tako obnaša.

»Bodi tiho ti, šmrklja šmrkljasta,« je tudi njej zabrusil Jan.

Na Majdino stran so se postavili skoraj vsi sotekmovalci, razen Marije, ki je že nekaj dni na bojni nogi z Majdo. »Kar težko govorim, kar srce mi razbije. Meni je težko videti, ko se nekdo tako nad drugim znaša,« je pri tem povedal sotekmovalec Tadej.

Jan zaradi žalitev postal prvi dvobojevalec

A Jan pri tem še ni zaključil. »Kakšen ponos imaš pri tem za pokazati? Parklje si idi umit, kake maš, pa noge na mizi držiš,« je bil oster. 

Majda se je kmalu umaknila in pred kamerami potočila nekaj solz. »Sram me je, da me je en človek tako ponižal v življenju. Jaz sem imela toliko padcev v življenju. Jaz sem se bivšega moža znebila zaradi takšnega nasilja in žaljivih besed in tudi tukaj ne bom prenašala, da me bo en moški tako žalil. Tako nizko, kot me je danes Jan ponižal, je sramotno,« je v solzah povedala Majda. 

Zgodba se ni zaključila niti naslednjega dne pri izboru prvega dvobojevalca, ko je posestvo obiskala voditeljica Natalija Bratkovič. »Sram te je lahko, da ženske zmerjaš s pras*** in kur**,« mu je pred voditeljico očitala Majda.

»Saj tudi si. Za drugega nisi, kot za v štalo. Doma bodi, pa vnuke pazi, ne pa da se tu 60-letna ženska izpostavljaš, če bi bila vsaj čista, pa nisi. Umazanka, fuj,« ji je odvrnil Jan.

Prav zaradi tega incidenta in želje po odhodu s posestva je Jan postal prvi dvobojevalec, ki se bo danes v areni v moči pomeril s priljubljenim Ambrožem.

V izbrisanem zapisu Jan svojih besed ne obžaluje

Kot je poročal Žurnal24, se naj bi Jan pred dnevi v že izbrisanem zapisu oglasil na družbenem omrežju Facebook, v katerem je zapisal, da pri svojih 56-letih, česa takšnega še ni doživel.

Majdo naj bi označil za »dizaster od človeka«, ki se je mladim prilizovala in jim dala tobak, ki ga je pritihotapila na Kmetijo. 

»Njene solze niso iskrene. Ženske zelo spoštujem, takega gnoja pa ne. Sploh me ne presenečajo njeni padci v življenju, vse je z razlogom. To ni Kmetija, ki sem si jo predstavljal. To je gonjerija, favšarija, hudobija, psihiatrija,« pri čemer je za konec še dodal, da svojih besed ne obžaluje.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Don Mentony (nepreverjen)

No, on je s takšno retoriko približno tak kot očita njej .

Starejše novice