Vir: Instagram, James May (@jamesmaybloke)
Imate radi hitre avtomobile? Potem ste gotovo slišali že za televizijsko oddajo in zvezdnike oddaje Top Gear. Kaj pa če vam povemo, da se ti v teh dneh mudijo v Mariboru?

Mariborčani so lahko včeraj v mestu ob Dravi opazili pisano druščino. Po tem, ko so voditelji avtomobilističnega šova The Grand Tour Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May obiskali Planico, Bled in Veliko planino, pa so se včeraj ustavili tudi v Mariboru.

Prvi mož oddaje Jeremy Clarkson je namreč na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo in videoposnetek sovoditelja Richarda Hammonda, ki teče po ciljni areni na Mariborskem Pohorju, ki je pozimi zasedena s smučarji.

Češka, Slovaška, Madžarka, Slovenija

V medijih že nekaj dni sicer krožijo fotografije zvezdniške druščine, ki pri nas snema prihajajočo sezono priljubljene avtomobilistične oddaje The Grand Tour.

Oddajo so ustvarili leta 2016, po odhodu Clarksona, Hammonda in Maya iz BBC-jeve oddaje Top Gear. The Grand Tour sicer sledi podobnemu formatu, vključno s pregledi avtomobilov, avtomobilističnimi izzivi in ​​dirkami, studijskimi segmenti in slavnimi gosti.

Ustvarjalci pa so se v zadnji sezoni in prihajajočih epizodah oddaljili od že omenjenega formata in se se v dogajanju osredotočajo predvsem na individualne pustolovščine, v katerih voditelji potujejo z ene lokacije na drugo v izbranih vozilih.

Četudi je bilo zaradi epidemije koronavirusa snemanje dlje časa ustavljeno, pa se je znova pričelo letošnjega junija, in sicer na Poljskem. Iz Poljske so na to zvezdniki odpotovali na Češko, Slovaško in Madžarsko in ne nazadnje v Slovenijo ter tudi Maribor.

Kot je videti iz objav na Instagramu, pa ustvarjalcem oddaje v Mariboru nikakor ni bilo dolg čas.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lolek Bolek (nepreverjen)

Obiskali so nas? Od gda pa je Maribor v PREKMURJE? Aha mogoče de PREKMURJE REPUBLIKA do Maribora 🤣🤣🤣

potač (nepreverjen)

Pa to oni kopirajo od vse povsod. Več ne znajo nič sami napisati.

In reply to by Lolek Bolek (nepreverjen)

yxyx (nepreverjen)

San že mislo ka sedijo pri Zvezdi pod kostanji

gost12345 (nepreverjen)

Enako.

In reply to by yxyx (nepreverjen)

Vrana (nepreverjen)

Za mene so zvezdniki delavci ki v tej vročini delajo na prostem, ali pa v halah brez klime , ampak teh pač ne vidite ker so to itak samo delavci ki so v današnjem času nič vredna podkategorija .

roarrrrrr (nepreverjen)

"Ne boste verjeli!"
.
NE VRVLEMO!!!!!!!!!!!

Starejše novice