V najlepših kotičkih Slovenije.

Zimske počitnice so priložnost za kakovostno preživljanje časa z vašimi najbližjimi, ustvarjanje nepozabnih spominov in sprostitev ob brezskrbnih trenutkih. V Sava Hotels & Resorts  vas v  Prekmurju, na Ptuju, na Obali in na Bledu čaka razvajanje v toplih bazenih, ob sproščujočem wellnessu in uživanje v vrhunski lokalni kulinariki.

Vse, kar potrebujete za popoln oddih na toplem blizu doma, lahko z rezervacijo do 31. januarja, doživite do kar 30 odstotkov ceneje! 

Bazen

St. Bernardin Resort v Portorožu – pristno doživetje Istre le korak do morja

V prenovljenem Hotelu Histrion v St. Bernardin resortu v Portorožu, se lahko pogrejete v ogrevani morski vodi v hotelskih bazenih, najmlajši pa  bodo še posebej veseli tobogana v Morskem vodnem parku Termaris.

 

Wellness

Starši si oddih lahko začinite z razvajanjem z mediteransko obarvanim wellnessom in s pestrim izborom savn, iz katerih se odpira nepozaben razgled na slovensko morje v Wellnessu Benedicta, vsi skupaj pa boste navdušeni nad pristnim istrskim zajtrkom!

Bazen

San Simon Resort v Izoli – mediteranski raj 

San Simon resort v Izoli leži sredi bujnega mediteranskega rastja, kjer se boste naužili svežega morskega zraka in pomirjujočih razgledov na modrino morja.

Poleg ogrevanega bazena z morsko vodo V Hotelu Haliaetum, vas čaka sprostitev z wellness tretmaji, obogatenimi z lokalnimi zelišči in soljo v Wellness & Spa Mirta.
 

Spa

Svoj karakter letovišče črpa iz bližnjega obmorskega mesteca Izola, ki je vedno živahno, veselo in v pogonu. Obiščite Hišo morja Izolana in se podajte na iskanje skritega zaklada s svojimi najmlajšimi ali s posebno aplikacijo odkrijte pozabljeno Izolsko skrivnost na ulicah tega očarljivega mesta.
 

Salinera

Salinera Resort v Strunjanu – bioenergijsko letovišče ob morju

V Salinera resortu v Strunjanu vas tudi pozimi čaka veliko sončnih dni in dovolj visoke temperature, ki omogočajo celoleten oddih ob morju in na svežem morskem zraku. V letovišču vas na pot dobrega počutja poleg bazena z ogrevano vodo v Hotelu Salinera in wellness razvajanja v Wellness centru Syra, popelje tudi bioenergetski park z 12 energijskimi točkami.

V njem si boste povrnili vitalno življenjsko energijo.
 

Pohodniki

Ljubitelji aktivnega oddiha boste uživali med odkrivanjem zgodovine okoliških obalnih mest, v kolesarjenju po slikovitih poteh ob morju in v zaledju Istre, ali sprehajanjem po Krajinskem parku Strunjan in sproščenem sprehajanju po urejenih poteh ob morju.

Sproščanje

Rikli Balance hotel na Bledu – sprostitev ob razgledih na lepote Bleda

Pogrejte se na v največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem - bazenih Wellnessa Žive v Rikli Balance Hotelu z idiličnim pogledom na jezero. V njem najdete  štiri notranje termalne bazene, dva hladna bazena, masažno kad, otroški termalni bazen in celo notranji bazenski tobogan, na katerem lahko uživate tudi v hladnejših mesecih. 

 

Na smučišču

Poleg alpsko obarvanega wellnessa bo starše razveselilo še dejstvo, da je Bled obkrožen z nekaterimi od najboljših slovenskih smučišč. Bližnji Krvavec, Cerkno, Soriška planina in Kanin so povezana z enotno smučarsko vozovnico »Ski Pass Julijske Alpe«, imetniki pa so upravičeni do brezplačnega prevoza s smučarskim avtobusom tudi izpred Rikli Balance Hotela.

Najmlajše pa lahko razveselite s sankanjem na bližnji Straži!

Livada

Terme 3000 – Moravske Toplice – termalna plaža s 26 bazeni

Pozimi je v Termah 3000 skupaj odprtih kar 26 termalnih bazenov. Vsako kopališče ima svoj wellness, savne in počivalnice, v katerih se starši lahko sprostite, medtem ko se otroci prepuščajo vodnim vragolijam. Užitki na termalni plaži blizu doma pa še zdaleč niso vse!

Privoščite si tudi edinstveno prekmursko kulinarično izkušnjo in poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi, ki jih naši kuharji pripravljajo po receptih naših babic. 

Masaža z bučnim oljem

Za piko na i si starši lahko privoščite tudi prekmursko obarvano wellness razvajanje, skupaj z otroki pa na zabaven način odkrivate skrivnosti Prekmurja z obiskom paviljona Expano ali parka Vulkanija.

Terme Ptuj

Terme Ptuj – vodna zabava za vso družino

V Termah Ptuj vas bodo razveselili umirjeni hotelski bazeni, primerni za navajanje najmlajših na vodo in notranji termalni park s plavalnimi bazeni, masažnimi bazeni in razglednim toboganom.

Medtem ko se najmlajši zabavajo na termalni plaži, si starši lahko privoščite prvovrstno wellness razvajanje v Mecico – wellness centru Valens Augustam ali se pogrejete v svetu savn Flavia. Prepustite se pomladitvenim tretmajem, ali se enostavno odklopite od vsega v poživljajoči kopeli. 

Kurent

Glede na to, da Grand Hotel Primus v Termah Ptuj stoji v neposredni bližini najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, si oddih lahko popestrite tudi z družinskim izletom v pravljični gozd Rdeča Kapica ali odkrivanjem zakladov, ki se skrivajo na Ptujskem gradu.

Bazen

Zdravilišče Radenci – termalna oaza

Skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije, osem termalnih bazenov, v katerih se lahko pogrejete pozimi in prijazno osebje, ki se vam bo posvetilo z vsem srcem – to je le nekaj dobrih razlogov za zimski oddih v Zdravilišču Radenci.

Prištejte še wellness sprostitev z edinstvenim mineralnim wellnessom v Sloveniji, Salon zdravja, v katerem si lahko neposredno iz izvira natočite legendarno mineralno vodo, bogato s Co2, iz Radencev in dvesto petdeset sončnih dni v letu, in že je pred vami zimski oddih, o katerem boste še dolgo pripovedovali! 

Radenci

Najmlajši se bodo razveselili tudi izvrstnega jabolčnega zavitka, ki ga pripravljamo z mineralno vodo in zabavnega iskanja skritih zakladov v okolici  zdravilišča z našimi animatorji, odrasli pa se pocrkljajte z obiskom Radgonske kleti, kjer proizvajajo najstarejšo penino v Sloveniji!

Akcija zimske počitnice 2022 – oddih z do 30 odstotki popusta!

Na vseh naših destinacijah vam za zimske počitnice na toplem blizu doma za rezervacije do 31. 1. 2022 nudimo kar do 30 odstotkov prihranka!

Da bo vaša rezervacija kar se da brezskrbna, vam ponujamo možnost brezplačne odpovedi in premika termina ter epidemiološko garancijo s 100 odstotno brezplačno odpovedjo glede na epidemiološko stanje. Seveda pa lahko unovčite tudi turistične bone!

V ceno je pri izbranih nastanitvah/sobah že vključeno bivanje do dveh otrok.

Starejše novice