V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 9. januarja, opravili 5161 testiranj na koronavirus in potrdili 752 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 14,6-odstoten. 

Opravljenih je bilo 2669 PCR testov, od katerih je bilo 667 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 25 odstoten. Opravljenih je bilo tudi 2492 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 85, gre za 3,4 odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 140.907.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Pomurju odkrili 60 novih okužb s koronavirusom

Največ okužb, in sicer devet, so jih včeraj odkrili v občini Lendava, sledi občina Apače z osmimi in mestna občina Murska Sobota s sedmimi okužbami. Prav tako sedem okužb so odkrili v občini Črenšovci.

V občinah Ljutomer in Gornji Petrovci beležijo po štiri nove okužbe, v občinah Gornja Radgona, Turnišče in Tišina pa tri nove okužbe.

Dve novi okužbi s koronavirusom so zabeležili v občinah Puconci, Moravske Toplice in Rogašovci.

Po eno novo okužbo imajo v občinah Beltinci, Križevci, Radenci, Veržej, Odranci in Hodoš. 

Brez novih okužb so občine Dobrovnik, Šalovci, Kuzma, Sveti Jurij ob Ščavnici, Velika Polana, Grad, Cankova, Razkrižje in Kobilje.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
himmleeerrrr (nepreverjen)
čarni vrag (nepreverjen)

sigurno so korono prinesli in prenesli v Lendavo
Soboški biciklisti, ki je dokazano da so vsi koronaši

SdsMS (nepreverjen)

Ce sto sce ponvno malo tragikomike in brutalnih bruk ba mednarodnon odri, izvolijo, tau je tip z najvec moci v nasi drzavi:

https://mobile.twitter.com/SophieintVeld/status/1348005304261349387

čarni vrag (nepreverjen)

Jaz sem si malo ogledal našo soseščino. Avstrijske in madžarske županije in becirke , ki mejijo na regijo Pomurje. Vsepovsod so številke tri do štirikrat nižje glede na 100.000 prebivalcev. V čudeže ne verjamem, zato smatram, da je večji del naše pandemije umetno narejen s PCR testiranjem in z najdaljšim lockdownom v celi Evropi. Razen tega so krivulje v Avstriji takšne kot jih opisuje teorija o širjenju nalezljivih bolezni. Mi smo edina država z popolnoma nelogičnim potekom epidemije. Že dva meseca so vsi kazalci približno konstantni.

Razen tega se iz Covid sledilnika opazi, da so med posameznimi laboratoriji izredno velike razlike. Tako nekateri najdejo povprečno 20 ali še manj % okuženih drugi pa v povprečju okoli 50%. Absolutni rekorder je NLZOH Ljubljana, ki je našel skoraj dvakrat večji % okuženih kot ostali laboratoriji. Pokaže se ravno to kar je že dolgo znano. PCR testi niso standardizirani, tisto kar je v enem laboratoriju negativno je v drugem lahko pozitivno ali obratno. Zato rezultati PCR testiranj znanstveno niso utemeljeni. Razen tega podatki o testih v zadnjem mesecu sploh niso objavljeni na sledilniku. Zaradi pretiravanja s pozitivnimi PCR testi, pa imamo svetovni rekord v številu smrti zaradi koronavirusa. Tako so tudi ukrepi, ki jih vlada utemeljuje s številom pozitivnih PCR testov brez zakonite podlage in zato čisto šikaniranje prebivalcev.

1919 (nepreverjen)

Lp čarni vrag

Gledam rokomet pa se mi ne da preveč na dolgo, pa vendarle. Če vlado prevzamejo "LJEVAKURCI", bo število na novo okuženi v tednu dni prav gotovo padlo na nivo omenjenih sosednjih regij. Cela EU se bo zgledovala po zdravstvenem čudu imenovano "SLOVENSKO KOVID-19 ČUDO 2021"
Tvoja leva polovica možganov šikanira tvojo desno polovico možganov, oz. medicinska diagnoza "BEDAK"

SLO:NIZ...27:27;

Lvečer

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Parsifal (nepreverjen)

Kot pove F. William Engdahl za Global Research, Nemčijo pretresava “serija potencialno uničujočih škandalov, ki direktno izpodbijajo PCR teste in medicinski odgovor na razglašeno epidemijo; torej bistvena predpogoja za razglasitev ekonomsko drakonskih zaprtij in, v naslednji fazi, obveznega cepljenja. Vpleten je tudi eden izmed ključnih svetovalcev v državni svetovalni skupini. Obtožbe gredo daleč preko nemških meja, direktno do WHO-ja (Svetovne zdravstvene organizacije) in njenih priporočil na globalni ravni.”

Kaj je sploh lahko narobe s PCR testi?… Razen tega, da obstaja možnost, da je narobe čisto vse - in da to vse postavlja pod vprašaj tudi upravičenost razglasa pandemije in vseh sledečih ukrepov na nacionalnih ravneh, od obveznosti nošnje maske do lockdownov.
.
Vse temelji na PCR testih - javni poziv za preklic Drostenove študije
.
S strani WHO sproženih koronskih ukrepov ne bi bilo, če ne bi bilo Drostenega RT-PCR testa. Zgodba gre tako: Dr. Christian Drosten je; 23 januarja 2020, le nekaj dni po identificiranju tako imenovanega novega koronavirusa, v Wuhanu na Kitajskem; objavil študijo o testiranju za novi koronavirus. Kar nekaj vprašanj konfliktov interesov se odpira pri Drostenu in njegovem sodelovanju z nekaj kolegi z Berlinskega inštituta za virologijo (Berlin Virology Institute at Charite Hospital) ter vodstvom manjšega berlinskega biotehničnega podjetja, TIB Molbiol Syntheselabor GmbH.

Kljub vsemu (česar sicer dosedaj v povprečju še nismo vedeli) so Drostenovi testi, RT- PCR, postali najbolj uporabljen protokol pri določevanju prisotnosti virusa covid-19, in to na svetovni ravni. Namreč, nemudoma po objavi Drostenove študije je aktivno odreagiral, kot mu pravi Engdahl, “korumpirani” generalni direktor WHO-ja, Tedros Adhanom. In to je to sprožilo valečo se snežno kepo vseobsežnega PCR testiranja.

Na pomanjkljivosti Drostenovega testa je opozorila mednarodna skupina triindvajsetih virologov, mikrobiologov in ostalih znanstvnikov, ki so 27. novembra objavili javni poziv za preklic Drostenove študije. Drostena in sodelavce so obtožili “usodne znanstvene nekompetentnosti” pri zasnovi teh konkretnih RT-PCR testov. Presenetljiva je ekspresno hitra objava Drostenove študije v znanstveni reviji. Avtor je študijo oddal v predogled 21. januarja, in dva dni kasneje, 23. januarja je bila že zunaj. Ta “znanstveno-hitrostni rekord” ni ušel avtorjem kritike, ki zagovarjajo stališče, da ni mogoče v dveh dneh natančno pregledati tako pomembne in kompleksne študije. Nenavadno je tudi, da je bil “Drostenov testni protokol,” poslan v Ženevo na sedež WHO-ja, nekaj dni pred samo oddajo študije za objavo, torej že 17. januarja - posledično je WHO uradno priporočala ta test, celo preden je bila Drostenova študija dejansko objavljena, izpelje Engdahl.

Drosten in so-avtorica dr. Chantal Reusken tudi nista razkrila konflikta interesov. Oba sta namreč člana uredniškega odbora pri znanstveni reviji Eurosurveillance, katera je objavila to, sedaj kontraverzno, študijo. Prav tako konflikta interesov ni razkril so-avtor, Olfert Landt, vodja podjetja TIB-Molbiol, kateri je v nadaljevanju postal veleproizvajalec Drostenovih PCR testov.

Kot nadalje povzema Engdahl, je bilo po podatkih BBC-ja in Google statistike, 21. januarja prepoznanih 6 smrti v povezavi z novim koronavirusom; in zato se avtorji javnega poziva sprašujejo, kako to, da so Drosten in ostali predvidevali, da bodo laboratoriji kmalu preobremenjeni, če ni bilo nobenega dokaza, da bi bil izbruh bolj razširjen, kot se je to izhodiščno predvidevalo.

To še ni vse. Engdahl tudi navaja, da Drosten, ki ga sam opredeli za nemškega “Tony Faucija”, dobiva procente od prodaje TIB-Molbiolovih testov.
.
Lažni pozitivni testi?
.
Izven konflikta interesov so problemi tudi pri sami študiji ugotavlja Borgerjevo poročilo. Dr. Pieter Borger, je, v sodelovanju z 21 znanstveniki, 27. novembra 2020, objavil znanstveno kritiko Drostenove študije. Izpostavljenih je “deset ključih napak” Drostenovih PCR testov. O potencialnih lažnih pozitivnih PCR testih že ptički čivkajo, kljub temu, da množični mediji molčijo. Engdal navaja, da RT-PCR testi pravzaprav niso priporočjivi za primarno diagnostiko bolezni, da so preveč nejasno in kompleksno zastavljeni ter da zato potencialno podajajo lažno pozitivne rezultate.
.
Ključni PCR cikli
.
Da rezultat testa sozavisi najbrž tudi od števila ciklov, spet že ptički čivkajo, in to ponovno ob molku množičnih medijev. Problematika ciklov je tudi razložena v Borgerjevem poročilu. Osnovna ideja je, da je test zanesljiv za določevanje virusa, če se ga dela pod nekim določenim še zanesljivim številom ciklov. Kajti v nasprotnem primeru imamo potencialno lažno pozitivne teste.

Borgerjevo poročilo predvideva, da bi morali PCR testi temeljiti na standardiziranem operacijskem protokolu, vključno z določenim številom dopustnih ciklov in pri tem omenja, da bi 30 ciklov moralo biti maksimalno število, ki še omogoča zanesljiv rezultat. Ko gredo PCR testi preko 35 ciklov, se po Borgerjevo, zelo hitro poveča možnost lažno negativnih testov, pri tem se avtorji sklicujejo na študije, ki naj bi dokazovale, da so preko 35 ciklov bili detektirani samo neaktivni oz. nenalezljivi virusi.

Medtem ko sta WHO in Drosten predlagala tudi 45 ciklov. Engdahl zaključuje, da ni presenetljivo, da so testi šli v eksplozivno eksponentno funkcijo, posebej v času začetka zimskega obdobja gripe. Če bi se držali do 35 ciklov, se Engdahl sklicuje na Borgerjevo poročilo, bi imeli za 97 % manj pozitivnih na korono.

Kontraverzna in kritiki podvržena Drostenova študija tudi ne omenja maksimalnega števila ciklov, do katerega PCR test daje zanesljiv rezultat.

“V preprosti angleščini; celotna zgodba v povezavi od Gatesove fundacije, nemške vlade, WHO in WEF (Svetovni ekonomski forum) do vsiljenih in nepreverjenih cepiv, vse temelji na PCR testih za detektiranje koronavirusa, kateri v resnici niso vredni počenega groša. Drostenov test ter WHO koronska politika, sta preprosto bolj ali manj postavljena na znanstveni polomiji.” Engdahl
.
Zgodbe še ni konec - nenavadni ‘cikli’ Drostenovega doktorata
.
Drosten in vodilni na frankfurtski Goethe University, so obtoženi, da so potvorili Drostenov doktorat. Drosten namreč trdi, da je na tej univerzi leta 2003 opravil doktorat iz medicine, vendar ni bilo najti protokolarnih sledi, ki bi to dokazovale. Poleg tega, so od treh kopij, ki bi jih moral oddati, dve kopiji “izginili,” in tista ena preostala je poškodovana od vode. Drosten se bo verjetno moral zagovarjati na sodišču zaradi potencialne prevare pri doktoratu.
.
Še druge tožbe
.
Kritik koronskih ukrepov, dr. Wolfgang Wodarg je sprožil tožbo za 250 tisoč evrov proti dvema odgovornima osebama v nemških medijih za obrekovanje in diskreditacije, ker sta ga brez dokazov označila za “zanikovalca kovida” in ga lažno označevala tudi za desnega ekstremista in tako dalje. Odvetnik dr Wodarga je nemško-ameriški odvetnik dr. Reiner Fuellmich, kateri v obtožnici povzema Borgerjevo poročilo proti Drostenovim testom. In kot zaključuje Engdahl, je to priložnost, da se v celoti zavrne WHO COVID-19 PRC prevaro s testi. 11. novembra je že sodišče na Portugalskem razsodilo, da Drostenovi PCR testi niso relevantni pri zaznavi coronavirusne infekcije in da ne dajejo nobenega temelja za uvedbo nacionalnih ali delnih lockdownov.

“Če zadeva ne bi bila smrtno resna za usodo človeštva, bi to bil material za komedijo absurda. Svetovni zdravstveni Czar, WHO-jev Tedros, ni noben medicinski doktor. Njegov WHO je izdatno financiran s strani faliranega študenta in milijarderja ter račualniškega managerja, Gatesa, kateri igra tudi vlogo svetovalca v nemški vladi za covid-19 ukrepe.” Engdahl

“Vlada kanclerke Merkel uporablja Drosnove PCR teste in Drosen je “prepameten” ekspert, ki uvaja najbolj drakonsko-ekonomske možne mere, izven vojnega stanja. Nemški zdravstveni minister, Jens Spahn, je nekdanji bankir, ki nima medicinske diplome, je samo lobist Big Pharme. Vodja nemškega CDC-ja, torej Robert Koch inštituta, Lothar Wieler, ni virolog, ampak je veterinar. Ta ekipa lahko Nemcem prinese zgolj stopnjevanje v uničevanju z lockdowni in socialnimi restrikcijami v nikoli prej zamišljeni meri. Imamo znanost in imamo “znanost” in niti približno ni relevantna vsa znanost.” Engdahl

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Lp Parsifal

Še eden z medicinsko diagnozo COVID I.D.I.O.T

Ldan

In reply to by Parsifal (nepreverjen)

Letalo??? (nepreverjen)

Zakoj eni serete po medijaj, saj pa oni prekleto dobro znajo za koj se ide, ampak morejo pisati tak kak jim je naročeno, drugače bodo mogli iti za Potrčem.

Šinjek (nepreverjen)

Hehehe, ka živino testerajo??? Koze, krave, kokoši, jelene??? Budale scuzane

******* (nepreverjen)

Ko jih jebe madzare..san sau v lendavi v bauto, prijden na blagajno pa mi zacne prodajalka madzarski motate, ji praven ci lejko prosin slovenske, pa se ji to nej glij najbole vidlo. Pa halo, ka ste v slovenije ali na madzarskon prokleti majmune madzarske.

Peresce (nepreverjen)

Kakšo vezo pa ma tvoja trgovina z viruson?? Jes živin v Lendavi že jako dugo pa se sploj ne zmislin, ka što v trgovini nebi šteu z menof slovensko gučati. Tudi vsi ne gučijmo po goričko pa smo zatou nej slabi lidje!

In reply to by ******* (nepreverjen)

******* (nepreverjen)

No no, zaj razlika je ce ti nesce gucij madzarske ali pa premursko, ali ka ti je tu nej jasno majster? Pa nej san z gorickoga, tuj v ms pravimo trgovini bauta.

In reply to by Peresce (nepreverjen)

katastrofa ... (nepreverjen)

Kot pove F. William Engdahl za Global Research, Nemčijo pretresava “serija potencialno uničujočih škandalov, ki direktno izpodbijajo PCR teste in medicinski odgovor na razglašeno epidemijo; torej bistvena predpogoja za razglasitev ekonomsko drakonskih zaprtij in, v naslednji fazi, obveznega cepljenja. Vpleten je tudi eden izmed ključnih svetovalcev v državni svetovalni skupini. Obtožbe gredo daleč preko nemških meja, direktno do WHO-ja (Svetovne zdravstvene organizacije) in njenih priporočil na globalni ravni.”

Kaj je sploh lahko narobe s PCR testi?… Razen tega, da obstaja možnost, da je narobe čisto vse - in da to vse postavlja pod vprašaj tudi upravičenost razglasa pandemije in vseh sledečih ukrepov na nacionalnih ravneh, od obveznosti nošnje maske do lockdownov.
.
Vse temelji na PCR testih - javni poziv za preklic Drostenove študije
.
S strani WHO sproženih koronskih ukrepov ne bi bilo, če ne bi bilo Drostenega RT-PCR testa. Zgodba gre tako: Dr. Christian Drosten je; 23 januarja 2020, le nekaj dni po identificiranju tako imenovanega novega koronavirusa, v Wuhanu na Kitajskem; objavil študijo o testiranju za novi koronavirus. Kar nekaj vprašanj konfliktov interesov se odpira pri Drostenu in njegovem sodelovanju z nekaj kolegi z Berlinskega inštituta za virologijo (Berlin Virology Institute at Charite Hospital) ter vodstvom manjšega berlinskega biotehničnega podjetja, TIB Molbiol Syntheselabor GmbH.

Kljub vsemu (česar sicer dosedaj v povprečju še nismo vedeli) so Drostenovi testi, RT- PCR, postali najbolj uporabljen protokol pri določevanju prisotnosti virusa covid-19, in to na svetovni ravni. Namreč, nemudoma po objavi Drostenove študije je aktivno odreagiral, kot mu pravi Engdahl, “korumpirani” generalni direktor WHO-ja, Tedros Adhanom. In to je to sprožilo valečo se snežno kepo vseobsežnega PCR testiranja.

Na pomanjkljivosti Drostenovega testa je opozorila mednarodna skupina triindvajsetih virologov, mikrobiologov in ostalih znanstvnikov, ki so 27. novembra objavili javni poziv za preklic Drostenove študije. Drostena in sodelavce so obtožili “usodne znanstvene nekompetentnosti” pri zasnovi teh konkretnih RT-PCR testov. Presenetljiva je ekspresno hitra objava Drostenove študije v znanstveni reviji. Avtor je študijo oddal v predogled 21. januarja, in dva dni kasneje, 23. januarja je bila že zunaj. Ta “znanstveno-hitrostni rekord” ni ušel avtorjem kritike, ki zagovarjajo stališče, da ni mogoče v dveh dneh natančno pregledati tako pomembne in kompleksne študije. Nenavadno je tudi, da je bil “Drostenov testni protokol,” poslan v Ženevo na sedež WHO-ja, nekaj dni pred samo oddajo študije za objavo, torej že 17. januarja - posledično je WHO uradno priporočala ta test, celo preden je bila Drostenova študija dejansko objavljena, izpelje Engdahl.

Drosten in so-avtorica dr. Chantal Reusken tudi nista razkrila konflikta interesov. Oba sta namreč člana uredniškega odbora pri znanstveni reviji Eurosurveillance, katera je objavila to, sedaj kontraverzno, študijo. Prav tako konflikta interesov ni razkril so-avtor, Olfert Landt, vodja podjetja TIB-Molbiol, kateri je v nadaljevanju postal veleproizvajalec Drostenovih PCR testov.

Kot nadalje povzema Engdahl, je bilo po podatkih BBC-ja in Google statistike, 21. januarja prepoznanih 6 smrti v povezavi z novim koronavirusom; in zato se avtorji javnega poziva sprašujejo, kako to, da so Drosten in ostali predvidevali, da bodo laboratoriji kmalu preobremenjeni, če ni bilo nobenega dokaza, da bi bil izbruh bolj razširjen, kot se je to izhodiščno predvidevalo.

To še ni vse. Engdahl tudi navaja, da Drosten, ki ga sam opredeli za nemškega “Tony Faucija”, dobiva procente od prodaje TIB-Molbiolovih testov.
.
Lažni pozitivni testi?
.
Izven konflikta interesov so problemi tudi pri sami študiji ugotavlja Borgerjevo poročilo. Dr. Pieter Borger, je, v sodelovanju z 21 znanstveniki, 27. novembra 2020, objavil znanstveno kritiko Drostenove študije. Izpostavljenih je “deset ključih napak” Drostenovih PCR testov. O potencialnih lažnih pozitivnih PCR testih že ptički čivkajo, kljub temu, da množični mediji molčijo. Engdal navaja, da RT-PCR testi pravzaprav niso priporočjivi za primarno diagnostiko bolezni, da so preveč nejasno in kompleksno zastavljeni ter da zato potencialno podajajo lažno pozitivne rezultate.
.
Ključni PCR cikli
.
Da rezultat testa sozavisi najbrž tudi od števila ciklov, spet že ptički čivkajo, in to ponovno ob molku množičnih medijev. Problematika ciklov je tudi razložena v Borgerjevem poročilu. Osnovna ideja je, da je test zanesljiv za določevanje virusa, če se ga dela pod nekim določenim še zanesljivim številom ciklov. Kajti v nasprotnem primeru imamo potencialno lažno pozitivne teste.

Borgerjevo poročilo predvideva, da bi morali PCR testi temeljiti na standardiziranem operacijskem protokolu, vključno z določenim številom dopustnih ciklov in pri tem omenja, da bi 30 ciklov moralo biti maksimalno število, ki še omogoča zanesljiv rezultat. Ko gredo PCR testi preko 35 ciklov, se po Borgerjevo, zelo hitro poveča možnost lažno negativnih testov, pri tem se avtorji sklicujejo na študije, ki naj bi dokazovale, da so preko 35 ciklov bili detektirani samo neaktivni oz. nenalezljivi virusi.

Medtem ko sta WHO in Drosten predlagala tudi 45 ciklov. Engdahl zaključuje, da ni presenetljivo, da so testi šli v eksplozivno eksponentno funkcijo, posebej v času začetka zimskega obdobja gripe. Če bi se držali do 35 ciklov, se Engdahl sklicuje na Borgerjevo poročilo, bi imeli za 97 % manj pozitivnih na korono.

Kontraverzna in kritiki podvržena Drostenova študija tudi ne omenja maksimalnega števila ciklov, do katerega PCR test daje zanesljiv rezultat.

“V preprosti angleščini; celotna zgodba v povezavi od Gatesove fundacije, nemške vlade, WHO in WEF (Svetovni ekonomski forum) do vsiljenih in nepreverjenih cepiv, vse temelji na PCR testih za detektiranje koronavirusa, kateri v resnici niso vredni počenega groša. Drostenov test ter WHO koronska politika, sta preprosto bolj ali manj postavljena na znanstveni polomiji.” Engdahl
.
Zgodbe še ni konec - nenavadni ‘cikli’ Drostenovega doktorata
.
Drosten in vodilni na frankfurtski Goethe University, so obtoženi, da so potvorili Drostenov doktorat. Drosten namreč trdi, da je na tej univerzi leta 2003 opravil doktorat iz medicine, vendar ni bilo najti protokolarnih sledi, ki bi to dokazovale. Poleg tega, so od treh kopij, ki bi jih moral oddati, dve kopiji “izginili,” in tista ena preostala je poškodovana od vode. Drosten se bo verjetno moral zagovarjati na sodišču zaradi potencialne prevare pri doktoratu.
.
Še druge tožbe
.
Kritik koronskih ukrepov, dr. Wolfgang Wodarg je sprožil tožbo za 250 tisoč evrov proti dvema odgovornima osebama v nemških medijih za obrekovanje in diskreditacije, ker sta ga brez dokazov označila za “zanikovalca kovida” in ga lažno označevala tudi za desnega ekstremista in tako dalje. Odvetnik dr Wodarga je nemško-ameriški odvetnik dr. Reiner Fuellmich, kateri v obtožnici povzema Borgerjevo poročilo proti Drostenovim testom. In kot zaključuje Engdahl, je to priložnost, da se v celoti zavrne WHO COVID-19 PRC prevaro s testi. 11. novembra je že sodišče na Portugalskem razsodilo, da Drostenovi PCR testi niso relevantni pri zaznavi coronavirusne infekcije in da ne dajejo nobenega temelja za uvedbo nacionalnih ali delnih lockdownov.

“Če zadeva ne bi bila smrtno resna za usodo človeštva, bi to bil material za komedijo absurda. Svetovni zdravstveni Czar, WHO-jev Tedros, ni noben medicinski doktor. Njegov WHO je izdatno financiran s strani faliranega študenta in milijarderja ter račualniškega managerja, Gatesa, kateri igra tudi vlogo svetovalca v nemški vladi za covid-19 ukrepe.” Engdahl

“Vlada kanclerke Merkel uporablja Drosnove PCR teste in Drosen je “prepameten” ekspert, ki uvaja najbolj drakonsko-ekonomske možne mere, izven vojnega stanja. Nemški zdravstveni minister, Jens Spahn, je nekdanji bankir, ki nima medicinske diplome, je samo lobist Big Pharme. Vodja nemškega CDC-ja, torej Robert Koch inštituta, Lothar Wieler, ni virolog, ampak je veterinar. Ta ekipa lahko Nemcem prinese zgolj stopnjevanje v uničevanju z lockdowni in socialnimi restrikcijami v nikoli prej zamišljeni meri. Imamo znanost in imamo “znanost” in niti približno ni relevantna vsa znanost.” Engdahl

1919 (nepreverjen)

Lp katastrofa....

Da in potem je mamica prišla v sobo in zakričala "katastrofa ugasni televizor bo treba SPAT, jutri je šola in se bo treba učit poštevanko".

KO SO OČI VEČJE OD MOŽGANOV je medicinska diagnoza: I.D.I.O.T

Lnoč

In reply to by katastrofa ... (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice