Nika Zorjan in Tim Kores vam skupaj z Avtohišo Meško podarjata kar TRI E-VINJETE! Kaj morate storiti?

Na Facebook (Avtohiša Meško, Agroservis) in Instagram (@avtohisa_mesko, @agroservis_mesko) profilih jim sledite in jih všečkajte, v komentar pa zapišite, s kom bi se najraje podali na avanturistično vožnjo po slovenskih avtocestah. 

Kako preprosto in hitro sta se Nika in Kori odločila podariti E-VINJETE si oglejte tukaj:

Avtohiša Meško z več kot 30-letno tradicijo deluje na področju avtomobilizma. So pooblaščeni prodajalec vozil Hyundai, kjer lahko iz nabora zmagovalcev na svetovni ravni izberete prav svojega v vseh segmentih.

V manjšem segmentu je zmagovalec primerjalnega testa Hyundai i20, v segmentu SUV vozil srednjega razreda pa je s konkurenco pometel Hyundai Tucson. Kar tri laskave nazive pa je prejel njihov popolnoma električni IONIQ5. Prejel je naziv svetovni avto leta 2022, svetovni električni avto leta 2022 ter najboljši dizajn leta 2022. 

Nudijo vam tudi široko paleto rabljenih vozil, ki upošteva želje in potrebe prav vsakega kupca. Vozila imajo preverjeno zgodovino ter možnost podaljšanega jamstva. V Pomurju so edini, ki nudijo celovite servisne storitve za vozila BMW.

V letu 2022 je njihovo podjetje Avtohiša Meško d.o.o. s svojo poslovno enoto Agroservis prevzelo največjo kleparsko-ličarsko delavnico, kjer strankam nudijo popravila vseh znamk vozil.

Ponosni so na ekskluzivno sodelovanje s podjetjem PPG, ki velja za največjega proizvajalca barv in lakov na svetu. Skupaj so v Prekmurje pripeljali mešalnico barv Moonwalk, ki je odprla vrata v novo, najsodobnejše mešanje barv.

Moonwalk nadomešča postopke ročnega mešanja s samostojnim sistemom brez brizganja. S tem prihranijo čas dela, zmanjšajo odpadke ter tako mešalno sobo pretvorijo v čisto in zdravo okolje. 

Na obeh njihovih enotah na Tišinski ulici ter Kroški ulici opravljajo cenitve za pet največjih zavarovalnic v Sloveniji, za katere so v preteklem letu opravili več kot 800 cenitev in popravil. V primeru kakršnekoli nesreče ali nezgode, vam opravijo cenitev in prijavo škode na vašem vozilu brez da bi vam bilo potrebno obiskati vašo zavarovalnico.

Tako prihranijo vaš čas, vaše vozilo pa bo popravljeno v hitrem času. Ker se zavedajo, da je v današnjih časih mobilnost nujno potrebna, vam za čas popravila omogočijo tudi nadomestno vozilo. 

Za vas so dosegljivi:

Starejše novice