Danes obeležujemo dan brez avtomobila, zato tudi v središču Murske Sobote prihaja do spremenjenega prometnega režima.

Danes med 5.00 in 18.00 uro bo v Murski Soboti za motorna vozila zaprto mestno središče, natančneje Slovenska ulica, Trg Zmage, del ulice Štefana Kovača, Kardoševa, Trubarjev drevored, Zvezna, Kocljeva ulica ter ulica Staneta Rozmana.

Na omenjenih lokacijah se bodo namreč odvijale številne dejavnosti, kot so na primer vožnje s kolesi, gledališke predstave za otroke in podobno. O aktivnostih bomo poročali v teku dneva. 

Komentarji (6)

Išče se kaos (ni preverjeno)

Dosadni ste s tem napihovanjem naslovov novic. Hujši ste kot Slovenske novice.

M (ni preverjeno)

Kakšen prometni kaos? Ljudje oz. vozniki so kaos, ko ne poznajo prometnih znakov in ureditev. Katastrofa, koliko nesposobnih voznikov vidiš pri eni majhni prometni spremembi! Kako le ti nesposobneži vozijo izven domačih poti?!?!
Primer: Pripelje se po prednostni cesti iz smeri Mercator, kjer stoji znak prednostna cesta na levo, se v križišču ob nameri da bo zavil desno (smer BTC) ustavi, pa stoji in stoji in stoji in gleda kot bu.alo levo in desno, ker ne pomni, da ima v vseh primerih prednost! Čudno da ni več nesreč glede na nerazgledanost in neznanje večine voznikov.

enjoyer83

M, podpišem. Tam bo zdaj kaos. Skoraj mi je žal, da sem že menjal avto. Tam bi zdaj na račun vrhunskih voznikov lahko zavarovalnica krila večino nakupa :)

lolip (ni preverjeno)

In kaj se je dogajalo danes na Kocljevi ulici razen predvolilne kampanije enega od kanidatov za župana? :)

rumeni časopis? (ni preverjeno)

Svašta.

Zakoj takšen bombastičen naslov g. Simon Rubin? Računate na večjo branost? Ker tekst v članku je diametralno nasproten od naslova.

pakazaj

povsem nepotrebno!!!!
gužva je bila zaradi treh ulic, ki so bile zaprte ! ni bilo nič man ljudi brez avta... jaz mislim, da je dan brez avtomobila tvoja osebna odločitev, ni treba prisiljevat z zapiranjem cest, če pa že hočete neko učinkovitost pa zaprite kar celo mesto

Starejše novice