V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 8. aprila, opravili 5198 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1279 novih okužb, gre za 24,6-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 20564 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 211.927.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1527 okužb ob opravljenih 5360 PCR testih, šlo je za 28,5-odstotni delež.

V Pomurju 41 novih okužb

Po okužbah znova prednjači Murska Sobota, kjer so odkrili 11 novih okužb.

Sledi občina Tišina s petimi in Beltinci s štirimi novimi okužbami. Tri nove okužbe so potrdili še v občinah Rogašovci, Veržej in Kuzma, po dve pa v občinah Ljutomer, Gornja Radgona in Moravske Toplice.

Eno novo okužbo imajo še občine Križevci, Apače, Radenci, Puconci, Razkrižje in Velika Polana. 

Brez novih okužb so občine Lendava, Črenšovci, Dobrovnik, Turnišče, Šalovci, Hodoš, Sveti Jurij ob Ščavnici, Cankova, Gornji Petrovci, Odranci, Kobilje in Grad.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nataalygo (nepreverjen)

STOP LAŽNIVI PANDEMIJI IN NATEGU ČLOVEŠTVA OPICE POHABLJENE DA SODELUJETE V TEJ PREVARI DA VAS NI SRAM!

Bunkazsrs (nepreverjen)

Vi lažnive medije ste samo za doživotni zapor!

Mörski (nepreverjen)

Rejsan je tak, pa baje so Mali Bakovci pa Varoždin v Krougi problematični predeli,...v vsakon od njih je baje po en šmrklavi, pa po en kašlavi! Bbbeeeee

Mučačos (nepreverjen)

Zakaj ne objavljate vsakodneno tedensko incendenco po regijah, kjer imamo najboljše stanje v Sloveniji. Mediji zdaj tega sploh ne objavljajo. Eni zato ker ne vedo preračunavati, drugi so nas že itak odpisali, saj smo po njihovem slepo črevo. Tretji pa z nami manipulirajo in psihirajo kot je iz tega članka razvidno. Sobota se drži več kot odlično v primerjavi z drugimi. Terase bi lahko imeli odprte že v začetku marca. Približujemo se rumenemu na semaforju vi pa strašite in psihirate. Pišite raje o tem, da smo regija z najmanj okuženimi.

Starejše novice