Kino Cineplexx je ponovno odprl svoje kino dvorane.

Ob upoštevanju vseh priporočil, se bodo trudili vsem obiskovalcem zagotavljati kakovostno in prijetno filmsko izkušnjo. Filmski navdušenci bodo lahko v vseh šestih Cineplexx kinih ponovno izbirali med aktualno filmsko ponudbo.

Dobrodošli nazaj, dobrodošli v Cineplexx

Ljubitelje filma in kina te dni na velikem platnu čaka težko pričakovana mojstrovina Christopherja Nolana TENET, biografska drama Radioaktivna o znanstvenici Marie Curie, romantični drami Še vedno verjamem in Čas deklištva, akciji Bloodshot ter Podli fantje za vedno.

Najmlajši pa se bodo razveselil animiranih uspešnic Naprej in Tačke na patrulji ter družinskih filmov Lassie in Ježek Sonic.

Več informacij o programu najdete TUKAJ.

Varno v kino

Cineplexx odpira vrata svojih dvoran skladno s priporočili NIJZ, vse obiskovalce kina prosijo, da so odgovorni in se držijo vseh priporočil. Da bi vsi skupaj ostali zdravi, se držimo preventivnih ukrepov:

  • V vseh zaprtih prostorih je ves čas priporočena uporaba zaščitne maske. Obiskovalci si masko lahko snamejo v dvorani ob uživanju prigrizkov ter pijače,
  • Obiskovalce prosijo, da v kino prihajajo zdravi, si ob vstopu v Cineplexx razkužijo roke in skrbijo za pravilno higieno rok in kašlja. Ves čas se zagotavlja razdalja - najmanj 1,5 m,
  • Obiskovalce spodbujamo k spletnem nakupu kino vstopnic in k brezstičnemu plačevanju s kartico na blagajni. Pozivamo k upoštevanju sedežnega reda, ki dovoljuje večji razmak med obiskovalci za večjo varnost in udobje,

Cineplexx zagotavlja, da zaposleni prihajajo na delo, če so popolnoma zdravi. Povečana je skrb za higieno in razkuževanje površin. Daljši časovni razmik med posameznimi projekcijami omogoča, da se dvorana ustrezno pripravi (razkuževanje in zračenje).

Starejše novice