Za svoje delo v času epidemije koronavirusa ne bodo dobili medalje. Nihče jim ne bo postavil spomenika. Lahko pa jih najdemo, Sloveniji razkrijemo njihove zgodbe in se jim zahvalimo. Pomagajte nam najti heroje korone.

Ovire, ki jih v teh časih premagujemo vsakodnevno, oblikujejo izjemne posameznike. Heroje, ki ne samo poslušajo, ampak slišijo. Ki ne samo gledajo, ampak pomagajo. Ki ne samo upajo, ampak upanje vlivajo.

A ti ljudje v naglici vsakdana in hitrem tempu življenja marsikdaj ostajajo prezrti.  

Kdo so ljudje, katerih dela so ostala neopazna, a hkrati tako velika? Kdo so heroji korone? Najdimo jih in jim sežimo v roko.  

 

Iščemo heroje korone!

Da pogumna in srčna dejanja, tista, ki stopajo iz povprečja, dobijo obraz, smo se odločili, da v uredništvih Ljubljanainfo, Mariborinfo, Ptujinfo in Sobotainfo najdemo heroje korone.

Pri tem sodelujte tudi vi, bralke in bralci. Kdo je heroj korone v vaši ulici, vasi, mestu? Poznate koga, ki rad pomaga, žrtvuje svoj čas, se čemu odreče v dobro drugega, tvega življenje, morda podari nasmeh ...  

Pišite nam na [email protected] in predstavite svojega heroja korone! S svojim glasom boste v finišu največje iskalne akcije podprli herojinjo ali heroja, ki je zaznamoval vaše korona leto.

Starejše novice