Imate kaj za pusta hrusta? V uredništvu Sobotainfo iščemo naj maske in naj krofe Pomurja!

Pred nami je vrhunec pustnega dogajanja. Čas je torej, da se sprostimo, pošalimo, brez slabe vesti posladkamo in … no – ušpičimo kakšno norčijo! Obenem pa pust predstavlja priložnost, da svoji ustvarjalnosti pustimo prosto pot. 

Tudi Pomurci radi prebudimo otroka v sebi in tako na ulicah te dni srečujemo vse mogoče risane junake, duhove, pošasti in najrazličnejše živali. Ni malo odličnih domislic. Zato vas zdaj pozivamo, da svojo pustno opravo delite z nami!

Naj maske in krofi Pomurja

Ste si tudi vi ali kdo od vaših bližnjih te dni nadeli masko, ki ne sme biti spregledana? Pošljite nam fotografijo svoje pustne oprave. 

Najlepše, najizvirnejše, najbolj grozljive ali najbolj čudaške – želimo jih videti prav vse! Zbrali jih bomo in jih nato v objavi delili s širnim Pomurjem.

Fotografijo maske, v katero ste se našemili sami ali kdo od vaših bližnjih, nam pošljite na: [email protected] oziroma v zasebnem sporočilu na družbenem omrežju Facebook in seveda pripišite tudi ime našemljene osebe ( … ali hišnega ljubljenčka?).

Vaše fotografije zbiramo od danes naprej pa vse do srede. Kmalu zatem jih bomo objavili v velikem pustnem foto prispevku!

In ker ni boljšega časa za sladkanje, kot je pust velikih ust, smo se hkrati podali še na lov za naj krofi Pomurja! 

Ni ga čez domačega, kajne? Če ste se torej tudi vi izkazali v kuhinji, nam fotografijo svojih krofov pošljite na: [email protected] oziroma v zasebnem sporočilu na družbenem omrežju Facebook in pripišite svoje ime.

*Naslovna fotografija je simbolična.

Komentarji (1)

gost25 (ni preverjeno)

Polno je mask, vsak dan jih vidimo vse naokrog blizu nas.

Starejše novice