Vir: Mestna občina Murska Sobota, Facebook.
Soboška občina je obljubljen projekt izgradnje kolesarskega mostu in poti preko Ledave, na relaciji Černelavci - Polana, že pričela.

Kot smo že poročani na Sobotainfo, je Mestna občina Murska Sobota pred časom napovedala projekt novogradnje mostu in kolesarske poti preko potoka Ledava, na relaciji Černelavci - Polana

Začetek gradnje so predvideli v sredini novembra, kar se je tudi uresničilo, saj so danes že posredovali fotografije, ki prikazujejo začetek nastajanja poti ter mostu. 

Občina s projektom skrbi za razvoj trajnostne mobilnosti 

Mestna občina Murska Sobota želi z investicijo prispevati k razvoju trajnostne mobilnosti v Murski Soboti, poskrbeti za povečanje prometne varnosti najšibkejših udeležencev v prometu ter izboljšati kakovost življenjskega prostora. 

Izgradnja mostu in kolesarske poti, z vključeno javno razsvetljavo, bo znašala 175.872,95 evra, dokončana pa naj bi bila v marcu 2024. 

Proces izgradnje se je glede na objavljene fotografije z današnjim dnevom že začel. 

Komentarji (6)

janšist (ni preverjeno)

Dobro ka so prej napravili krožišče pri Lovenjaki (Pavlinje ) ka se ne bi kateri odpeljal naprej.

black panter

totalno brez veze

čarni vrag (ni preverjeno)

Izgradnja mostu in kolesarske poti, z vključeno javno razsvetljavo, bo znašala 175.872,95 evra, dokončana pa naj bi bila v marcu 2024.

Ta biciklin most de košto telko kak ena stanovanjska hiša. To je izven vsake pameti.

trepalničarstvo (ni preverjeno)

Tak kak je Štihec napravo ovi kolesarski most prek Ledave tan pri vojaških skaldiščaj, neje pa do njega napravo kolesarske poti tak ka do toga mousta lejko po poljski pouti prideš edino z redno hudin gorskin biciklinon. Ali glavno ka so se pejnezi zapravili pa ka se je na velko slikalo. Vupan ka nede s ten mouston tudi tak...

janez janez (ni preverjeno)

pa paziti boš mogo, ka se ovomi v štalo ali kučo ne odpelaš!!!!

In reply to by trepalničarstvo (ni preverjeno)

realnooo (ni preverjeno)

GLAVNO DA SE TROSI. KDA PA PEJNEZ SFALI PA MALO ZDIGNEJO KOMUNALNE STROSKE...

ZAPAUMNITE SI, VECINA OBCIN DELA PRAUTI SVOJIM OBCANOM

Starejše novice