Foto: Jana Bohar
V Murski Soboti se je danes dopoldne odvilo tradicionalno otroško pustno rajanje.

V Mestnem parku Murska Sobota je bilo danes pravo pustno rajanje za najmlajše, ki so se zbrali na grajski ploščadi, kjer so se udeležili pravega Otroškega pustovanja.

Dogodek, ki ga je organiziral MIKK Murska Sobota v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota in gledališčem Ku-Kuc, je privabil številne otroke in njihove starše.

Otroci so bili deležni pestrega programa, ki se je začel s svečano otvoritvijo ob 10. uri. Sledila je gledališka predstava 'Maškara naj bo' v izvedbi gledališča Ku-Kuc. 

Predstava je navdušila mlade obiskovalce s svojo čarovnijo in zabavnimi prizori.

Foto: Jana Bohar

Po predstavi se je nadaljevalo pustno rajanje v družbi gledališča Ku-Kuc, kjer so se otroci lahko pridružili različnim pustnim aktivnostim in se zabavali ob glasbi ter plesu.

Foto: Jana Bohar

Poleg gledaliških užitkov so se maškare lahko okrepčale s toplim čajem in slastnimi pustnimi krofi, najmlajši pa so prejeli tudi balone, ki so dodatno popestrili njihovo pustno doživetje.

Otroško pustovanje na grajski ploščadi v Murski Soboti je tako ponudilo nepozabno izkušnjo in prijetno druženje v duhu pusta, ki ga bodo otroci in njihovi starši zagotovo dolgo pomnili.

Komentarji (5)

Trojas (ni preverjeno)

Če se starši ne bi tako brezobzirno rinili v ospredje bi bilo verjetno na slikah več nasmejanih otrok, tako pa gledam prestrašene obraze....

HamreKuki (ni preverjeno)

Dobro ka si JALOV .....

In reply to by Trojas (ni preverjeno)

Tako je (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Poganski praznik
Isto sranje kak čarovnice
Žalostno ka v to prekletstvo namačejo svojo lastno deco

Naj jim Sveti Bog pomaga
Spreglednite poneumnjeni lidge

jmkl (ni preverjeno)

bIL SEM V MURSKI IN MORAVSKIH TOPLICAH ...V MORAVSKIH JE BILO DOSTO BOLJŠE KER V MURSKI SO VIDELI SAMO TISTIH NEKAJ SPREDAJ PA SLIŠALI TUDI.... ŠKODA KER NISO POVEDALI IMAM DOMA EN ZVOČNIK IZ RADIJE BI SE DLJE SLIŠALO

jmkl (ni preverjeno)

TAKO JE@@ SAJ VEŠ, DA SI FANATIK.... VSE KAR JE NA TEM SVETU IN OBSTAJA SI JE IZMISLIL ČLOVEK...DRUGAČE PA TO SAMO PODPIRAM, KER SE PRODA OGROMNO MASK DENAR MORA KROŽITI KOT TUDI STODRUGIH OBIČAJEV KER ČE NEBI IMELI TEGA BI KOT "TAKOJE" samo sedeli za pečjo in molili celi dan vsedni v letu...

Starejše novice