Kljub temu, da se je september komaj začel, v nekaterih poslovalnicah že ponujajo božične izdelke.

Poletje se še uradno sploh ni končalo, v mariborskih trgovinah pa že ponujajo božične izdelke. Tako je do nas prišla fotografije bralke, ki je fotografirala mariborske trgovine, katerih police se že šibijo pod božičnimi izdelki.

Bralka spletnega portala Mariborinfo nam je poslala fotografije mariborske trgovine, katere police se že šibijo pod božičnimi izdelki.

Božički, zasnežene smrekine veje, angeli, jeleni in gromozanske nogavice za nad kamin so le nekateri med ponujenimi izdelki, ki v začetku septembra nekatere navdušujejo, drugi pa se nad njimi dobesedno zgražajo.

Bralka, ki nam je poslala fotografije, spada v drugo skupino. Zapisala je, da »ti izdelki enostavno ne sodijo na trgovske police v septembru. Božič bo zaradi tega popolnoma izgubil svoj čar in nenazadnje tudi pomen.«

Sicer pa so družbena omrežja polna profilov, fotografij in posnetkov, na katerih odštevajo koliko časa nas še loči do božiča.

Na tej spletni strani lahko v vsakem trenutku vidite, koliko dni, ur, minut in sekund nas še loči do božiča.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
grinch (nepreverjen)

Ja gospa bralka, zakaj pa enostavno ne ignirirate trgovino. Očitno se trgovini racunica izide.

teddyyyyy (nepreverjen)

Ta trgovina ma celo leto božične izdelke na svojih policaj, glih tak ka majo celo leto izdelke za helloween, pa velko nouč, pa še marsikaj drugoga..... malo jih edino preložijo sake telko časa. Itak je tou trgovina kera odavle robo najslabše kvalitete in je posledično tan vse na takšnon nivoji. Ne ven zakoj zdaj začudenje pa zgražanje. Neje nouri tisti keri v septembri odavle božične izdelke, nouri je tisti ka jih v septembri kupuje.

niksoon (nepreverjen)

OPET CLANEK SAMO KA SE NEKAJ OBJAVI...
Ta trgovina ima cez cejlo leto bozicne noc carovnic, velikonocno...izdelke.
Bedaki sobotainfo!

Starejše novice