Foto: Mediaspeed
Poslanec SDS Janez Magyar ponovno v boj za županski stolček, razkril ozadje dogajanja v trenutni vladi.

Kot je za Sobotainfo ekskluzivno povedal nekdanji lendavski župan in aktualni poslanec SDS Janez Magyar, se bo jeseni ponovno podal v boj za županski stolček.

Magyar pravi, da se je tako odločil, ker opaža, da je lahko v lokalnem okolju bolj kreativen kot v parlamentu, kjer njegovi predlogi - kot je dejal - ne dobijo veljave.

»V parlament sem bil namenjen, da nekaj naredim. Kot župan sem imel iz mojega dela vidne rezultate, v parlamentu se ob sestavi te vlade, na žalost, dobri predlogi ne upoštevajo, rezultati niso vidni. Nisem takšen tip človeka. Rad imam konkretne in dobre sadove svojega dela,« za Sobotainfo pravi Magyar. 

»Da se hrže, smeji in odvrača odlične predloge, ni primerno«

Kot župan lahko z oprijemljivimi dejstvi vidi sadove svojega dela, kar ga veseli, nadaljuje. »To me edino veseli,« razlaga Magyar. 

»Da se hrže, smeji, da se odvrača odlične predloge, s strani Svobode, ni primerno. Tega nisem vajen. Sem poskušal to z pogovori rešiti, ampak se to dogaja vedno znova in znova. Zaenkrat sem se zato tako odločil. V prihodnosti želim svoje delo usmeriti v kreativnost. To sem želel delati tudi v parlamentu, a če ni sodelovanja ...,« razlaga. 

Če imaš od kolegov in kolegic, ki so bili v Klubu pomurskih poslancev, dobesedno zaprta vrata ... Pravim vam, maščevalnost ne vodi Slovenijo v pravo smer, je jasen. 

»Prekmurci bodo ostali brez lesa za ogrevanje«

Ob tem je omenil tudi trenutno najbolj odmeven problem - zapiranje tujih trgov za izvoz lesa. 

»Imam dobre predloge, želel bi, da se o njih vsaj pogovarjamo. Ravno pišem pismo ministrici za kmetijstvo Ireni Šinko. Madžarska je zaprla svoje meje za energente, tudi za ogrevanje, pa ne samo oni, tudi Hrvati, Srbi. Največji problem je, da bodo Prekmurci ostali brez lesa za ogrevanje. Slovenija pa je še naprej odprta, Avstrijci veselo vozijo les iz Slovenije,« opozarja. 

»Šinko je Prekmurka, upam, da bo prisluhnila. Naši ljudje nimajo za ogrevanje. To je moje delo, to bi delal tudi kot župan. Ampak vse traja tako dolgo. Vse moram pisati, v prejšnji vladi sem lahko samo poklical. Tako se vse komplicira, vse gre počasi. Ni nobenih operativnih izvedb. Od prejšnjega četrtka se ukvarjam s tem, ker je pomembno, mi se pa ukvarjamo z RTV-jem,« za Sobotainfo še dodaja Magyar.

»Povedal sem, da je treba ukrepati. Pomurci smo bili vezani na madžarski trg lesa, naš les je šel v Avstrijo. Zdaj so izredne razmere na trgu. Tega ne moremo spremljati v nedogled, nujno rabimo ukrepe,« pojasnjuje.

Magyar predlaga, da država zapre mejo za izvoz lesa, da se zaščiti domači trg, kot drugo pa, da »naj se začenja sečnja že sedaj, kdaj bomo začeli, februarja,« se sprašuje.

»V tem primeru, bi morali glede takšnega problema pomurski poslanci stopiti skupaj,« še pripomni, a spomnimo, da je Klub pomurskih poslancev, kjer bi bili združeni resnično vsi poslanci iz Pomurja v tem mandatu vlade preteklost. 

Del pomurskih poslancev pod velikim vplivom Krajnca?

Spomnimo, da so Klub pomurskih poslancev zapustili poslanci Gibanja Svoboda Sara ŽibratVera Granfol in Tine Novak, pri izstopu pa se jim je pridružil tudi poslanec Socialnih demokratov Damijan Zrim

Kot smo že poročali, naj bi po zanesljivih informacijah Sobotainfo bil pobudnik izstopa nekaterih pomurskih poslancev iz kluba Darko Krajnc, poslanec, ki sicer živi v Pomurju, a je bil izvoljen v volilnem okraju Pesnica. Krajnc, poslanec Gibanja Svoboda, sicer uradno (še) ni bil del Kluba pomurskih poslancev, to bi - če bi šlo vse po načrtih - postal dan pred odhodi iz kluba.

Takrat smo neuradno izvedeli tudi, da naj bi bile odstopne izjave pripravljene v službi za stike z javnostjo Gibanja Svoboda, poslanci pa so jih dobili zgolj v podpis.

Po naših zanesljivih informacijah naj bi Krajnc še vedno imel velik vpliv nad sodelovanjem pomurskih poslancev iz stranke Gibanje Svoboda s preostalimi poslanci iz Pomurja.

Komentarji (88)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Juš (nepreverjen)

Če je proti vladi je tudi za korupcijo .????????

nebodigatreba (nepreverjen)

naj se ne izgovarja na vlado, ker je navadni teleban, ki ne ve nič povedati brez napisanega. Kaj pa je on? Navadni grebator na občini, v katero je pritegnil sam SDS kader. Mobing , šikaniranje in poniževanje! Občina ni trgovina , katere so še vedno njegove, čeprav jih je napisal na sinova!

In reply to by Juš (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Od vas občanov bo odvisno koga in kaj boste na volitvah izbrali. Preteklost ponovnega kandidata je znana, zato odločitev verjetno ne bo težka.

In reply to by Juš (nepreverjen)

Fox (nepreverjen)

Pa seveda ka s klošarami nemreš sodelovati. To je živi potop naj pa “svoboda”

Kos sedež (nepreverjen)

Ka se ovi ide,a je tale tipson še moralno pri sebi ?!
Kot prvo se odpove funkcije župana ker je dobo stolček v parlamenti..,zaj pa želi nazaj ker se baje zaveda kot župan se da Bole napuniti žepe...Mrš! Ti si na konci pokazal pravi obraz občanom..Nikoli več! Ite nazaj v parlament. Tukaj takšnoga hinavskoga župana nočemo več.Ljudje so vas spoznali zaj pa mrš nazaj v Ljubljano!

nebodigatreba (nepreverjen)

v lendavski občini je vse možno. Poglejmo si ferenca kako sedi na dveh stolčkih. Enako aroganten kakor Madžar, ko mala Putina sta! Babe pa iščejo le koristi pri njima.

In reply to by Kos sedež (nepreverjen)

temura (nepreverjen)

Župan? ... ne hvala. Dovolj je bilo. Naj bo v parlamentu. Tam bo še najmanj škode naredil.

gru (nepreverjen)

Na smetišče!

In reply to by temura (nepreverjen)

teleeno (nepreverjen)

In kaj ,če ne boš izvoljen (upam)? Te bo ti pa poslanski stolček dalje dober?

levak (nepreverjen)

Če ta inteligentni višek ne bo izvoljen naj odstopi z vseh funkcij kere si je nagrbo na pleča. Sicer pa za Lendavčane nikoli ne veš, kako jim bo Orban diktiro.

In reply to by teleeno (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Tak človek, ki namerno išče negativne pojave za blatenje Vlade, zagotovo ni primeren za župana. Glede na njegovo strankarsko pripadnost, od njega ni za pričakovati, kar bi bilo za narodu - občanom v blagor. Lendava si vendarle zasluži dostojnega župana. Sicer bo pa vse v rokah volilcev. Potrebna bo le treznost in preudarnost.

carni vrag (nepreverjen)

Reci a

In reply to by FRAP (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

A

In reply to by carni vrag (nepreverjen)

carni vrag . (nepreverjen)

Aknem ti ga

In reply to by FRAP (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Kam mi ga aknes

In reply to by carni vrag . (nepreverjen)

tanja flaškonn (nepreverjen)

Kaj pomeni
Aknem ti ga

In reply to by FRAP (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Gre za zlorabo imena. To je druga oseba.

In reply to by FRAP (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Se mi večkrat to dogaja
sem razslojena oseba
imam takšno diagnozo
in zato tudi ne dobim službe

In reply to by FRAP (nepreverjen)

nebodigatreba (nepreverjen)

Magyar predlaga, da država zapre mejo za izvoz lesa, da se zaščiti domači trg, kot drugo pa, da »naj se začenja sečnja že sedaj, kdaj bomo začeli, februarja,« se sprašuje Madjar.
Sečnja se začetja v februarju, ko ni vegetacije, kreten! Najmanj pa sedaj v tej rasti. Ta kreten brez Madžarske ne ve preživeti!

nebodigatreba (nepreverjen)

Magyar pravi, da se je tako odločil, ker opaža, da je lahko v lokalnem okolju bolj kreativen kot v parlamentu, kjer njegovi predlogi - kot je dejal - ne dobijo veljave.
Bolj keativen , bolj nasilen! V Ljubljani ga nobeden ne šmirgla, ker takih bedakov je tam dovolj posebno iz vrst SDS! Človek , ki so ga samo raztegnjena usta , ko še par slovenskih besed ne spravi skupaj in edino dober je za Lendavo, dokler ga ne bodo nagnali iz občine, ko bo nekomu dovolj!

FRAP (nepreverjen)

Praksa je pokazala, da je nasilje in ustvarjanje razdora med Slovenci, glavno orožje SDS. Zato izvolitev kandidata iz vrst te stranke, ne more občanom doprinesti kaj dobrega. Vsi občani si pač želimo župane s "plitkimi žepi".

In reply to by nebodigatreba (nepreverjen)

Mesing (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Naj pride samo nazaj če smo iskreni več stvari je naredil kak balažek

nebodigatreba (nepreverjen)

nikoli in nikdar! Zapravil pa več , pa tudi svoj žep bolj napolnil z orbanovim penezami!

In reply to by Mesing (nepreverjen)

Kos sedež (nepreverjen)

Vsi samo čivkajo da je tisti pa tisti naredil to pa ono...pa Hallo??? Kaj je tisti pa tisti naredil,Nič niso naredili,vaš in moj denar trošijo za nebuloze,prosjačijo evropski denar,gre se jima samo za neke jeb.projekte da si potem svoje riti lejko napunijo,to edino delajo.Nič to oni niso naredili,če pa so,ne pozabite; vse to mi vsi plačujemo,on pa ostali pred njim niti centa svojoga lastnega zaslužka niso namenili občini,vsi se samo rivlejo koritu da si napolnijo žepe in samo o tem se ide...Dajmo že enkrat ukinit te občine ker tukaj kradejo samo nas občanov,vsi ti svetniki pa podžupani itd.vi edini pa še vse to podpirate,Jako žalostno,rejsan ste edini oprani možganov...Vsi mi smo več dali občini kakor občina nam,mi smo še vedno tukaj,pa čeprav Lendava smrdi po vseh teh aferah kaj imamo tukaj.Jeb. takšnoga župana šteti dovoljuje da svoji občani morajo živeti v takšno smradu,zato nehajte mi prosim,kdo je kaj naredil za nas občane...

In reply to by Mesing (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Za sebe?

In reply to by Mesing (nepreverjen)

Gost1234 (nepreverjen)

Novinarsko vprašanje za njega bi se moralo glasiti: Kako komentira, da bo v tem primeru Pomurje izgubilo enega poslanca, ker se njemu ne da biti v parlamentu po tem, ko je dobil zaupanje volilcev? Na mesto njega bo namreč prišel v parlament poslanec iz Ormoža.

komuinista (nepreverjen)

politicare zaprti v kakso klet
peneze bi prisparali zivot ide dalje

Deep (nepreverjen)

Bože se smili, kje jih najdejo 🤡🤡 ko ga slišiš te kar srat pritesne.

Ekologist (nepreverjen)

Navse grda in pokvarjena poteza posameznika, ki jasno polaže da sta egoizem in nepotizem največja vrednota te osebe. Torej če dobi mandat župana bo naprej gnal kolesje lokalne že prej nastavljene strukture, ki bo delala v smeri kao vseh a največ zase in za svoje. Dokaj razumljiva poteza malega človeka, ki bi bil rad velik. A je hitro ugotovil, da je prišel v kurnik z več petelini kar ni vajen. Če ne bo izvoljen bo pa vlekel poslansko plačo in ne bo imel direktnega vpliva na Lendavo, saj je to v pristojnosti župana.

TexAS (nepreverjen)

A srmaček sposoben, nemre prijti do izraza kak poslanec,...On bi rad samo pomago, kak njegovi strankarski kolegi do zdaj! Očitno je nej biu pripravljeni na novi veter v pravo smer ,...njemi v nepravo seveda!!!

Jezušek (nepreverjen)

Pa lejko bi njemi palik uspelo. Če bo prepričal razne kasaše pa kulčarje, ka naj ga podrejo.

Pragfar (nepreverjen)

prej bi trebalo odstaviti lendavskega jollyjokerja, kasaša. najprej bi si uredil svoje življenje, kaj šele, da ta mamin cicko vodi večje zadeve od drugih. saj pa kako iugeda, kaj dela privat in kaj šele uradno. pa rekoreder v covid dodatkih.

In reply to by Jezušek (nepreverjen)

Nikakorr (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Magyar ne sodi v to talibansko vlado. Tam je mesto Jonasu, Šarcu, Mescu, Kordišu, Krajncu..... in drugim
golobjim nesposobnežem. Gotovo, je nemogoče prenašati aroganco slednjih. Na TV smo lahko bili priča
takemu butalskemu odnosu. Sam bi ravnal na njegovem mestu enako, v slovo pa še koga kam odposlal.

levak (nepreverjen)

Ta tumbaš sodi edino k še večjemu tumpašu Orbanu.

In reply to by Nikakorr (nepreverjen)

LevaJoskaDesnaRit (nepreverjen)

Kot če bi zapustil ženo zaradi ljubice in se po hitro končani avanturi vrnil nazaj k ženi. Ostani kjer si...

~~~~ (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ta ne vej ,ka bi ali bi sral ,ali scal . Če je enkrat odišel Golobi v rit naj tam ostane .Ta vlada nima šans da ostane do novega leta .Ker to kar je Golobeči dal za ministe ni bogme nikjer na svetu .

Ej-jej DF (nepreverjen)

Mimogrede, DF, on je v golobekovi opoziciji. Šče tij bi bil boukši od Šarca.

Ka lapate? (nepreverjen)

Kar koli bo že delal, siher ne bo šel na zavod za zaposlovanje, niti za CSD. Amen

curek (nepreverjen)

problem je, da so vedno "čudni" kandidati in bi morali občani zahtevati nekoga xy. seveda ni najboljša izvolitev, če niti najboljših ni med kandidati.

Frančišek (nepreverjen)

Janša je pravo, ka trbej blesavoga Pojbiča nazaj v parlament spraviti. Edini način za tou je, ka še bole blesavi Magyar odijde nazaj v Lendavo.

slo (nepreverjen)

Svinja sanja o žiru. Pa ka te je malo vdarjeni ali fejst? Pa stvarno nas te Mađar misli ka smo mi budale, on pa edini pameten, ka si upa še javno nas za norce predstaviti slovenski javnosti, ka bomo spet njemu pritrdili, da ga rabimo in ,da ga bomo spet izvolili za lendavskoga župana.? Dragi Janezek, nikdar več naš župan, nikdar več ne boš iz nas norca bril in lagal. Že takoj sem izjavil, da ki te ne pozna, bo drago plačal. Pa se prenehaj hvaliti, koliko dobrega storil v tvojem mandatu, saj kar si storil ti in tvoji sodelavci, je plod tvojega neznanja.
Ostani samo tam kjer si, tako te tudi tvoji Mađari ne bodo izvolili in boš nam naredil več koristi.

FRAP (nepreverjen)

A si ti iz Pušče

In reply to by slo (nepreverjen)

Ni pomembno (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Golobje bi nam naredili največ koristi, sami sebi pa najmanj sramote, če se sploh ne bi "izvalili".
Saj tako zabitih predstavnikov vlade vključno s poslanci, kot so zdaj, Slovenija sploh ni imela. To je
hkrati mnenje tudi širše javnosti.

Vprašanje. (nepreverjen)

Če je M. J. tako nesposoben za opravljanje županske kot poslanske funkcije, kako
da je dobil na volitvah od ostalih kandidatov največ glasov?

asdasd (nepreverjen)

Magyar se bo ponovno potegoval za županski stolček, nad delom vlade razočaran , tega pa ne razumem po letu 1945 ko smo končno dobili svobodo je on razočaran ?!

Vaša vest (nepreverjen)

Vogrin je pač vogrin, nejde kak je orban ščel, JJ pa nema več šans, odjebali so čarni

poldek98 (nepreverjen)

naj gre nazaj v trgovino delati, itak nima zadostne šole.

Sramota-info (nepreverjen)

Kakšna vlada, takšen medij!

Ni važno (nepreverjen)

Nevoščljivi nesposobneži, zavidate spet tako Magyaru, Orbanu in Madžarom. To je edini in največji
problem pri tem, ki pa je izključno le vaš.

Ni važno (nepreverjen)

Nevoščljivi nesposobneži, zavidate spet tako Magyaru, Orbanu in Madžarom. To je edini in največji
problem pri tem, ki pa je izključno le vaš.

Kos sedež (nepreverjen)

Smrdljiva pupa prilizovalna prasica!

In reply to by Ni važno (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Socialaš smrdljivi.

In reply to by Kos sedež (nepreverjen)

Kos sedež (nepreverjen)

Srbski-ciganski smrdljivci!

In reply to by .... ..... (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Živel Orban
Živel Putin
Zivel Janša
Živel Trump

FRAP (nepreverjen)

Gre za zlorabo imena. To je druga oseba.

In reply to by FRAP (nepreverjen)

Medved jaka (nepreverjen)

Ej
a si ti normalen

In reply to by FRAP (nepreverjen)

za FRAP (nepreverjen)

Pa tou dela rejdno smečeni sobočki socialaš Tratnjek. Prijavi ga!

FRAP (nepreverjen)

Hvala za podatek. Nek pregovor pravi; Bolj drek dražiš, bolj smrdi.

In reply to by za FRAP (nepreverjen)

za FRAP (nepreverjen)

pri nas gučimo tako
jBolj drek dražiš, bolj dober je za jesti
Povem ti iz svoje prakse

In reply to by FRAP (nepreverjen)

Crikvenica (nepreverjen)

Potrpežljivost nula. Ostani tam kjer si in uživaj, delaj kariero politika. Če boš se vrnil v Lendavo, boš jih samo osramotil. Zaupali so ti, bodi vstrajen.

Cici1234 (nepreverjen)

Čakajte malo... Ne morete priti do veljave kot poslanec in vaše ideje se ne upoštevajo. Malo ste stranko zgrešli, se vam ne zdi. Aha, zdaj pa bi bili radi nazaj župan? Zakaj? Da bi lažje uveljavljavljali svoje ideje... Dobro razumemo?

slo (nepreverjen)

Pa ne reči, kaj se še ne izmisliš. Ti boš kar menjal službo kot hočeš, drugi pa iz službe Npr. VARIS.Tu si pustil ljudi v dreku in vrgel puško v koruzo. Torej k GOLOBU bi se moral prešvercati ali pa te naj Sobočan Pišta zaposli, ker si grozansko pameten in kreativen, kot rad sam izjavljaš. Nam pa sramoto delaš, saj se ti na tvoje prebrane izjave posmehujejo v parlamentu, prav tako JJ-ju, da te je v parlament prpelal. Posnetki bodo ostali. Daj ne smeši se in se ne motaj okolikamere, kot je tvoja navada, ampak se skrij v zemljo, ker te tudi slovenski madžari
pravtako posmehujejo.

Pragfar (nepreverjen)

misliš hčerkico od pištaja? sicer isti drek drugo pakovanje, le da je v njej manj alkohola a toliko več zlobe. in takšni vedno skupaj držijo ter se grebejo bolj za denar kot za karkoli drugega. najprej denar, kariera, šele potem družina in take bi trebalo prijavitina csd ker taki otroci najbolj trpijo, le da jim vse kupijo in omogočijo, da so potem srečni, četudi zares nikoli niso srečni ker starševske ljubezni se ne da nadomestiti z ničim.

In reply to by slo (nepreverjen)

Bla-bla-bla (nepreverjen)

Slo, štou te je včil slovenščino? Bralci se iz tebe posmehujemo.

slo (nepreverjen)

bla-bla-bla, isti si kak tvoj oča. Glavno je ka me lidje razmijo! Lofasz a valagatokba lakoški vogrinok!

In reply to by Bla-bla-bla (nepreverjen)

Kdo bo župan (nepreverjen)

Štou god bou, bojo o ton odloučili volilci, ne pa komantatori Sramota-infoja, pa nej njegovi
novinari.

bacsi (nepreverjen)

Mi magyarok sem akarjuk látni M Lajost a lendvai önkormányzatban.

Bácsi, részeg? (nepreverjen)

Akkor miért vállasztottak?

Kos sedež (nepreverjen)

Azzert hogy vissza levátsák!

In reply to by Bácsi, részeg? (nepreverjen)

bacsi (nepreverjen)

M. Lajost, hogy?

Crikvenica (nepreverjen)

O kakšnem M. Lajošu pa vi?

In reply to by bacsi (nepreverjen)

slo (nepreverjen)

Vougri se gebijo med sebof. HA;HA;HA

Grof (nepreverjen)

Debeli Fuknjenec, tebe pa tak i tak nitko više ne "gebej", prešti, ka tij je FRAP odpijso.

ee (nepreverjen)

Da se hrže, smeji
ce je dober vic jaz bi se dol metal

Grof (nepreverjen)

Debeli Fuknjenec, tebe pa tak i tak nitko više ne "gebej", prešti, ka tij je FRAP odpijso.

SLOVENSKA Kri (nepreverjen)

Mah 😃 resno mi je nej bilo jasno zakoj poslanske vode ce si v svojen posli uspesen. Pejnez je valda bilo zadosti. Pa nemres sveta spremeniti samo vtopis se lejko ce probas ali pa vsaj posteno speces. Predvidevlen ka more biti M. tuj dober clovek po srci ker neman slabe besede od sinov. Ah jbg vsaka sola nekaj kosta.. 😂 mene so moje tuj preci v vseh pomenah pa takso je zivlj. Skoda skoda pred leti san od g.M cujla samo lepe pohvale ....

Kos sedež (nepreverjen)

Vsi tile paraziti šteri zavohajo denar in moč postanejo naduti prasci in gledajo samo na svoj bolani ego , že dolgo dokazano!

moki (nepreverjen)

itak, žal. a jih bo že dobila karma. res si zaslužijo vse najslabše!

In reply to by Kos sedež (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

jaz bi ga takoj volil na lokalnih volitvah
če me sprejme za občinskega redara

Klump (nepreverjen)

Debeli Fuknjenec tij si lejko samo velka smejt Sobotainfoja.

Klump (nepreverjen)

Debeli Fuknjenec tij si lejko samo velka smejt Sobotainfoja.

FRAP (nepreverjen)

Ali mi kdo podari kakšno žival

čiči (nepreverjen)

a res ni doma pajkov, muh, komarcev....? javi kako ti to uspe, da bomo še drugi znali to. drugače pa bodi bolj specifičen, če si želiš svinjo ali psa ali....

In reply to by FRAP (nepreverjen)

lendavčan1 (nepreverjen)

Le kaj bo obljubljal praznoglavcem da zopet nasedejo kot butci,še vedno nič ni realiziral od predvolilne obljube.

Kos sedež (nepreverjen)

Lendava si zasluži čisti zrak!

E, Fukjenec (nepreverjen)

Premala ti je MS, zaj bi več v Lendavi rad virtivo? Pometi pred svojin socialaškin pragon, ološ.
Trifrtale gnilij komentarof, kak sigdar, je tvojih.

FRAP (nepreverjen)

Ako idem za redara ja ga volim 5 krat

slo (nepreverjen)

Ti samo WC lejko pucaš, pa Mađar L. de ti lampo drža.

In reply to by FRAP (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice