Slika je simbolična.
Včeraj so obravnavali skupno šest primerov kaznivih dejanj.

Na področju kriminalitete so pomurski policisti včeraj, 16. aprila, obravnavali primer kaznivega dejanja nasilja v družini

Pri tem so storilcu izrekli ukrep prepovedi približevanja. 

Obravnavali so še primer povzročitve lahke telesne poškodbe pri pretepu, primer kaznivega dejanja zatajitve, spletne prevare, tatvine goriva, tatvine artiklov iz trgovine, en požar na tovornem vozilu, en požar v podjetju, nesrečo pri delu ter dva dogodka, kjer je ena oseba padla z lestve, ena oseba pa je padla pri hoji po stopnišču. 

Obe osebi sta se pri tem lažje telesno poškodovali. 

Povozil otroka

Na področju prometne varnosti pa so obravnavali primer prometne nesreče v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Do prometne nesreče je prišlo v bližini osnovne šole, pri ogledu pa so policisti ugotovili, da je voznik osebnega vozila trčil v otroka, ki je pravilno prečkal vozišče po prehodu za pešce. 

Otrok je zaradi trčenja dobil lažjo telesno poškodbo. 

Pri tem policisti opozarjajo vse voznike, da so v bližini šol in vrtcev še posebno pozorni na hitrost vožnje, da z njo ne ogrožajo šibkejših udeležencev kot so pešci in kolesarji. 

Poleg tega so policisti obravnavali še prometno nesrečo v kateri je nastala materialna škoda in štiri primere povoženja divjadi. Zasegli pa smo tudi en osebni avtomobil zaradi vožnje vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Komentarji (1)

Mislav KOLAKUŠIĆ (ni preverjeno)

Glumite pa s ten nasiljem v družini, najebejo pa nedolžna deca. Saj de toga pomale konec...

Starejše novice