Fotografija je simbolična
Policisti poročajo o najdbi trupla. Identiteta osebe in vzrok smrti nista znana.

Novogoriški policisti so bili nekaj pred 8. uro obveščeni o najdbi trupla neznanega moškega nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice, na Streliški ulici.

Poleg pokojnega so našli kolo znamke Nakamura. 

Ni znano, kdo je, niti to, kako je umrl

Takoj po prejetem obvestilu so bili na kraj dogodka napoteni policisti in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica, ki so kraj varnostnega dogodka zavarovali in izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe.

Poleg kriminalistov in policistov z območja Policijske uprave Nova Gorica sta se ogleda kraja udeležili tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. 

S strani preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Novi Gorici je bila odrejena sodna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega. 

Njegova identiteta še v tem trenutku ni znana.

Preiskava se nadaljuje

Sočasno so bili o najdbi trupla obveščeni tudi italijanski varnostni organi, ki pri preiskavi sodelujejo s slovensko policijo.

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin najdbe moškega trupla, policisti širši javnosti ne morejo posredovati, so še sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. 

Komentarji (5)

čergoli-sin (ni preverjeno)

Viseči Kormoš Mikloš

Čergoli (ni preverjeno)

A se je podrislal?

In reply to by čergoli-sin (ni preverjeno)

magyar bacsi (ni preverjeno)

Usral?

GNOJ. .. (ni preverjeno)

Kera gorica je to, pri püconcaj ????????????

Hahaha (ni preverjeno)

SZ mafija

In reply to by GNOJ. .. (ni preverjeno)

Starejše novice