*Fotografija je simbolična
Pomurski policisti so v zadnjih dneh obravnavali dva odmevnejša dogodka s področja prometna varnosti.

Minulo soboto so gornjeradgonski policisti v dopoldanskem času opravljali meritve hitrosti v naselju Lomanoše. Voznik motornega kolesa znamke BMW je na delu ceste v naselju, kjer je omejitev hitrosti s splošnim predpisom omejena na 50 kilometrov na uro, vozil kar 110 kilometrov na uro.

Kršitelju, državljanu Madžarske je bila s strani sodišča izrečena globa v višini 1200 evrov.
 

Hude poškodbe kolesarja v nesreči, ki jo je sam povzročil

S Policijske uprave Murska Soboa sporočajo še dodatne informacije o prometni nesreči med kolesarjem in voznikom osebnega avtomobila, ki se je zgodila včeraj izven naselja Vaneča.

Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je kolesar v križišču izsilil prednost (ni upošteval prometnega znaka Ustavi) vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Vaneče v smeri Murske Sobote.

Voznik osebnega avtomobila je s prednjim delom vozila trčil v levi bočni del kolesarja. V prometni nesreči se je kolesar hudo telesno poškodoval, so še navedli v soboški policijski upravi.
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Wtfshitdmn (nepreverjen)

Puno je taksih budal na biciklinaj, naj njih bole pazijo!

Stiv (nepreverjen)

Ne samo tega kolesarja (upajmo,da ne bo nosil prehudih ali sploh kakšnih posledic), tudi druge vse naj poduči ta nesreča,da?sr bodo začeli obnašati kot pravi udeleženci v prometu in,da tudi za njih veljajo predpisi !! Sreča,da voznik ni imel tri špricerje v r... in bi bil avtomatski kriv (ali najmanj sokriv)!!

Starejše novice