Še pred poletjem bomo v središču mesta dobili »prvo trgovino po izboru kupcev«.

Blagovnica je zagotovo ena ikoničnih zgradb na Slovenski ulici, ki bo v prihodnosti dobila nove, pomembne vsebine. V prihodnjih mesecih se bo tako med drugim zamenjal tudi trgovski ponudnik.

Na Slovensko prihaja Spar

Konec prihodnjega tedna bo Mercator zaprl svoja vrata, v naslednjih tednih pa bo potekala prenova, in predvidoma junija bo svoja vrata na Slovenski ulici odprla trgovina Spar.  
 

Namesto Mercatorja kmalu Spar.

Trgovina večja od sedanje

V središču Murske Sobote bo podjetje Goričanka v sodelovanju s Spar Slovenija odprlo novo Sparovo franšizno trgovino Spar partner, že peto po vrsti, so nam sporočili iz podjetja Spar Slovenija. 

Franšizna trgovina Spar partner Goričanka bo nudila na 600 kvadratnih metrih površine moderno podobo trgovin Spar, ki je kupcem prijazna in priročna. 

Ponujala bo širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke Spar. Posebna pozornost bo namenjena tudi svežemu programu.  

Otvoritev predvidoma junija

Kot so nam še sporočili iz podjetja Spar Slovenija, je otvoritev nove trgovine predvidena junija letos. V novi trgovini Spar na Slovenski bo zaposlenih štirinajst ljudi.

Bo pa v naslednjih mesecih nove vsebine dobilo tudi prvo nadstropje Blagovnice, vendar o tem v enem od naslednjih prispevkov.
 

Sicer pa spomnimo, da je v med Ulico arhitekta Novaka, Slovensko, Slomškovo ter Gregorčičevo ulico v načrtu gradnja novega Mercator centra, česar posledica je tudi zaprtje njihove poslovalnice v Blagovnici.

S spleta

Komentarji (2)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
turk

Mal naprej so zaprli kitajsko bouto. Bi lahko bil noter en lidl al hofer,v murski kronično primankuje špecerijskih trgovin...

BB

Nove vsebine? Špecarija je špecarija...

Starejše novice