Foto Dejan Židan: Bobo
Pomurski poslanec in predsednik SD Dejan Židan se je odzval na promocijo Slovenske turistične organizacije Zdaj je čas - Moja Slovenija, v kateri je Pomurje ostalo prezrto.

Spomnimo, STO je za spodbujanje domačega turističnega povpraševanja zagnala kampanjo Zdaj je čas - Moja Slovenija in izdala promocijski videoposnetek. V otvoritvenem videoposnetku ne manjka lepih prizorov iz celotne Slovenije, ni pa moč najti podob in prizorov iz Pomurja.

To so na STO potrdili tudi za Sobotainfo in obljubili, da bodo uvodnemu posnetku sledili še številni drugi, ki bodo regijsko usmerjeni in tako lahko pričakujemo tudi video za Pomurje.

Pred dnevi so res začeli izhajati posnetki, ki promovirajo konkretne turistične destinacije, do danes jih je objavljenih že 50. Slednji so osredotočeni na predstavitve destinacij s strani znanih Slovencev, ki so povezani s krajem, toda med njimi še zmeraj ni Pomurcev in Pomurja. So pa številni posnetki od Slovenske Istre, Bleda, Bohinja in Ljubljane do Kamnika, Dolenjske, Zgornje Savinjske doline, Laškega in drugih destinacij.

Videoposnetke, ki so del kampanje Moja Slovenija, si lahko pogledate na tej povezavi.
 

Židan pričakuje popravek

Na to, da v kampanji še ni bilo prostora za Pomurje, pa se je odzval pomurski poslanec in predsednik SD Dejan Židan v izjavi za Planet TV.

Dejal je, da je Pomurje pogosto izpuščeno v takšnih promocijah, kljub temu, da je turizem ena naših redkih razvojnih priložnosti. Povedal je še, da smo relativno revna pokrajina, ki se ne more kosati z Ljubljano, Gorenjsko in tudi ne z Obalo, ampak da imamo lepo naravo in vse več turističnih prihodov. 

"Spoti, ki se delajo se v resnici delajo iz našega denarja, iz denarja davkoplačevalcev in zato ni prav, je napačno in prav je tudi, da naredijo popravek, da vključijo Pomurje, tudi Pomurje mora sodelovati pri turističnem razvoju," je dejal nekdanji predsednik državnega zbora in še poudaril, da ljudje lahko o lepotah naše pokrajine in o naši zgodovini izvedo le tako, da jim to pokažemo preko tovrstnih promocijskih spotov.

Prvak SD je tako Slovensko turistično organizacijo pozval k popravku. Morda pa bomo lahko že v prihodnjih dneh gledali nove posnetke v kampanji Moja Slovenija, kjer bodo tudi Pomurci predstavljali našo regijo.

S spleta

Komentarji (65)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lol lol (nepreverjen)

Evo promocija Židana na ton bednon portali sobotainfo! Sami sebe norca delate

sd-samo denar (nepreverjen)

alo ge si pa prle bil ? Kelko si napravo za Pomurje ali pa M.Soboto.zdaj kda boš palik glase nuco zdaj si se palik oglaso kak zaveden Prekmurec ha ha tebi vrvlejo samo še tvoje rdeče ovčice.

sds - samo den… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

alo ge si pa te tij biu pa tvoji lopovi? ka ste pa vi napravili za to soboto? en vaš je biu župan pa je zavozo celo mesto ka se 1000 lejt nemo k sebi spravili. še zdaj njegovi okostnjaki na občini iz omar kaplejo. mrš prasci pokvarjeni desničarski lažnivi lopovski.

In reply to by sd-samo denar (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Gda njin istino poveš ti davajo minuse vej pride čas gda do te bonbončke morali plačevati nika je nej zastonj.

In reply to by sds - samo den… (nepreverjen)

sd-samo denar (nepreverjen)

Ker se nemre komentirati pod člankom ka je Jevšek napravo za omilitev krize mo tu komentiral ;-) Občina bo nekoliko zamaknila izstavljanje položnic za plačilo za nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča. in to je zdaj uspeh našega župana ? svašta,malo kasneje dobijo položnice ha ha verjetno 3 skup,te de jim ležej za plačati :-)

sds - samo den… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

sds - samo denar sebi .... in nikomi drugomi.

In reply to by sd-samo denar (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Župan Sobote je po svoje "poln fint, kakor drek vitaminov!" Na žalost! Tole s položnicami je res neverjetno domiselno? Kot je napisal gornji... potem bomo dobili verjetno obe skupaj? Da bo lažje plačati?
In največ njegovih medijskih nastopov je izgleda pogojeno s tem, da on pove svoje, ostali pa nič? Je legalno izvoljeni župan ali ne? Ker je javna oseba mora biti podležen tako pohvalam, kakor kritikam? Seveda pa se vnaprej ne ve, se ga bo hvalilo... ali pa skritiziralo? Nekaj njegovih zadnjih potez, torej tisto o lekarnah, maskah, tudi tale izjava res ne zaslužijo, da se ga "prehvali!"
Demokracijo si on izgleda razlaga res samo po svoje? Pravila demokracije po "jevšizmu" bi lahko temu rekli! Kaj več ne bi, kajti v teh trenutkih moramo biti prebivalci občine po svoje tudi bolj enotni... in ne, da smo si po defoltu sovražni!

In reply to by sd-samo denar (nepreverjen)

Janez Janša (nepreverjen)
čarni vrag (nepreverjen)

tisti denar ki ga židan zrihta je do kurca
ne vredi ništa

Medicar3 (nepreverjen)

Se strinjam z Židanom. Prekmurje stalno najebe.

mesecnik (nepreverjen)

tudi takrat ko je on v vladi in to je vecino casa. Sumljivo. kaksni bedaki ki ga volijo.

In reply to by Medicar3 (nepreverjen)

Vipko
Truplo

-----
@ Dejan Židan:
"Spoti, ki se delajo se v resnici delajo iz našega denarja, iz denarja davkoplačevalcev in zato ni prav, je napačno in prav je tudi, da naredijo popravek, da vključijo Pomurje,..."
-----
Tokrat pa se z njim popolnoma strinjam. Ostalo, kaj bi lahko pa ni oz. ni mogel narediti, pa je za drugo temo, vsaj po mojem. Trenutno sicer ni kaj prida veliko število obiskovalcev iz drugih delov države. Če jih hočemo privabiti in mislim, da njihovo število narašča, bo naraščalo, jim je potrebno samo kaj prikazati. Res nimamo Blejskega jezera, morja, ne gora... najde pa se marsikaj, kar ljudje cenijo.

čarni vrag (nepreverjen)

imate pa strokovnjaka z asvinjske farme

In reply to by Truplo

Bodoči Vardist (nepreverjen)

Ne moreš verjeti kak se toti svin.ski židan spreneveda. Prej ko je bil v vladi neje z kurcom mrdno za prekmurje. Zdaj ko je v opoziciji pa to pričakuje od drugih!?
Uboga ženska, ki je totoga samara v prekmurje privlekla!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Boboslav (nepreverjen)

Ti si še itak nej dosegno minimalni IQ za vstop v vardo? Še izdak si bodoči? Ne sekejraj se, samo še mali ti falij pa boš totalni idiot in boš sprejeti.

In reply to by Bodoči Vardist (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

tvoji materi tudi fali ta mali
pa ga išče pri šoferih na parkingu

In reply to by Boboslav (nepreverjen)

Gost6272 (nepreverjen)

Jevšek pa Židan sta z bunkera prišla? Jevšek, tij si NIČ nej napravo za preprečitev širjenja virusa. Tiste smeti ka si domov poslal, bokše ka nebi nič, ka je kuverta več koštala kak pa ta “maska”. Kvečjemu si še kriv za okužbe zaradi lažnivih navedb da naj se pere pri 30 stopinjah, čeprav se virus uniči šele pri 60. Pa nič manjših položnic občanom, si pa bil takoj prvi ki je ponovno uvedel plave cone.

Gost6272 (nepreverjen)

O židanu pa nebi sploh, parazit, ko si bil predsednik DZ si se na naše stroške vsak dan vozil kot gospod z izkoriščanjem modre luči, čeprav imaš v žabariji stanovanje.

MARŠ KOMUNISTA (nepreverjen)

Marš, DA TE NI SRAM saj pa je tvoja SD zadnjih 15 let bila v vladi IN KAJ SI NAPRAVO ZA PREKMURJE, popolnoma NIČ. Denar ki je bil namenjen za razvoj Prekmurja pred leti je pokradla v Soboti ravno tvoja SD misliš, da smo ljudje taki butli, da nimamo spomina. Tiho bodi, da ne bom opisal tvojo neuspešno delo, od koršmita na farmi Nemšček pa do danes, človek brez sramu in poln laži. Za Perhavca si vedel vsa leta dobro poskrbeti.

Janez Janša (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Nejsmo vsi ljudje butli.... butl si samo ti!!!

In reply to by MARŠ KOMUNISTA (nepreverjen)

lunai. (nepreverjen)

kaj je napravil? baje, tako se govori po mestu, se ne dolgo nazaj so kupili nogometasa za 400 tisoc evrov iz sanjske ponudbe. SD ima puno para.

In reply to by MARŠ KOMUNISTA (nepreverjen)

Janez Janša (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vlada je zavestno zavajala s podatki o številu ventilatorjev ob nastopu mandata 13. marca. Minister Tomaž Gantar je danes priznal: bilo jih je 281, in ne 168, kot sta 2 meseca trdila on in Janševa Vlada.
Po najbolj pesimističnih scenarijih naj bi jih potrebovali max. 200. Ob nastopu Janševe vlade smo jih imeli 281. Počivalšek je “reševal življenja” in metal stran milijone za nepotrebne in neuporabne respiratorje.
To je škandal, zaradi katerega bi morala odstopiti cela vlada, vsekakor pa takoj Tomaž Gantar, Zdravko Počivalšek in Janez Janša.

čarni vrag (nepreverjen)

Pri nas se ne ve kdo pije in kdo plača. Bolnice delajo po svoje, na ministerstvu zaposleni pa mlatijo dobre plače in se škrabajo po riti. Vsekakor je tej respiratorov več, kak ljudi ka znajo z njimi delati. Eden novi Sirius 30 je že ob prvem preiskusu v SBMS crkno. Zdaj čakajo rezervni del s Kitajske. Pride kda pride.

In reply to by Janez Janša (nepreverjen)

resnica!!!!!! (nepreverjen)

Tisti keri na takšne zadeve davlete minuse ste verjetno tudi sami lopovi v privat življenji. Samo lopov podpira lopova.

In reply to by Janez Janša (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Minuse si dobil po mojem upravičeno, tudi od mene. In ni lepo, da nas obkladaš z lopovi, če se s tabo ne strinjamo. Tudi zaradi napisanega z moje strani v naslednjih stavkih.
O tvoji trditvi ne pišete na spletu ne Mladina, ne Delo in verjetno tudi ostali "levi" mediji ne? Ne pravim, da ni res, je pa čudno. Tako novico bi našteti mediji zgrabili kakor na smrt žejen vodo v Sahari. Tako, da kar počakajmo... dan, dva. Se ti ne zdi to bolj smiselno? Tudi, ker je lahko na odpadu trideset avtov, a le trije vozni! Od zaposlenih!

In reply to by resnica!!!!!! (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

tvoji mami tudi dajejo šoferi tovornjakov tudi minuse na parkingi

In reply to by resnica!!!!!! (nepreverjen)

I1276 (nepreverjen)

Židan je štajerec, kak saki drugi priseljenec gleda samo za svojo rit. Boli njega kurac za Pomurje

Vvvzzv (nepreverjen)

Židan nehaj nas krmiti z lazmi v 15 tih letih za SLO narod niste naredili nic ne vem zakaj sem vas volil . J.J. daje narodi zaloge ki bi ga druge stranke zapravile nekje drugje .To je moje misljenje. Se cudite da J. RASTE podpora jas sicer ne volim SDS ali......

nategNIJZ (nepreverjen)

Pozivam vse normalne ljudi, da prenehamo nositi maske, katere škodujejo našemu zdravju!!!

Slovenija je edina država na svetu, kjer je obvezno nošenje zaščitnih mask. Tega nima niti ena druga država. Niti tiste ne, kjer je bila situacija z okuženimi in umrlimi dosti slabša.

Sam doma (nepreverjen)

Nemcija

In reply to by nategNIJZ (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Gnes mi je pred trgovino maska spadnola na tla. Ka boš zdaj, drujge san nej imel. Pobro san jo pa natekno na gobec. Jako higeinično.

Vipko
Truplo

Tudi če bi ti v drek padla je na tebi, da jo nosiš, kjer je potrebno! Četudi se tega niso držali takrat tisti na meji, pa tudi en poslanec je demonstrativno strgal to z obraza v parlamentu zate velja, da greš tja in tja... v maski. Tam, kjer je več ljudi je to potrebno. Kjer si sam... tudi ni potrebno, da si bolj papež od samega papeža, če se ti pač zgodi neprijetnost in ti maska pade v neko umazanijo. Pa zakaj toliko provociraš?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Boboslav (nepreverjen)

Zakoj smo mi edina država ge je nošenje mask obvezno? Vsi ostali po svejti to ne predpisujejo in vsi gučijo ka je nošenje mask skodljivo za zdravje. Zakoj moremo mi obvezno to nositi? Razloži prosim.

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Meni to ni potrebno razlagati, ker nisem ne virolog, imunolog (morda je to celo enako, kaj pa vem), tudi ne doktor... sem samo navadni državljan, slehernik, kakor se lahko tudi temu pravi. Na meni je, da se tega kolikor toliko držim, ker se zavedam, da so v državi nekateri, kateri zapovedujejo, drugi poslušamo in po svoje tudi, ker jim glede te pandemije verjamem. Ne pravim, da se vsega držim v nulo in da tudi kje kaj ne prekršim, neškodljivo kaj zaobidem glede teh prepovedi, ukrepov. Vendar ne tako, da bi ogrožal druge. Danes se je tudi meni pripetila nerodnost glede mask: vračal sem se iz vrta, s sabo maske nisem imel, rabil pa kruh. Na tržnici sem v prodajalno lepo odprl vrata, povprašal ali lahko vstopim (nikogar ni bilo tam, prodajalka pa je imela masko na obrazu) oz. če mi lahko prinese kruh ven. Pa me je povabila notri, v dveh minutah sem bil itak zunaj, pa tudi med tem časom ni vstopil nihče. Strogo gledano tega ne bi smel narediti, trgovko pa razumem, da hoče nekaj prodati. Sedaj pa me raztrgajte!
Tudi ti ne verjamem, da smo edina država, kjer je nošenje mask obvezno... seveda v zaprtih prostorih. To si si po mojem kar izmislil ali kje prebral kakšen komentar na forumu od enako mislečega... mogoče je to bil celo Črni vrag, a? Itak zadnje čase samo provocira!

In reply to by Boboslav (nepreverjen)

Boboslav (nepreverjen)

Dobro, to ka si ti ovca nej trbej razlagati..... pito san zakoj je pri nas obveno nošenje mask, če pa vseposejdi drugje po sveti to odsvetujejo. Še celo na strani našoga NIJZ je zapisano, da maske ne nudijo zaščito in da dolgotrajno nošenje lahko povzroči druge zdravstvene težave. Ja Truplo tak je, v drugih državah nigi neje obvezno nošenje mask. V tistih s čednimi oblastmi in resno stroko je nošenje mask edino priporočljivo za okužene ljudi, za ostale nej. Zanimivo ka so na primer na Hrvaškon meli lidij not zaprejte mesec dni in so brez dovolilnic nej smeli iz stanovanj, ali maske so jin pa nigdar nej predpisali. Niti na Mađarskon ge hara Janšov šef Orban so maske nej bile obvezne, niti v keri drugi državi nej. Vseposejdi se samo priporoča, če si betežen ali kažeš znake okužbe. Zakoj je pri nas drugače kak po ostalon svejti? Mamo mi kakšen drugačen virus, oziroma smo ga meli glede na to ka je epidemija mimo? To san te pito, nej pa to ka ti delaš z masko pa ge odiš, pa v kere trgovine. Lejko to razložiš ka san te pito?

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Prvo si napisal, da smo edina država, kjer je nošenje mask obvezno. Sedaj pišeš, da se nošenje mask odsvetuje in s tem priznavaš, da jo nekje vseeno nosijo. Tvoja trditev, da jo VSEPOVSOD po svetu odsvetujejo zanesljivo ne drži. Če jo odsvetujejo nekateri strokovnjaki, kateri so pač nasprotnega mišlenja od uradnih virologov vlad to še ne pomeni, da imajo prav in da je njihov stav službeni! Potem spet pišeš, da nikjer ni obvezno... pa je na Sobotainfo objavljen danes prispevek iz Floride, kjer je nošenje mask obvezno. Dobro, lahko poveš, da človek laže, ampak to moraš dokazati. Počasi boš še napisal, da nošenje mask na Marsu ni obvezno. Bom pa v dnevu, dveh probal ugotoviti, kje so bile maske obvezne npr. v trgovinah in drugih zaprtih prostorih.
In "jebale" te te maske, pa Möderndorfer, kateri jo je v parlamentu snel in podobni: kot, da je to edino "zlo", katero smo fasali glede te pandemije. Ukrep nošenja mask so ali bodo preklicali marsikje, tudi pri nas ne bo ostal večno. Še dolgo pa bo znano, da smo vsaj v prvem valu pandemijo premagali v Sloveniji zelo uspešno, tudi, ker se je večina prebivalcev držala navodil. Popolnoma ali v okviru svoji možnosti in to je pomembno. Ne pa stalno jamranje, če si moraš pač tu in tam masko nadeti. Meni tudi ni prav, pa se zaradi tega ne bom pritoževal ne vem kam, kolesaril v znak protesta in še kaj. Obrnimo se k delu (dobro, meni več ni potrebno), obrnimo se k druženju tam in v toliki meri, kakor je dovoljeno in smiselno, pričakujmo še nadaljnje rahlanje ukrepov, med katere bodo tudi spadale maske in upam, da boš potem neizmerno zadovoljen...
In še enkrat: pišem, kar mislim da vem in je prav, ni mi pa potrebno ničesar razlagati: to delajo strokovnjaki, večinoma taki, kateri so postavljeni od vlad, da nekaj povejo. Jaz mednje ne spadam. Ti je to jasno... in začel si z žalitvami. Če se nekateri probamo in večinoma držimo nekih predpisov to še ne pomeni, da smo ovce. Kaj si pa ti?

In reply to by Boboslav (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Danes povedano na radijskem dnevniku ob 07.00: v Nemčiji se pokrajine prepirajo z zvezno vlado o rahljanju ukrepov. Ena od dežel bo najbolj rahljala ukrepe kljub nasprotovanju kanclerke in sicer: po 05.07.2020 bodo odpravili vse ukrepe, razen razdalje in mask (kaj v zvzezi z maskami ne vem). Verjetno niso mislili, da je obvezno, da jo imaš v žepu? Kako pa je v drugih zveznih deželah? Verjetno podobno, pa še v marsikateri državi po Evropi in svetu... razen v Severni Koreji, Belorusiji in še kakšni deželi, za katero niti ne veva, da obstaja. Tako, da vehementno ne trdi, da smo EDINA država, v kateri je zapovedano nošenje mask. Zdaj to bilo pametno ali ne... je druga zgodba!

In reply to by Truplo

afta he (nepreverjen)

Zato ka je vedno nekdo izjema in v tem primeru je to Slovenija. Zato, da drugega ne okužiš!!!

In reply to by Boboslav (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

Pa kak ti leiko maska padne na tla
sigurno si bil pijan ko krava

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Židan , služba osemenjevalca prasic te vedno čaka. No upajmo da boš pri tem delu bolj uspešen kot si pa politik. Nobenega haska od tebe samo velika škoda za slo narod. Danes je vaš nitko v parlamentu spet pokazal vso kulturo ki jo sdejevci premorete, bagra rdejča.

Vipko
Truplo

Saj ni izstopal samo "nitka". Tudi njihov novopečeni poslanec Möderndorfer si razlaga neke ukrepe, zakone po svoje. Če bo hipotetično en dan postal v politiki bolj pomemben kot poslanec, torej sekretar, minister... kako bo lahko nekoga pozival na spoštovanje reda, zakonov... če se jih sam ne drži?

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Sistem se zača krhati, pipe se zapejrajo, pa postajajo zelo nervozni in penavi. Čas je že ka se osvobodimo rdejčega terora.

In reply to by Truplo

FARMO VRAG ZEL (nepreverjen)

SAMO GA NE ZOVI, ON JE TAM BIL PA JE VSE VRAG VZEL, ON PA JE ZA NAGRADO NAPREDOVAL. BOG NAM POMAGAJ, NJEMI TAK NEDE, KER JE NJEGOV BOG ŽE DUGO DOJ VMRL.

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

Naj mi eden pove
ali je res bil tito peder

ZA S. M. (nepreverjen)

TITO NEJ BIL PEDER, KER ČE BI BIL TEBE NE BI BILO, ŠTEKAŠ

In reply to by Svetlana Maka… (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

tudi jaz sem nekje prebral
da je bil tito peder
in da ga je ... tak veste kaj
STALIN

In reply to by ZA S. M. (nepreverjen)

472 (nepreverjen)

Što de se glaso...da je trbelo povprečnine za občine zdignoti, ja najbole prauti bil pa njegov SD...samo lampa so ga...

Karl Marx (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Janša je SDS. Tu verjetno ni dileme. Janša je hkrati populist in kastrirani avtoritarec ( želel bi biti ta pravi avtoritarec a za to nima poguma) in hkrati neoliberalec. Če je treba bo tujim centrom moči prodal celo Slovenijo, istoćasno pa se bo trkal po svojih domoljubnih slovenskih prsih. Prekmurje za Janeza Janšo ne obstaja, zat dovoljuje, da Orban objavlja zamljevide na katerih je aMurska Sobota v Madžarski. Domoljubje in slovenstvo sta za Janšo seveda le pozi, s katerima pridobiva naivno podeželsko in neizobraženo prebivalstvo. Njega v bistvu žene le sla po denarju in neizmerna želja po maščevanju vsem, ki so se mu kdaj zamerili. Sedaj mu je uspelo v smrtonosno spiralo proti dnu potegniti vso državo. Razmere so kritične in čas za spremembo oblasti brez katastrofičnega scenarija, se izteka. Še dva, tri mesece oblasti za vlado Janeza Janše in Slovenija je izgubljena za naslednjih 20 let. Prekmurec, ki podpira Janšo, hkrati podpira tudi Orbana in njegovo politiko v kateri je Murska Sobota del države Madžarske. Prekmurec, ki podpira Janšo, s tem pljuva na grob svojih prednikov, ki so pod Madžari stoletja trpeli.

kuntakinte (nepreverjen)

... man pun kufer tvojij komentarov ... rad bi šou steuf na kavo ... lejko na štiri gledeke součiva dejstva ... rejsan bi te rad srečau ...

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Pa ka tij mamile gejš? Kakšne mamile tou gejš, ka se ti tak bliska?

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

dealer (nepreverjen)

To iz osebnih izkušenj gučiš?

In reply to by VRANA (nepreverjen)

ZA KARL M. (nepreverjen)

100 X bokše Orban kak komunisti.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Ges san pa mislo da boš napisal, da je Murska Sobota del Avstroogrske nej pa samo male Madžarske, ka bi mi Sobočanci bili del malo večje države kak je Slovenija.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Znebite se polžev (nepreverjen)

Karl Marx , ka pa , pa si šmarnico konzumiral .Tvoji komentarji so vedno bolj bebasti .

p3p (nepreverjen)

Nej puže je konzumiro

In reply to by Znebite se polžev (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

tudi mama od kael marxa
konzumira rdeče puže
na tovornjakaskih parkir platcih

In reply to by p3p (nepreverjen)

SLO Butale (nepreverjen)

Nemci (ARD - prvi nemški program) pišejo, da bodo 15. junija odprli meje za potovanje v 31 evropskih držav. Za Slovenijo navajajo, da se lahko nemški turisti brez problemov peljejo čez našo državo do Hrvaške. Pri nas pa, da so vsi večji hoteli zaprti in da lahko sicer plavate in surfate v morju, ne smete pa ležati na plaži. Butalci bomo kmalu poznani po celem svetu.

. (nepreverjen)

Je keri hotel v našem upravljanju v prekmurju?

PREKMURCI V RITI (nepreverjen)

PREKMURCI niti nobenega svojega hotela nimamo, zastonj so jih dobili določeni izbranci od vlade SD, če turisti pridejo v Prekmurje mi od tega nimamo NIČ, vidite kak vas Židan krmi.

Bodoči Vardist (nepreverjen)

Mamo pa svin.kega židana, toj tudi neke pomeni!

kukurčnjak (nepreverjen)

Ka pa uni z njim vred delajo vse z našim ,denarjem ? Ka de sral seronja

afta he (nepreverjen)

Prekmurje je po svojih turističnih zmogljivosti dovolj prepoznavno, saj njene zmogljivosti ne obstajajo od včeraj. Zato bi bil to stran vržen denar. S tem da Prekmurje ni omenjeno je država prišparala, saj jo ni nič stalo.

AAAAAAAAA (nepreverjen)

afta he S teuf je nekaj fejst naroube, tis si cejli stran vrženi, malo pomisli kakšno bedarijo si napijso. Tou je glij tak kak či bi tij odo delat pa bi nej doubo plače ka bi na tebi šparali.

Godžiro (nepreverjen)

Seveda bo tovariš Židan zrikto ......tak kak je vse do sedaj .

Dolenci (nepreverjen)

Bravo židan. Koncno ena pametna z njegve riti

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice