Nogometaši Mure se bodo jutri zbrali na večerji, v soboto pa se začnejo priprave na spomladanski del sezone. Zdaj so že znani nekateri nasprotniki črno-belih.

Počitka je konec, črno-beli bodo to soboto začeli s pripravami na spomladanski del sezone, v katerega bodo štartali iz šestega mesta. Dogajanje v pisarnah črno-belih je menda precej intenzivno, že v kratkem gre pričakovati, da bo Mura okrepila igralski kader. Priprave se namreč začenjajo, Ante Šimundža pa si bo želel čim bolj uigrati ekipo, v kateri naj bi bilo v prihodnje tudi nekaj novincev.

Imena teh še niso znana, pogovori namreč še potekajo, so pa zato znani nekateri nasprotniki Mure v pripravljalnem obdobju

"Skupno bodo naši fantje odigrali 10 pripravljalnih tekem. Znanih je že 7 nasprotnikov. Ostale tekme so še v dogovarjanju. Za začetek se bodo črnobeli udarili z drugoligašem iz Beltincev v torek, 15. januarja 2019. V soboto, 19. januarja 2019 sledi obračun s Hrvaškim drugoligašem – Međimurje Čakovec. Nasprotnika za naslednji dve tekmi še nista znana. V sredo, 30. januarja 2019 se bodo naši fantje pomerili z Dravo iz Ptuja.

Sledi selitev v Turčijo, kjer bodo črnobeli odigrali štiri tekme. Trije nasprotniki so že znani. V sredo, 6. februarja 2019 bo na sporedu obračun proti ukrajinskemu prvoligašu Chornomoretsu iz Odesse. Takoj naslednji dan bo sledila tekma proti vodilnemu poljskemu drugoligašu Rakow Czestochowa. V ponedeljek, 11. februarja bo na sporedu obračun z večkratnim moldavskim prvakom Sheriffom iz Tiraspola. Generalka je predvidena za četrtek, 14. februarja. Nasprotnik še ni znan.

Po povratku v Slovenijo bodo naši fantje v torek, 19. februarja odigrali še prijateljsko tekmo proti Dobrovcem," so zapisali na uradni facebook strani kluba.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lepec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Sem slišal, da prihaja osrednji napadalec Tung Tung iz Tunguzije. Komaj čakam nove tekme Mure. Ajmooooo Nafta!!!!!!

Lepec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Joooojjj sem mislil, da sem na Lendavainfo. Ajmo Gorgone dobimo se na pijači v Irish pubu.

In reply to by Lepec (nepreverjen)

BJ68 (nepreverjen)

Z tem tvojim komentarjem se vidi, da je z novim letom ostalo isto tele.

In reply to by Lepec (nepreverjen)

sijo1972 (nepreverjen)

Super se že veselim, pa vedno poudarjam, da bi si morali Mura in Nafta pomagati, ampak potem se pa najde en kreten z vzdevkom Lepec, ka svrši ka napiše na soboškem portalu idiotski komentar proti Muri. Lepec če ti je tou največji dosežek v tvojem življenju si rejsan fejst bougi.

Bog i batina (nepreverjen)

Tej lepec je nej nišče drugi kak debeli pofukanec!!!

In reply to by sijo1972 (nepreverjen)

b.n (nepreverjen)

Kdaj bo znano kaj o okrepitvah se šliši da bi maribor posodo vršiča v muro

dgfdsfg (nepreverjen)

Zakoj pa je komentiranje pri "Vrnjenem darilu" onemogočeno? Majo lenuhi puno rit vsega, zdaj kda se je podpora zdignila?

njiva

Nan Vršiča nej trbej,mi nucamo takšne ,ka so v tekmovalnon ritmi in so dobro pripravljeni in mladi,nej pa stare pa takšne ,ka so že dugo nej špilali,

S M (nepreverjen)

Ka ga samo debejla rit je.

Starejše novice