V policijski akciji Kristal, za katero je poskrbela policijska uprava Bijeljina v Republiki Srbski, naj bi bil prisoten tudi mariborski sodnik Slavko Vinčić.

Po poročanju Blic naj bi šlo za organizirano zabavo s prostitutkami, kokainom in tudi orožjem. V policijski akciji Kristal je bilo pridržanih 35 ljudi. Aretacija se je zgodila v luksuzni koči v lasti Milisava Tomića.

Medijska hiša Blic je objavila seznam vseh prisotnih, med katerimi izstopa ime Slavka Vinčića, uglednega mariborskega nogometnega sodnika, ki je sodil tudi v Ligi prvakov.

Med preiskavo hiše so srbski policisti našli ljudi in vozila, deset pištol, 14 paketov kokaina, devet tablet medicinskih drog, tri telesne oklepe, več mobilnih telefonov in prenosnih računalnikov ter denar v različnih valutah - evrih, frankih, švedskih kronah in dolarjih, poroča Blic.

Po poročanju 24ur.com je predsednik Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Vlado Šajn potrdil, da je bil Vinčić prisoten na zabavi, a da gre za splet nesrečnih okoliščin in da se je tam znašel »ob nepravem času na nepravem mestu«.

Omenjeni sodnik naj bi bil že na poti v Slovenijo, policija pa zoper njega ni podala nobene kazenske ovadbe. Vinčić naj bi bil sicer te dni v Srbiji na službeni poti, še poroča 24ur.com. 

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hitri22 (nepreverjen)

To je pa mogo biti reden žur pa moglo biti redno divje ka je objavleno v rubriki Šport.

stric feri (nepreverjen)

In kaj sedaj? A ste mu fauš? Očitno ste, ker drugače se ne bi pojavilo v medijih.

Pa takih in podobnih zabav je tudi pri nas kolko hočeš. Ljudje se zberejo povsem zasebno v kakšni vikendici ali zidanci in ga žurajo.

Itak, da na žur spadajo tudi kakšne dame, da popestrijo dogajanje. In nekaj substanc takih in drugačnih za dobro voljo.

Dajte ljudem mir na zasebnih zabavah. Imamo veliko družbenih javnih stvari, ki so vredne obravnave.

Pa tudi naslov naredite tak, da sem najprej pomislil, da gre za pravega sodnika iz pravosodja in ne neko tretjerazredno zadevo z nekim žogobrc sodnikom.

Ma tudi politi… (nepreverjen)

novice.svet24 si/clanek/novice/slovenija/5ed00f823ee40/jansa-optimisticno-ce-bo-julija-vse-v-redu-bodo-lahko-tudi-gasilske-veselice

In reply to by stric feri (nepreverjen)

legenda. (nepreverjen)

Ja in? Tip je car pa ste njemi nevoščejni. Doma van je cejli parlament na koki in so tak zadeti gda majo seje ka eni več ne vejo ka gučijo. Spoumnite se gda so delali test za kokain v parlamenti na pejnezaj kere poslanci zapravijo v menzi.... sakši bankovec je meo sledi kokaina. In tu se zdaj malo ne razpočite ka nekši fuzbal sodnik ide na takšen žur. To more edino brigati ženo pa družino, če jo ma. Nej pa nekši sobotainfo. In te še date naslov ka narod resno misli ka se ide za nekšoga rednoga sodnika iz sodišča. Cela slovenska politika in estrada so na kokaini pa se narod zaradi toga ne sekejra kaj dosta, ka je sicer redno žalostno ka nan zdrogejranci krojijo življenja. Pomali mo še vsi ostali prešaltali na koko ka več nemo mogli toga jebanja v glavo iz strani politikov zdržati. Še srmak Toni Cetinski, ja to je ovi zdrogejrani keri se je na čarovnicaj iz slovencov norca delo, je menjo menađera zaradi koke. Hrvaškoga je zamenjo za srbskoga ka njemi ovi plačuje v kokaini. Glčavno ka je on kvalitetno zadeti, nema veze ka živi v resnici kak klošar v nekšon zabačenon malon stanovanji, glavno ka je on slaven in ka ma dobroga dilera. :)

Olosh (nepreverjen)

To je tvoja defincija cara? :D Ge pa mislin ka si ti rejden ''car'', pa tisti, keri ti je stisno thumbs up za tej debilen komentar :D

In reply to by legenda. (nepreverjen)

Amigo (nepreverjen)

Mamilopapeki, so nej nikse cari! Navaden đanki!!

In reply to by legenda. (nepreverjen)

Mura14 (nepreverjen)

Ti si sigurno kaksen krizanec iz bakovec pa norsinec

In reply to by Amigo (nepreverjen)

Lujgi (nepreverjen)

Tij pa pazi lape idiot!

In reply to by Mura14 (nepreverjen)

zvodnik milan (nepreverjen)

kaj, kaj kaj so imeli tudi kakšne stare odslužene prostitutke

ena pač (nepreverjen)

takšne nore žurke imam jaz najraje
me je zadnjič ta mali sin vprašal
mama mama zakaj jaz tlak čludno glovolim
pa mu odvrnem
imaš srečo, ga še lajaš ne
takšna žurka , ko je bila

Torca (nepreverjen)

Gospod Vlado Fajn,pametneje bi bilo,ce ne dajete izjav...Da se lahko človek znajde na takšni zabavi ob nepravem času na nepravem mestu,po spletu nesrečnih okoliščin je zgodba za naivneze,ti ljudje so kar močno povezani z srbskim podzemljem. Ta zgodba pa pove ogromno o g.Vincicu,o sodniku,ki sodi tekme lige prvakov,o družinskem človeku..

inolp (nepreverjen)

podkupljivost ? in prodane tekme ?

In reply to by Torca (nepreverjen)

Torca (nepreverjen)

Pardon,g. Vlado Sajn(ne Fajn)!

ena pač (nepreverjen)

"ena pač" zakaj pa uporabljaš moj nik prosim

ena pač (nepreverjen)

Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Vlado Šajn potrdil, da gre pri tem dejansko za slovenskega sodnika. Dodal je, da gre pri tem za naključje in da je bil Vinčić ob nepravem času na nepravem mestu - tudi jaz nisem ko se delijo ali finance ali dobra delovna mesta na ne pravem mestu ob ne pravem času. To naj bi prej premišljeval, po toči zvoniti je prepozno.

12 (nepreverjen)

Tako se tekme dilajo in dogovarjajo dolgorocno.Star jugo pristop....nima vec kaj sodit na slo zelenicah in po evropi

In reply to by ena pač (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Od kdaj je Bjeljina v Srbiji, kaj komentator jo je že dodelil Srbiji mislim , da je BIH še vedno samostojna republika treh entitet?

Bodoči Vardist (nepreverjen)

Ne vem zakaj pišete da gre za slovenskega sodnika! Gospod je rojen v BIH in je bil na obisku pri svojih rojakih!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice