Pripravljalno tekmo so predčasno prekinili po tem, ko je zavrelo ob igrišču, v prerivanje pa so se vključili tudi nogometaši.

Nedeljska prijateljska tekma med nogometaši ŠNK Radgona in NK Križevci se je končala v nič kaj prijateljskem duhu, saj so tekmo morali zaradi incidenta prekiniti. Gledalci so v 1. polčasu lahko spremljali solidno predstavo, edini zadetek pa je že na začetku za domače dosegel Mitja Divjak. Tudi drugi polčas se je nadaljeval v borbenem duhu, sodnica Tjaša Misja pa je zaradi vedno ostrejših prekrškov morala kar pogosto zapiskati, pokazala pa je tudi več rumenih kartonov. 

Po prekršku je zavrelo ob igrišču

V 65. minuti je igralec Križevcev storil ostrejši prekršek, zaradi česar je sodnica dosodila žogo domačinom. Ko so se Radgončani pripravljali za izvedbo, je izven igrišča prišlo do manjšega prerivanja. Pritekli so tudi nekateri posamezniki z igrišča, zaradi česar je postalo še bolj vroče. Situacijo so sicer uspeli umiriti, a je trener gostujoče ekipe zahteval, da zapustijo igrišče. Večina nogometašev je sicer želela nadaljevati dvoboj, a je obveljala trenerjeva, zato se je dvoboj predčasno in neslavno končal.

Komentarji (13)

goricanec183 (ni preverjeno)

tej klobaseke so nourive kak stative.. nikdar nedo igrači zatou pa igrajo šenki v radgoni nosijo pa se kak da so boga za jajca zgrabile, ka se je ovi džouko tan na tv. isusek

klobasa (ni preverjeno)

eden KLOBASEK provociral ob igrišču, drugi pritekel iz igrišča v dresu fizično napadel nasprotnega igralca. edino pravilno, da so prekinili prijateljsko tekmo.

laganeze (ni preverjeno)

Pa vi sebe razmite ka ste napisali?

1888

Če že ne veste po slovensko pisat, pojdite na vaše madžarske portale, živali prizadete. Lp

Yeap (ni preverjeno)

Tvoji cigoti ki ne vejo pisat so prišli iz tvojih vrst-prekmurskih.Če bi bil vsaj enkrat v Lendavi bi slišal da se tam govori po slovensko in madžarsko.Amen.

In reply to by 1888

Cornelius (ni preverjeno)

Te salame radgonske so redni pacienti, se dobro ka jih tao ne boli.

1234g.r (ni preverjeno)

Pridi v g.r pa bos vido kdo de ko salama ! Frajer na baterije

In reply to by Cornelius (ni preverjeno)

Cornelius (ni preverjeno)

Hahaha. Ti znas ka v resnicnostne sove nemre saki priti!? Tao samo ovi z zelo niskin IQ. Za to pa ze mores pravi mojster biti.

In reply to by 1234g.r (ni preverjeno)

1234g.r (ni preverjeno)

Frajer na baterije šuti ;-) nauči se prvo pisat ka de te kdo razmo ;-) ! Indijanec

In reply to by Cornelius (ni preverjeno)

Ms Ciglar (ni preverjeno)

Tej Klobasekovi do tak enx naleteli na neksoga “idiota” pa do te vidli ka je nej cejli svejt njihov. Paglavci mali se nosijo ko purani. Naletijo oni enx!

Svinja bradavičarka (ni preverjeno)

Prijateljska tekma ?????????

gost123 (ni preverjeno)

ko ciganje

fps (ni preverjeno)

ker tudi sau

In reply to by gost123 (ni preverjeno)

Starejše novice