Vir: Facebook
Naš košarkarski bo po Goranu Dragiću drugi Slovenec, ki bo zaigral na All Star tekmi in prvi, ki bo pri tem v prvi peterki.

Luka Dončić bo igral na prestižni 69. tekmi All Star, ki bo 16. februarja v Chicagu. Kapeta ekipe Zahodne konference bo LeBron James, poleg njiju pa bodo v prvi peterki zaigrali še Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers) in James Harden (Houston Rockets).

V peterki Vzhodne konference pa bo kapetan Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), poleg njega pa so mesto dobili še Pascal Siakam (Toronto Raptors), Joel Embiid (Philadelphia Sixers), Kemba Walker (Boston Celtics) in Trae Young (Atlanta Hawks).

V spletnem glasovanju je sicer zmagal LeBron James, ki je za dobrih 160.000 glasov prehitel našega Dončića, ki je bil drugi. Dončić je najmlajši igralec izbran v prvo peterko po zvezdniku Los Angeles Lakersov.

View this post on Instagram

Dreams do come true!! Thanks to everybody ?✊

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Letos mu je uspelo

Dončić je bil zelo blizu že lani in bi tudi nastopil, če bi pri izboru bili upoštevani samo glasovi navijačev, ampak ti predstavljajo zgolj 50-odstotni delež v končnem izboru. Preostali delež namreč nosijo glasovi igralcev in športnih novinarjev.

Pred Dončićem je čast igranja na All-star tekmi dobil le Goran Dragić, toda Dončić je prvi Slovenec, ki bo začel tekmo. Poleg tega je po LeBronu leta 2005 najmlajši košarkar v ligi NBA, ki bo zaigral v prvi peterki.  

Rezervisti tekme, ki jih bodo izbrali trenerji moštev, bodo znani čez teden dni.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gonte.. (nepreverjen)

Dončič. Dragič.
Pa Dončič, Dragič
Pa Britansko kraljestvo, to so glavne teme v SLO.
Kak če nebi meli od domovine kaj poročati.

geyci (nepreverjen)

ON JE PO SLOVENSKO DONČIĆ IN DRAGIĆ:)

In reply to by Gonte.. (nepreverjen)

GONTE - BRAVO (nepreverjen)

Točno tak kak pišeš POP TV (šarec TV) v vsakih poročilih, ki jih ima obvezno Domčič, Dončič pa to zdaj traja že nekaj časa vsak dan, vsaka poročila obvezno. Potem Britansko kraljevstvo isto obvezno vsak dan vsaka poročila. Da bi kaj poročali o dogodkih in problemih v Sloveniji niti slučajno, jebeš tako prodano podkupljeno TV.

In reply to by Gonte.. (nepreverjen)

IQ? (nepreverjen)

Kak pa ti to vse znaš? Gledaš PopTV te pa jamraš ka ti vse kažejo. Če bi biu normalen v glavi tej televizije nebi gledo (glih tak kak Nora24tv nej) in te tej stvari nebi motile, niti nebi znao za njih. Očitno pa ti paše ka to gledaš, pa Kmetijo, pa Sanjski moški Hrvaške, pa Pop in pa ostale stvari za bebce.

In reply to by GONTE - BRAVO (nepreverjen)

??? (nepreverjen)

Erjavcov Karrrl je dosta napravo za SLO. pa ga nič ne omenjate.

Zavedna Prekmurka (nepreverjen)

Bravo, Luka! Čestitke!
P.S.
"Komentatorjem s kavča" pa ne zameri. Veliko lažje je stresati lastne frustracije kot pa nekomu čestitati za uspeh, ki ga je dosegel s trdim delom.

oldgringos (nepreverjen)

Pri MURI nanč rezerva na klaupi nebi mogo biti.

tuncika

Luka je ta trenutek, "globalno", najuspešnejši slovenski športnik. VSA ČAST MU. Vedno se razglasi za slovenca, tako kot za dobrotnika.
Ne serite po njemu in ne guncajte afne z primerjavami z SLO politike.

Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

Samo filajte te ovce še dale z nesmislom..
DAJTE OVCAM KRUHA IN IGER IN BOJO DOMA NA KAVČU MIRNI IN TIHI ZA CEL ŽIVOT!
Pomembno da drzavi lejko placajo račune in davke doma pa na kavču gledajo idiote kateri bežijo za žogo... Žal mi je za te bednike.

Starejše novice