Včeraj je potekal prvi dan največje športne prireditve v Pomurju. Na Pomurskem športnem festivalu so se številni tekmovalci in ekipe pomerili v nogometnem turnirju selekcij U7 in U11, turnirju v odbojki na mivki – moške dvojice, futsal turnirju in tekmovanju v ameriškem gladiatorju. 

Pred začetkom futsal turnirja je ekipa KMN Meteorplast iz Ljutomera odigrala predstavitveno tekmo futsala z ekipo organizatorja, v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije pa so pripravili tudi promocijo prihajajočega euro futsala 2018.

Otroci so se zabavali v aktivnostih, ki jih je pripravil Bumerang Sreče, igrali pa so se lahko tudi na napihljivih igralih. 

Uspešen in precej obiskan prvi festivalski dan se je zaključil pozno zvečer.

Danes je pred nami že drugi festival

Pred nami pa je že drugi festivalski dan, ko bodo potekali nogometni turnir na milnici, turnir v odbojki na mivki – ženske dvojice in veteranski nogometni turnir, Dodgeball klub Pomurje pa bo izvedel predstavitveno tekmo dodgeballa in turnir dodgeballa za osnovnošolce. Seveda pa bo za najmlajše obiskovalce tudi danes poskrbel Bumerang Sreče.

A to še ni vse. Pomurskega športnega festivala se bosta udeležila tudi vrhunska športnika triatlonec Denis Šketako in strelec Robert Markoja. Predstavila bosta svoje športni disciplini, prednosti zaposlitev v Športni enoti Slovenske vojske, na voljo pa bosta tudi za sproščen klepet z obiskovalci.

Starejše novice