Se želite izogniti vsakodnevni dolgi vožnji? Morda si želite boljše plače ali novih izzivov?

Nove priložnosti za zaposlitev se vam odpirajo na prvem spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com, ki bo potekal 18. junija, od 10. do 18. ure. Na sejmu se bo predstavilo več kot 20 delodajalcev, ki iščejo nove kadre v Podravski, Koroški in Pomurski regiji.

Čakajo pa vas tudi delavnice, predavanja in karierne točke, kjer boste lahko nadgradili svoje znanje in okrepili kompetence. Med predavatelji bo tudi izvrstna motivacijska govornica Polona Požgan.

Do nove zaposlitve kar od doma

Tokrat za iskanje nove zaposlitve ne rabite zapustiti doma – celoten karieren sejem s spremljevalnim programom je opisan na spletni strani dogodka. Registrirate se lahko že sedaj s klikom na to povezavo.

Po začetni registraciji vstopite v »spletno preddverje«, kjer vas čakajo spletna predavalnica, dvorana z razstavljavci (delodajalci) in HR svetovalci ter info točka. Do spletnega sejma lahko dostopate preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Potrebujete le internetno povezavo, svoje podatke o registraciji in gradivo, ki ste si ga pripravili za sejem.

Priporočamo, da vnaprej raziščite podjetja, ki vas zanimajo, pripravite informativen in pregleden življenjepis, certifikate in priporočila preteklih delodajalcev. Pripravite kar se da jedrnato predstavitev svojih prednosti in dosežkov ter kaj konkretno lahko podjetju ponudite.

Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com imate možnost individualnega avdio-video pogovora z izbranim podjetjem, zato vam svetujemo, da se uredite in pripravite tako, kot bi se za zaposlitveni intervju »v živo«. Tako bodo vaše možnosti za nove priložnosti na trgu dela nedvomno večje.

Brezplačna predavanja, delavnice in karierne točke, ki jih ne smete zamuditi

Na sejmu bodo med razstavljavci podjetja Hofer, Ekosen, CCC obutev, Paloma, Jysk, Geberit, Telemarketing, Magna Powertrain in Strojna Maribor, ki zaposlujejo v vaši regiji. V okviru pestrega programa bo potekala okrogla miza na temo gospodarskega utripa v regiji pred in po covid-19, s sogovorniki iz gospodarstva, Zavoda za zaposlovanje RS in Avstrijske gospodarske zbornice.

Priljubljena motivacijska govornica Polona Požgan bo v svojem predavanju razkrila, kakšno moč imajo lahko tri minute za dober prvi vtis. Zanimiv bo tudi webinar o novem trgu dela psihologinj Tine Kastelic in Nine Kocbek, ki bosta osvetlili trenutno situacijo na trgu dela in se podali skozi zapleteno mrežo selekcijskih postopkov. Špela Pogačnik Nose in Meta Šlander, predstavnici mrež Europass in ReferNet, bosta v webinarju o kompetencah prihodnosti razložili, kaj bomo potrebovali za uspešno kariero jutri.

Pot do uspeha v karieri je pogosto pogojena tudi z odličnimi računalniškimi znanji, zato se boste lahko na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com udeležili izjemne dinamične in interaktivne delavnice o programu Excel, s predavateljem Markom Kužnerjem.

Svojo kariero boste lahko nadgradili z brezplačnim osebnim kariernim svetovanjem in psihometričnim testiranjem, za tiste, ki šele vstopate na trg dela, pa bo koristna delavnica iskanja prvega dela. Celoten program spletnega kariernega sejma MojeDelo.com najdete tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice