*Fotografija je simbolična
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 22. februarja, opravili 4369 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 899 novih okužb, gre za 20,6 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 35.320 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 185.913. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 11.593, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 247 okužb ob opravljenih 1428 PCR testih, šlo je za 17,3-odstotni delež. Kot kaže Covid-19 Sledilnik, smo zabeležili 21-odstotno rast okužb glede na prejšnji ponedeljek.

V bolnišnicah 567 covid bolnikov

Včeraj je umrlo osem oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev po podatkih Covid-19 Sledilnika je 3784.

V slovenskih bolnišnicah se zdravi 567 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega so 107 pacienti na intenzivni negi

Iz bolnišnic so odpustili 62 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

Sedemdnevno povprečno število okužb je po danes objavljenih podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje nekoliko višja, in sicer znaša 767.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Koliko vam plačajo, da objavljate te idiotske fotografije, tega idiotskega testiranja?

. (nepreverjen)

zadosta še več ,kda komentejrate :D

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

fallen (nepreverjen)

kupite si gate ka do opet zaprli.

Neven1234 (nepreverjen)

Janša portal

Nytspr (nepreverjen)

VSE JE TO PREVARA KOVID TERROR V BISTVI PA JE SAMO UBOGA GRIPICA. STOP PREVARI!

Karl Marx (nepreverjen)

Čüli smo, ka se je pojavo nouvi soj z Gvineje Bissao šteri je najbole zajebani do zdaj. Tej soj je tak kužen, ka če človik šteri je betežen s ten sojon samo kihne, fčasik okuži vse ka leze pa gre v premeri 100 kilometrov. Dobesedno vse. Pse mačke, lidij, krave, pujceke,....vsi zbisnejo pa zaćajo lajati. Tou je znani simptom soja z Gvineje Bissao, ka sakši šteri ga dobij zača lajati, guočati pa pozabi ( pujcek pa pozabi kröfkati). Ali nika nej, ne sekejrajte se, ameriško podjetje štero sicer v mirnodobskon časi dela telige , je vö najšlo cepijvo štero prijme tüdi prouti soji Gvineja Bissao. Nej samo, ka si odporen prouti tomi soji koronavirusa, istočasno so ugotovili, ka cepijvo ugodno vpliva tüdi na drüjge, predvsem motorične lastnosti ceplenoga človöka. Z Amerike poroučajo, ka je človik šteri se je cipüo s ten cepijvon začo bejžati kak Usein Bolt, tenis pa špilati kak Đoković. Tak ka, narode, navali na cepijvo tovarje telig.

Starejše novice