Učenci veseli, da so ponovno v šolskih klopeh, trudijo se ‘sanirati’ posledice šolanja od doma.

Dober mesec in pol je, kar so se učenci vrnili v šolske klopi po dolgem obdobju šolanja na daljavo, »in počasi vsi skupaj pridobivamo informacije o posledicah, ki so zaradi tega nastale,« je na vladni tiskovni konferenci pojasnil Gregor Pečan, predsednik Združenja ravnateljic in ravnateljev.

V času šolanja od doma nastala škoda

Pečan pravi, da ugotavljajo, da so bili učenci izjemno veseli, da so se lahko vrnili v šolske klopi, da so se ponovno vzpostavili stiki z učitelji in prijatelji.

»Treba bo dobro načrtovati, kako bomo do konca leta in v nadaljevanju "posanirali" nastale luknje in škodo,« dodaja.

Grožnje niso na mestu in vnašajo nepotreben nemir

Prosi pa bi vse tiste, ki imajo dvome in zadržke glede veljavnih ukrepov, da svoje pobude naslavljajo na pravilne naslove, kajti vodstva šol to niso.

»Grožnje, zgolj zaradi izvajanja odlokov, ki jih moramo spoštovati, niso na mestu in vnašajo le nepotreben nemir,« pravi Pečan.

Dodaja, da je zdrava mera dvoma dobrodošla, nerazumno iskanje teorij zarote pa je škodljivo. »Sam zaupam v znanost«.

Vsem staršem, ki z razumevanjem pošiljajo svoje otroke v šole, kjer z vso odgovornostjo skrbijo za najvišji možni nivo varnosti in zdravega okolja pa se Pečan zahvaljuje. 

Komentarji (5)

majmunx (ni preverjeno)

Toga Pečana bi trbelo prvoga obesiti.

pomurc (ni preverjeno)

In kaj od tega ne drži, kaj je povedal?? Nekateri starši poberejo fake news po facebooki in potem s tem buzerirajo šole, ki samo izvajajo odloke, ki jih je sprejela vlada.

In reply to by majmunx (ni preverjeno)

sava (ni preverjeno)

Evo, Pečan pravi naj se starši obrnejo na pravi naslov. Pravi naslov pa je mutavi. Maš vsa dokazila o škodljivosti mask, politika pa s svojimi kmetavzarskimi pomagači tira svoje brez enoga samoga proti dokaza. Maske so že prle nosili pri kakšnih vajah študenti medicine ipd., naj keri napiše kakšna so priporočila, če se lejko guči z masko ali je boukše ka ne guči. Maska se more menjati čim se navlaži, to pa je če gučite v eni minuti. Tou do še žmetne odškodninske tožbe za odgovorne.

tuncika

Za vse ravnatelje bi bil potreben nov razpis za delovno mesto, takoj.
Ali se naj ukvarjajo s šolo, ali pa naj jasno povedo, da bi radi bili vlada v senci in zganjali "pizdarije" in širili pokvarjeno globalno ideologijo.

HojSS PRESS (ni preverjeno)

Učitelji in ravnatelji so CARJI !!! Vso spoštovanje do njih. Trudijo se preko vseh zmožnosti, da bi v teh težkih časih, ko se politika in stroka ne moreta dogovoriti, delajo skoraj čudeže in skrbijo za izobraževanje otrok.

Če ne prej pridejo volitve. Ni treba veliko ugibati koga bo volilo večina staršev. Koga bodo vlili srednješolci, ki bodo takrat polnoletni ?

Koga bodo volili gostinci in razni obrtniki ?

PROTI desnuharjem !!!!!!!!!!!!!!

Starejše novice