V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 6. oktobra 2020, opravili 3998 testiranj na koronavirus, gre za največ opravljenih testov do danes. Pri tem so potrdili kar 356 novih okužb, gre za 8,9 odstotni delež.

Po podatkih Covid-19 sledilnika smo nove okužbe potrdili v 109 slovenskih občinah.

Največ novih okužb tudi tokrat v slovenski prestolnici

Največ novih okužb s koronavirusom, kar 60, so včeraj potrdili v občini Ljubljana.

Sledi Kranj s 15 novimi okužbami. 13 novih okužb je bilo zabeleženih v občini Maribor. 11 novih okužb so zabeležili v občini Novo mesto. 10 novih okužb so zabeležili v občini Velenje.

Devet novih okužb je bilo zabeleženih v občini Kamnik. Po osem novih okužb je bilo potrjenih v občini Domžale, Jesenice, Grosuplje, in v občini Šentjernej. Sedem novih okužb je bilo zabeleženih v občini Radovljica. Šest novih okužb so zabeležili v občini Slovenske Konjice, Trbovlje, Zagorje ob Savi, Krško, in v občini Ilirska Bistrica. Pet novih okužb so zabeležili v občini Ptuj.

Po štiri nove okužbe so bile zabeležene v občinah Škofja Loka, Slovenska Bistrica, Hoče - Slivnica, Murska Sobota, Litija, Slovenj Gradec, Ig, Postojna in v občini Dobrova - Polhov Gradec. Po tri nove okužbe so bile zabeležene v občinah Zreče, Škofljica, Tolmin, Medvode, Šmarje pri Jelšah, Trebnje, Moravče, Koper, Vojnik, Loška dolina in pri treh posameznikih iz tujine.

Po dve novi okužbi sta bili zabeleženi v občinah Celje, Prevalje, Šentjur, Rogaška Slatina, Beltinci, Sevnica, Žalec, Ivančna Gorica, Cerklje na Gorenjskem, Prebold, Šenčur, Dravograd, Naklo, Železniki, Bled, Kungota, Mengeš, Izola, Majšperk, Makole, Videm in v občini Škocjan.

Po ena nova okužba pa je bila zabeležena v občinah Ravne na Koroškem, Mežica, Brezovica, Vrhnika, Hrastnik, Ajdovščina, Lendava, Lukovica, Šmartno pri Litiji, Hajdina, Laško, Nova Gorica, Šoštanj, Bohinj, Gorišnica, Ljutomer, Oplotnica, Trzin, Gorenja vas - Poljane, Selnica ob Dravi, Logatec, Rečica ob Savinji, Pivka, Borovnica, Piran, Rače - Fram, Starše, Vransko, Žirovnica, Kranjska Gora, Miklavž na Dravskem polju, Nazarje, Ormož, Sveti Jurij ob Ščavnici, Vipava, Žužemberk, Apače, Dolenjske Toplice, Kostanjevica na Krki, Podlehnik, Šmarješke Toplice, Turnišče, Cerkno, Destrnik, Ljubno, Metlika, Straža, Šmartno ob Paki, Luče, Šempeter - Vrtojba in v občini Šentrupert.

Skupo je bilo tako v Pomurju včeraj v sedmih občinah potrjenih enajst novih primerov.

V Pomurju aktivnih 108 primerov

Včeraj so v sedmih pomurskih občinah potrdili skupno  novih okužb. Trenutno je tako v Pomurju aktivnih 108 okužb, največ v občini Murska Sobota, kjer jih je trenutno 29 aktivnih.

Sledijo občine Beltinci (16), Lendava (15), Ljutomer (10), Črenšovci (6) in Moravske Toplice (6). 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prekmurec75 (nepreverjen)

Slovenci pocrkajo v tej kroni potem pa nase ozemlje si prisvojijo ustasi

Jebivoter (nepreverjen)

Realni DF zakoj tij prvi ne zgijneš. Kakši mer bi bil. Vsi bi ploskali.

In reply to by prekmurec75 (nepreverjen)

Janez ima vas rad (nepreverjen)

Drage dražvljanke in državljani. Prosimo ostanite doma in ugasnite TV, da ne boste zraven gledali, kako si v žepe tlačimo milijarde, ki smo jih prinesli iz EU.
Ostali kradejo počasi, ker so dlje časa na oblasti. Mi smo po navadi kratek čas in zato je treba takrat žepe napolnit koliko se da.
Vi pa ne tega gledat, ker vas bo bolela glava.

Busybee (nepreverjen)

ali si ti vedno tak fuknjeni ali samo takrat ko ti pride striček iz Velike nedelje na obisk
in ti v gobček vtakne banano
zvečer po risanki si ti najbolj dojemljiv za BANANOOOOOOOOOOOOOOOOO

In reply to by Janez ima vas rad (nepreverjen)

Starejše novice