Slika je simbolična.
K kateri zavarovalnici? Tudi Vzajemna in Triglav ne izključujeta podražitev.

Pri zavarovalnicah Vzajemna in Triglav poudarjajo, da bo nadaljevanje trenda rasti celotnih odhodkov v zdravstvenem sistemu vplivalo na premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. 

Pri obeh zavarovalnicah sicer zagotavljajo, da bodo zavarovance o morebitnih dvigih premij pravočasno obvestili.

Zavarovalnica Generali s 1. majem zvišuje mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 10,39 evra. Kot glavne razloge za zvišanje navajajo neugodne trende na področju zdravstvenih storitev, in sicer rast cen zdravstvenih storitev ter rast obsega opravljenih zdravstvenih storitev v zadnjem letu.

Komentarji (9)

same laži (ni preverjeno)

napovedali ukinitev, pa ravno obratno: - Jaz Golobu več ne verjamem nič, ukradena identiteta- laž, racun v RO- laž, z ljubico na državna srečanja pa še locen ni- moralno in sramotno za PV, tudi o ločitvi in podobno mu ne verjamem nič, obljuba sodnikom- laž, kajti manipulira na vsem področju, to je ON.

Njah njah... (ni preverjeno)

Do zaj je vse kontra naredo kak je pravo... tak ka trbej malo volilne obljube za nazaj preveriti pa te mo vidle ka nas se caka...

In reply to by same laži (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

Ja in? Misliš, da si to naše volilno telo zapomni? Niti pod razno, volilo bo tudi Miki Miško ali Pajo Patka, samo da ni Janša!
Kar hudujte se, sam lahko plačam vse... od davkov, večjih pristojbin, pa vseeno ne volim levičarjev. Tako, da se lahko "otla mečete", pa se mi ne smilite.
Lažnivci so levičarji, po svoje kradejo, nesposobni do plafona in še kaj. V enem letu so obrnili Slovenijo čisto v napačno smer.
Mimogrede: šest dni na državne stroške je Urška Klakočar Zupančič v dveh afriških državah. Če ste že slišali zanju, pa ne veste nič o njiju. Mimogrede je posvojila pravo opico, jo imenovala Urška in sedaj imamo v Sloveniji pač dve opici. Zdaj je potrebno samo še preveriti, je letela s falconom ali kakšno redno linijo?

In reply to by Njah njah... (ni preverjeno)

Ograček (ni preverjeno)

Ka mo še dugo toga Holoba gledale,ka dela z name pa z državo???

saopsidp (ni preverjeno)

Po izvolitvi so nekateri predstavniki ljudstva dobesedno poniknili. Pred volitvami so klečeplazili pred upokojenci in kaj vse bodo storili dobrega.

2020111 (ni preverjeno)

in zakaj imajo ilegalni migranti zastonj zdravstvene storitve? in še jih vabite v državo. potem pa čakalne vrste za ljudi ki mesečno plačujejo 45 eur. banda

uzuztzt (ni preverjeno)

sedaj že Lepo vidimo, kaj se zgodi, ko pridemo v inflacijsko spiralo.

eviadeak (ni preverjeno)

baje ne veste Ukrajina ena večjih izvoznic dopolnilnih zavarovanj, zato so žal bili primorani v dvig premije.

bonge (ni preverjeno)

Ja točno Ukrajinci so krijve ka prinas v zdravstve tak kradnejo, pa ka so čakalne dobe po par lejt. Če se pa sam plačaš se pa že vűtro na vrste. Pa plačujemo osnovno in dodatno zd. zavarovanje pa se na konce še same tablete moremo plačate. Obejrajo nas kak brojler piceke.

In reply to by eviadeak (ni preverjeno)

Starejše novice