Vir: Zajem zaslona TikTok
Nekaj tednov po tem, ko je Sanja Grohar izdala svojo kozmetično linijo, je nekatere na družbenih omrežjih zmotil način, kako jo oglašuje.

Podjetnica, vplivnica in nekdanja misica Sanja Grohar je pred kratkim izdala svojo kozmetično linijo, imenovano Lepa cosmetics

Nekatere uporabnike družbenih omrežij je zmotilo oglaševanje, v okviru katerega so ti kozmetični izdelki predstavljeni skozi zgodbe strank, katerih romantična razmerja naj bi bila na preizkušnji, ker »so se zapustile«, potem pa so kot rešitev predstavljeni izdelki za lase.

Vir: TikTok Lepa cosmetics

»Ko me je mož videl, mu je padla čeljust. Z varuško nista več skupaj«

V videih, objavljenih na spletni platformi TikTok, na profilu blagovne znamke Lepa cosmetics je namreč zapisana zgodba stranke, ki jo je mož prevaral z varuško, ona pa naj bi si na poti do preobrazbe pomagala ravno z izdelki Sanje Grohar. 

»Stranka nam je zaupala:

Ko me je mož zapustil zaradi varuške sem naredila tole ... Po tem, ko sem rodila, sem skrbela za dva sinčka medtem, ko je mož delal.  Priznam, zapustila sem se, moja prioriteta sta bila sinčka. Ker nisem zmogla sama, sva najela varuško.

Mož je delal cele dneve, za vikende je bil doma z nami in me vzpodbujal, naj grem s prijateljicami na vikend oddih, kjer se bom sprostila. Medtem, ko sem odšla na vikend oddih, naj bi se mož zapletel z varuško.

Čez pol leta mi je povedal, da me zapušča. 
Zapustila si se, zredila si se, nisva več spolno aktivna. Našel sem si drugo. Valerija, naša varuška, bo mačeha najinim otrokom, ji je povedal. 

Po mesecih depresije so mi izpadli šopi las, nisem se počutila ženstveno. Ko me je mož videl, mu je padla čeljust. Z varuško nista več skupaj, jaz pa grem dalje. Hvala LEPA, tudi ti si bila del moje preobrazbe

Se vam zdi oglaševanje sporno? 

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Frg (nepreverjen)

Zaradi takih vplivnic gre svet v maloro. Nič delati, lišpati pa nastavljati pred kamero

brezvezen-komentar (nepreverjen)

Ja, ja. Privatna varuška in wellness vikendi s prijateljicami, s ten se ziher lejko indentificera večina Slovenk :-)) drugače pa ta krema za lase očitno pomaga tudi hujšati, glede na to, ka je gospa bila debela in depresivna. očitno ima tudi antidepresivne učinke. v ton digitalnem marketingi je pač tak, ka čim bole je glupo, tem bole lidje tou klikajo. Ta "reklama" pa spada v kategorijo prav posebno glupo.

anton77 (nepreverjen)

In eni do njej seveda brezpogojno vorvali....

abromik (nepreverjen)

omb kako bedna zgodba, sploh nima nobene niti. in pa tako grda je postala s temi plastičnimi ustnicami, da jo je treba samo še pikniti z iglo. smotana kurbetina.

FRAP (nepreverjen)

Ni potrebno nobeno lišpanje. Dovolj bo že, da si redno puli dlake iz nosa.

Slabo mi je (nepreverjen)

Slabo mi je, gda vidin takšne plastične koze, aj gre v 3.

Starejše novice