VIR: Sarah Louise Bennett, The European Broadcasting Union (EBU)
Potem, ko se je zjutraj še ugibalo, ali bomo v današnjem finalu videli tudi nizozemski nastop, je zdaj jasno. Nizozemska je izključena iz tekmovanja.

Nizozemski kandidat na 68. tekmovanju za pesem Evrovizije Joost Klein ne bo sodeloval v današnjem velikem finalu tekmovanja za pesem Evrovizije, poročajo tuje tiskovne agencije. 

Evropska radiodifuzna zveza (EBU), ki organizira tekmovanje, je sporočila, da je razlog za izključitev preiskava zaradi prijave neprimernega obnašanja.

Klein že v petek ni sodeloval na generalkah za današnji nastop, kot razlog so pri EBU navedli policijsko preiskavo domnevnega ustrahovanja v četrtek zvečer. 

Medtem ko teče postopek, ne bi bilo primerno, da bi nizozemski predstavnik še naprej sodeloval v tekmovanju, so danes pojasnili na EBU.

Europapa ne bo zmagovalna pesem letošnje Evrovizije

Švedska policija podrobnosti glede četrtkovega incidenta ni razkrila, po navedbah nizozemske televizijske postaje SVT pa naj bi bila vanj vpletena Klein in neki fotograf.

Nizozemska televizijo Avrotros je v prvem odzivu sporočila, da so osupli nad odločitvijo, ki se jim zdi nesorazmeren ukrep.

Komentarji (41)

Pišek (ni preverjeno)

Polovica Nizozemskih državljanov je že muslimanov . Dejansko so že prišli v podzavest tudi nekdaj večinskemu delu prebivalstva, Evropa je tik pred propadom, poseljena z afriškimi, balkanskimi in arabskimi primitivci .

lol lol (ni preverjeno)

Ti si Nizozemsko še v življenj nej vido tak ka ne bluzi pa se ne meči vö neka za brezveze. Pojma nemaš. Evropa je pred propadon zaradi primitivcov ka si ti pa zaradi nikoga drugoga.

In reply to by Pišek (ni preverjeno)

Razlozi (ni preverjeno)

Ka dobroga je se musliman naredo za Evropo? So posteni delovni ljudje? Prispevajo kaj skupnosti? Spustujejo kulturo drzave v kero so vujsli in kero cecajo? Spostujejo tujo lastnino? spostujejo druge zenske in otroke? Oni so se hujsi kak nasi cigani, mislijo ka majo pravico do vsega zasenski, ka njin vse pripada, ka do oni vse ravnali, vsiljevali svojo vero in obicaje.

In reply to by lol lol (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Najhujši ste domači primitivci. Nihče va ne more prekašati.

In reply to by Pišek (ni preverjeno)

KnezJure (ni preverjeno)

Daj pogledni ka so naredili musliči iz Irske, Švedske, Anglije, Nemčije itd. Vse je javno na interneti. Pa te guči o domacih primitivcaj, keri se borijo proti tome, ka bos lejko ti in tvoja deca se dale ziveli kak zivite.

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Še en dokaz, da domači primitivci neprestano kvasite neumnosti. Če si sam primitivec, se ne moreš boriti proti tujim, manjšim primitivcem, kot si sam! Res je vse na internetu, le da vsi ne razumete kaj berete, niti kaj gledate. Zato nič čudnega, da kvasite neumnosti po svetu!

In reply to by KnezJure (ni preverjeno)

Ljop (ni preverjeno)

Kelko krat si ti biu v teh drzavah o kerih gucis? Verjetno niti enkrat, ka vacik nebi taksnih lazi piso.

In reply to by KnezJure (ni preverjeno)

rudi,k (ni preverjeno)

Pišek joj kak si zlufto Nizozemci so bili kolonialisti in so izkoriščali muslimane pa so prišli njihova deca domov k očetom, židovon pa ka jim pripada isto kak je eden že v zgodovini ščel napraviti zdaj pa oni delajo še hujše

In reply to by Pišek (ni preverjeno)

Zaevropo (ni preverjeno)

Lidje googlajte malo kaksne tezave ma cela Evropa zaradi muslimanov. Na Irski majo te moment najvecje proteste, UK gori zaradi muslimanov, iz Berlina so beli lidje mogli vujti zaradi muslimanov. V Ljubljani se vec zenske same nemrejo sprehajati po ulicaj okole moseje. Ampak nasi mediji molcijo o ton! Pogeli so nas kak rak. In te jih se dale podperamo in ujckamo

Pišek (ni preverjeno)

Moreš vedeti da so muslimani največje volilno telo liberalcev in levičarjev, večinoma so jih domačini že spregledali, tako da so ti liberalci priseljeni sklepati pakt s hudičem da bi se obdržali na oblasti kjer bodo lahko naprej bogateli z državnimi posli .

In reply to by Zaevropo (ni preverjeno)

Khmmm (ni preverjeno)

Za kaksno ceno? Nic vec varnosti, nic vec svobode, burke seposebi, vecen strah za nase hcerke, povisan kriminal, svinjarija povsod. Izgredi povsod? Je to vredno? Vejpa Palestinci nan grozijo, ka jih moremo kao braniti, ce jih nemo do to nasi otroci placevali. To je njihova propaganda. Cigani nemajo za burek proti njin, pa ze z njimi nesce nisce posel meti. Ka pa kda pridejo muslici

In reply to by Pišek (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Si pa res velik bedak! Že desetletja ližeš musličev sladoled s katerim ti "grozijo" ! Zbudi se človek in pusti desna trobila, dokler še nisi zrel za zaprti oddelek neke ustanove.

In reply to by Khmmm (ni preverjeno)

brekaš (ni preverjeno)

Pa kak lejko tak lažeš? Eni resno nemate ali nikaj v teh vaših nourih glavaj ali pa ste plačani od nekoga ka tak lažete po interneti.

In reply to by Zaevropo (ni preverjeno)

mainman

Blagor vam nevednim ali zaslepljenim.

In reply to by brekaš (ni preverjeno)

Sto laze? (ni preverjeno)

Na neti mas tone in tone in tone posnetkov ka delajo muslimani iz Evropskih mest. Tudi med drugin proteste lidi na Irski. Sicer pa Ljubljana je nej dalec, idi za 24 vr med njih, ta ge se oni pocutijo domace in varno. Pa te guci ka sto laze pa kak so oni “normalni” in fajn

In reply to by brekaš (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Tebe je rdeči Janez čisto zmešal! Desničarji so te dodobra umsko prestrašili. Ah, ubogi revež!

In reply to by Sto laze? (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Res naši mediji molčijo, da se pristašic desnice, ki iščejo potešitev okoli mošeje, ti muslimani nočejo smiliti! Niti N24TV, ki nikoli ne laže po nepotrebnem, o tem ne poroča!?

In reply to by Zaevropo (ni preverjeno)

Busybee (ni preverjeno)

Prav je tak. Pika

Branko 59 (ni preverjeno)

Pravilno naj še naši politiki to vidijo

tsl (ni preverjeno)

Bluz zaradi genocidnikov..

Vajz (ni preverjeno)

Židof jebe cejli svetski sitem, vij pa motate od nikši musličaj. Migranti so posledica, nej vzrok. Države, s šteri bižijo, so bile nekoč bogate in urejene, dokeč jih je nej Jenki pod taktirko židof rasturo.......

🤢 (ni preverjeno)

In zakoj bi to mogo biti nas problem? Ker migranti so nas problem kda so enkrat tu. Mi mamo zadosti svojih nevol, nej ka bi se resavali in vlacili pred prag teroriste

In reply to by Vajz (ni preverjeno)

.... ..... (ni preverjeno)

Ja, ampak veliko ljudi tega ne ve in ne razume. Raje se prepuščajo pokvarjeni skrajni desnici in njihovim lažem. Zablojenost je huda stvar!

In reply to by Vajz (ni preverjeno)

Apostol (ni preverjeno)

Folk je prezabit, da bi razmo zake gre pri toj stvari. Samo eno, Židovski lobij ima v oblasti celo Evropi in pika.
Tudi našoj politiki diktira kako in kaj se dela.
Eurosong je samo politika v lepšo obleki, za glupi folk

Takneto (ni preverjeno)

Žid ti ne vlamla v kuco, ti ne kradne vse ka se vkradnosti da, te ne nadleguje na ulici, ne nadleguje tvojih hcerk, te sili zenske v burke. Ti ne smeti mesta v keron zives. Ti ne privlece 10 clanske familije v Slovenijo v keroj te vsi zivejo iz nasoga davkoplacevalskoga denarja.

In reply to by Apostol (ni preverjeno)

22 (ni preverjeno)

Imamo sami dovolj takih, ki vse to počnejo. Imamo sami dovolj delomrznih in lenih socialašov-družin, ki se redijo na račun davkoplačevalskega denarja. Najprej je potrebno počistiti pred lastnim pragom, ne pa neprestano po sds-ovsko obsojati vse, kar vam pade na pamet!

In reply to by Takneto (ni preverjeno)

brekaš (ni preverjeno)

Vajz + Apostol.... skoraj san že zgujbo upanje.... te pa vidin ka še normalni in razgledani ljudje obstajajo. Bravo obema za komentar.

Stole (ni preverjeno)

Ka te vij trije heroji najdete doj branit to ciganijo,vijdin ka ste kak anonimnež fejst močni.

Luxx (ni preverjeno)

Nesce negi pobija naduzno deco pa zenske, sploj nema veze sto pa ka pa koga… to se nebi smelo nigi dogajati. Ali ti si verjetno prezabiti ka bi tou razmo.

In reply to by Stole (ni preverjeno)

Ajhaaa (ni preverjeno)

Tak kak so begunci bili predvsem neduzne zenske in deca nej? 😅😅😅

In reply to by Luxx (ni preverjeno)

Ljop (ni preverjeno)

Nej te sran ka si tak neumen?

In reply to by Ajhaaa (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Zabiteži so pač zabiteži od zibke pa do groba. Človeku se kar smilijo, ampak nobena pomoč tem revežem ne zaleže.

In reply to by Luxx (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Skrajno desničarski "cigani" so vedno fejst močni, kadar sedijo na WCju in komentirajo.

In reply to by Stole (ni preverjeno)

Stole (ni preverjeno)

Točno o tem se govori,da teroristi pobijajo nedolžne ljudi,samo tvoja nora glava si toga ne da valati, in misliš ka si frajer če to podpiraš,dosta kruja boš še mogo pogesti ka boš dojel določene stvari.

Pasulj (ni preverjeno)

San RASIST IN MRZIM VSE .In ka mi što more……… lejko me vsi, ka mijslite nasprotno poljubite v dupe.

Zelenosonce (ni preverjeno)

Torej naj se Izraleci pistijo jebati, naj pistijo vdore, naj pistijo ugrabitve/umore braniti pa se nemrejo zato ka so “palestinci” bogi in srmaki in nemajo taksne vojske? Ka je z vami lidje? Torej vam tudi lejko cigani kradnejo in van vderajo v vase domove? Te pa ce se tome sranji uprete, do pa oni fcase zrtve? Eni resan zivete v iluzijaj, zato pa de vas muslimanski svet povozo. Samo te ne jokacajte, kda te na iston kak je zdaj recimo London in Berlin, ge vec lidje niti ne vupajo na cesto

mainman

Blagor vem nevednim ali zaslepljenim. Malo se informirjaj in boš videl tudi drugo plat medalje, ki je še dosti bolj krvava. Izraelci niso osvoboditelji, so agresorji in okupatorji in to že desetletja. To kar muslimani delajo po svetu ni ok, ampak ne delajo to vsi, tudi ne podpirajo tega vsi. Ali spadajo muslimani v evropo, ne vem, dejansko jih je ogromno noter že deseletja. Če mislijo delati, spoštovati zakone, potem nimam nič proti. Ali spadajo v evropo razni ekonomski migrantje, po domače delomrzneži iz afrike in drugih držav, ki se nočejo prilagoditi, nočejo delati, ...? Ne, tu nimajo kaj iskati. Problem so pa politiki, ki jih rabijo za plenjenje in uresničevanje svojih zblojenih načrtov.

In reply to by Zelenosonce (ni preverjeno)

Yy (ni preverjeno)

To je njihov fight nej nas. Nasi do te pa begunci, kero do odzerali nase davkoplacevalske pejneze in naso svobodo

In reply to by mainman

. (ni preverjeno)

Imate zelo realne poglede na tematiko in strinjam se z vašimi navedbami, zlasti z zadnjim stavkom.

In reply to by mainman

realnooo (ni preverjeno)

muslimani so vsi enaki, vsaj uradno. CE DELAJO ENI SRANJE IN KRIVICO, DRUGI NIKOLI NA NJIH S PRSTOM NE POKAZEJO! SLOVENSKI MUFTI SE ENE KRVOLOCNE MUSLIMANSKE SKUPNOSTI NEJ URADNO SKRITIZIRAL!!!

VSI DRZIJO SKUPER, S TEM KA SI ENI MALO VEC VUPLEJO!!!

KAR SE TICE IZRAELA PA SO DOSTA KRIVI NASI MEDIJI...DRUGEGA KAK KELKO PALESTINCEV JE UMRLO NE VEJO OBJAVITI. POGLEDNITE AVSTRIJSKE MEDIJE KERI PORAUCAJO O OPERACIJAH IN SE DRZIJE NEKE NEVTRALNOSTI!!

In reply to by mainman

Opazovalka (ni preverjeno)

Kazen je pretirana, drugo leto jih sigurno ne bo v tem glasbeno politicnem kaosu.

Starejše novice