Slika je simbolična. Foto: Agencija IDEA
Zbrali smo nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta konec tedna.

Petek, 13. oktober, bo v Murski Soboti v znamenju filma. Ob 18. uri si lahko v Cineplexxu ogledate koncert pevke Taylor Swift na velikem platnu. V Gledališču Park pa bo ob 19. uri francoski film Anatomija padca

Glasba in nočni nakupi v soboto

V soboto, 14. oktobra, praznujeta Trgovski center Maximus in Spar 17. obletnico. Od 9. ure dalje pa bo v Renkovcih Jesenska LUŠTna tržnica.

Ob 9. uri se na Expanu začne pohod okrog Soboškega jezera ob Svetovnem dnevu Hospic in paliativne oskrbe.

Ob 10. uri vabljeni na Dan odprtih vrat v Skate šolo Ollie, prvo skate šolo v Murski Soboti. Najdete jih na Industrijski ulici 40.

V Lendavi bo ob 20. uri v baru Drvarnica še Zadnje dejanje poletja. Nastopili bodo Panicka, Eyecontact in Dežurni krivci.

V Čili baru bodo ob 21. uri nastopili Skupina Skater in Weekend Band. V Unterhund Ormož, pa ob 21. uri prihajajo alternativci Koala Voice.

V nedeljo osrednja prireditev ob prazniku Občine Puconci

V nedeljo, 15. oktobra bo potekala osrednja prireditev Zveze kulturnih društev občine Puconci »Z biciklinom z Ravenskega na Goričko«. Začetek ob 12. uri v Gasilskem domu Moščanci.

Ob 16. uri bo v parku Dežela štorkelj potekal Polanski večer.

V dvorani Osnovne šole Puconci pa bo ob 18. uri odbojkarska tekma 2. kroga Sportkluba 1A, Panvita Pomgrad proti Fužinar SIJ Metal Ravne.

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Sobotainfo.

Komentarji (1)

otokar (ni preverjeno)

Če kdo želi za razvedrilo lahko gre v Rakičan v ovseni mlin .

Starejše novice