Po izboru petih najdražjih smo poiskali še pet precej poceni in zanimivih nepremičnin, ki v Pomurju iščejo novega lastnika.

Stanovanje v objektu starem 150 let

Na Stari Cesti v občini Ljutomer se prodaja obnove potrebna bivalna enota velikosti 78 kvadratov, ki se nahaja v 1. nadstropju dva etažnega objekta zgrajenega v avstro-ogrskem tipu pred približno 150 leti. Enota ima svojo elektriko, telefonski in vodovodni priključek, internet in televizija pa sta možna preko Telekomovega priključka.

Prodajalec navaja, da je enoto možno kupiti tudi kot poslovni prostor tihe dejavnosti, cena za 78 kvadratnih metrov pa znaša 22 tisočakov.

 

Dvosobno stanovanje v centru Lendave

Svetlo mansardno stanovanje v skupni izmeri 47,70 kvadratnih metrov je lahko vaše že za 37 tisočakov.

Stanovanje sestavljajo hodnik s predprostorom, otroška soba, kopalnica, WC, kuhinja z jedilnico, dnevna soba ter tudi klet/shramba.

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju poslovno-stanovanjskega objekta, ki je bil zgrajen leta 1988.
 

Hiša v gozdu na Goričkem

V Svetem Juriju se prodaja nepodkletena hiša zgrajena leta 1985, ki obsega kuhinjo z jedilnico, kopalnico, spalnico, otroško sobo ter dnevno sobo.

Hiša se nahaja na samem, dostop do hiše pa vodi skozi gozd.

Za hišo potrebno obnove je potrebno odšteti 21 tisočakov. 

Hiša s turističnim potencialom

Na mirni lokaciji, ki je obdana z kmetijami in travniki, je v Kuštanovcih na voljo hiša v velikosti 96 kvadratnih metrov in na zemljišču velikem 290 kvadratnih metrov.

Hiša ima sicer na novo narejen vodovodne in električne razvoje, a je potrebna nadaljnje adaptacije, primerna pa je tudi za turizem.

Prodaja se za 10 in pol tisočakov.

 

Več kot 100 let stara zidana hiša z zemljiščem

Leta 1906 zgrajena hiša, ki zajema predsobo, kuhinjo, spalnico, sobo, shrambo in prostor za kopalnico, se prodaja že za 18 tisoč evrov.

Kmetijsko poslopje sestavlja več prostorov, zraven pa stojijo nestanovanjski objekti za večnamensko rabo. Hiša je sicer zidana z betonskim temeljem, razen v spalnici, strop je pa lesen.

Kritina je opečna in delno salonitna, hiša pa je prazna že okoli 20 let. 
 

Komentarji (5)

Lepec (ni preverjeno)

Tutamkamon baje prodaja svoj sarkofag zaradi selitve v hladnejše kraje.

vbvfb (ni preverjeno)

za nekaj tisoč evrov. Kupiš, potem pa vidiš... Da rabiš 5x več denarja za renovacijo kot za nakup. Ko zbereš denar, ti pridejo "spomeniški varnostniki" in ti rečejo, da je hiša pod spomeniškim varstvom. Rabiš še pol več denarja za renovacijo. Ko vse to urediš, ugotoviš, da bi za ta denar lahko zidal hišo po svojem okusu :) Tak, da ja. OGLAS, da se prodajo hiše, ki se ne prodajo. Zakaj le :)

wese.. (ni preverjeno)

To je velikooo predrago. na zemljiscu, kjer se niti s kolesom ne morem obrnit. plus rabis svoj bager da vse najprej zrusis. Nobena gradbena parcela ne bi smela imeti manj kot 500 m2.

Lukkkkk (ni preverjeno)

Na tej objave 🤬🤬👍👍

stric feri (ni preverjeno)

Nisem se mogel nehati smejati, ko preberem, da ima hiša v Kuštanovcih turistični potencial.

To so nebuloze raznih nepremičninskih agentov in njihov besednjak.

Ta hiša ima edino potencial, da kak lokalni obrtnik z bagerjem in tovornjakom nekaj zasluži, da to podre.

In parcela bi naj imela slabe 3 are. Pa na tako majhno parcelo še parkirati ne moreš.

Starejše novice