Na spletu smo prečesali nepremičninski trg in poiskali izstopajoče nepremičnine, ki so trenutno naprodaj v Pomurju. To je pet najdražjih in zanimivih nepremičnin v Pomurju, ki trenutno iščejo kupca.

Velika posest z vinogradom za 770 tisočakov

Na pobočjih Radgonskih goric si lahko omislite 22.157 kvadratnih metrov veliko posest z vinogradom, ki zajema stanovanjsko hišo, brunarico, vodno zajetje, gospodarsko poslopje in vinograd. Hiša je kompletno opremljena, povezana brunarica pa se lahko uporabi za kmečki turizem, saj sprejme do okoli 70 gostov.

V ceno so všteti tudi vinski sodi, stiskalnica, traktor ter vsa ostala strojna oprema za obdelao vinograda s 6500 trsi sorte Renski rizling, Chardonnay in Zweigelt.

Vinotoč v Strehovskih goricah

Še en vinograd je na voljo na južnem obrobju Krajinskega parka Goričko v idiličnih Strehovskih goricah. Prodaja se tako vinotoč s kletjo, vinska klet - cimprača, osrednje dvorišče in vinograd s vso opremo z inventarjem za ceno 350.000 evrov.

Osrednje poslopje, vinotoč, je novogradnja z leta 2008 v velikosti 145 kvadratnih metrov, ki lahko sprejme do 50 gostov. Stavba vinotoča pa ima z dvorišča vhod v še večji prostor, ki je primeren za manjši apartma in ločene sanitarije.

Posebnost posestva je več kot 200 let stara vinska klet - cimprača v velikosti 50 kvadratnih metrov, ki je bila popolnoma obnovljena leta 2008 v sklopu projekta pod vodstvom spomeniškega varstva. Kulturno dediščino odraža opremljenost notranjih prostorov s pohištvom in opremo staro več sto let.

V ceno je vštet seveda tudi vinograd s 3000 trsti, vinotoč pa je trenutno v obratovanju in ima po zagotovilih prodajalca precejšnje število obiskovalcev. Gre sicer za Vinotoč Urisk.

Hiša z bazenom v centru Murske Sobote

V centru Murske Sobote lahko za 300 tisočakov dobite dvostanovanjsko hišo z bazenom in objektom z dvema garažama.

Hiša, velika 286 kvadratnih metrih, se nahaja na parceli veliki 966 kvadratnih metrov in je delno opremljena ter locirana v slepi ulici.

Zgrajena je bila leta 1970, kurjava pa je na olje. 

Meščanska hiša v Lendavi z bogato zgodovino za 260 tisočakov

V Lendavi na Glavni ulici je naprodaj hiša zgrajena leta 1880 in nazadnje v celoti prenovljena med leti 1987 in 1997.

Gre za hišo v štirih etažah s skupno površino 340 kvadratnih metrov, pritličje je bilo namenjeno poslovnemu prostoru s tremi prehodnimi sobami in taoleto, stanovanje pa zajema 1. nadstropje in mansardo.

V kleti je prostor za skladiščenje in kotlovnica s 4.500 litrskim rezervoarjem, ogrevanje je s centralno kurjavo na kurilno olje. Dvoriščna stavba je bila zgrajena leta 1985 in v pritličju predstavlja večji enotni prostor ter tri manjše prostore. V nadstropju je še garaža za tri avtomobile, ki imajo neposreden dostop iz ulice. Hiša se prodaja z opremljeno kuhinjo in kopalnicama. 

Hiša na Goričkem s čudovitim razgledom

V Selu na Goričkem lahko za 288 tisoč evrov dobite hišo v velikosti 240 kvadratnih metrov, ki je bila zgrajena leta 2011. Hiša sestoji iz odprto načrtovane dnevne sobe z veliko pečjo na drva in v celoti opremljeno kuhinjo.

Jedilnica je združena v veliko dnevno sobo, zajema pa še dve spalnici in nedokončano podstrešje, ki se lahko uredi v dodatne spalnice.

Nepremičnina se ponaša z lepim vrtom s čudovitim razgledom na goričko pokrajino, za hišo pa je še manjša brunarica. 

Komentarji (12)

jao mene (ni preverjeno)

nepremičninske agencije - prodajalci se mi zdi, da občasno izgubijo kompas. Nisem nobenemu fauš, če mu prodaja uspe za te zneske, ampak......zgledujejo se po politikih, ki vejo samo nakladati, realnost pa je....nekaj povsem drugačnega

Zaprimo agencije (ni preverjeno)

Z delitvijo Stajerske so velik posestev in zemlje ukradli ... Ein Steiermark

In reply to by jao mene (ni preverjeno)

reži (ni preverjeno)

Točno gnes san se pelo s sebeborske strani.... prejdnji del avtoja trbej precik naprej porinoti, ka kaj vidiš, če pa je 2 m visoka kukorca. Tak ka ne gučte, ka je tou pregledno, ker je nej!

Matko nis (ni preverjeno)

Jebote kakšne cene kelko mA tu agencija cuj pm pomoje od 30 do 50 k.
Za 200 pa tak si ge postavin po svoje nej san zaj mislo ka so hiše slabe ali kaj enim pač paše ka se samo vselijo

smrkci (ni preverjeno)

V krtovo deželo ne bo nihče nič sabo vzel.

slavkoa (ni preverjeno)

Iluzije jaja bou te se pa zbidite s prston v rite.

Tripo (ni preverjeno)

Za te pejneze si lejko po svoje napraviš pa novejše kak je to.

penez (ni preverjeno)

verjetno vsi komentatori živite v socialnih stanovanjih...ka ste tak fauš.
eni neščejo zidati ali pa nemajo časa, majo pa peneze, kapiš?

Žm (ni preverjeno)

Prav si napijsal realni DF ka živeš v socialnom stanovanji ka si socialne problem v toj državi.

In reply to by penez (ni preverjeno)

Ne razmin (ni preverjeno)

Če je hiša zgrajena l. 2000, v njej se živi 19 let, in je za neprem. agente- dotrajana. Za 10 tis. se naj zniža zato, ker so pipe, sicer nove ampak najcenejše, voda teče tudi topla, ko bi mogla mrzla... Vsega so našli, vse jim dovoliti, spuščanje vode, ena skupina se zaprla v sobo, tam zmišljevali nove argumente, ker jim bilo 60 tisočakov preveč.

In reply to by penez (ni preverjeno)

ertre (ni preverjeno)

Kdor dela, naj ima. Ne pa v Butalah, kjer imajo največ tisti, prilimani na proračun.

Lepoticainzver (ni preverjeno)

Dajte malo obiščite Naselje Pušča notranjost hiš—//pa da nebo nesporazuma recimo 20hiš notranjost ter okolica ni da ni bazeni da ne govorim vgradni v terase hiše in ... tako da nisem fauš nikomu ampak kaj je preveč je preveč pretirano z ceno...

Starejše novice