*Fotografija je simbolična
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Podjetno nad izzive v Pomurski razvojni regiji«.

Gre za projekt v okviru celovitega projekta »Podjetno nad izzive«, ki se bo izvajal na področju celotne Slovenije. Njegov namen je podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo uresničiti podjetniško idejo.

Glavni cilj projekta Podjetno nad izzive PONI je ustanovitev novih podjetij, ki jih bodo preko podjetniškega usposabljanja odprle osebe s podjetniško idejo. Za spodbuditev podjetniške aktivnosti in uspešen razvoj poslovnih idej je namreč v prvi fazi potrebna vsebinska podpora, ki bo udeležencem na voljo s strani notranjih in zunanjih mentorjev, zunanjih strokovnjakov in podjetnikov.

Za projekt zadolžen RCMS

Projekt zajema nudenje vsebinskih podpornih aktivnosti, s katerimi se skupinam udeležencev v obdobju štirih mesecev zagotovi zaposlitev in podporno podjetniško okolje, v katerem lahko uspešno razvijejo in uresničijo lastne poslovne ideje. Program usposabljanja udeležence pelje vse od razvoja poslovne ideje do izdelave poslovnega modela in poslovnega načrta ter jih celostno seznani z vsemi pomembnimi področji v podjetništvu. Dodatno jim projekt omogoča uporabo fizične infrastrukture po principu co-workinga.

Za projekt »Podjetno nad izzive v Pomurski razvojni regiji« v vrednosti 852.800,00 bo ESRR prispeval 639.600,00 evrov. Projekt bo izvajal Razvojni center Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost1 (nepreverjen)

Objavite tudi prejemnike, ki bodo prejeli denar.

kuntakinte (nepreverjen)

... najverjetneje do te pejneze doubili ... milošević pa njegovo socialno podjetje ... ge se dela od zore do mraka ... plača? ... pa kakši pavlinjek roto ... pa koudila z zaščiteno šunko mangolica orban ... pa orhidejaš ... ... ...

Starejše novice