Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Zavarovalni zastopnik

Največja slovenska zavarovalnica potrebuje okrepitve za območje Murske Sobote. Za nedoločen čas zaposlijo zavarovalnega zastopnika, za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas pa pomožnega zastopnika. Vaša naloga bo pridobivanje novih strank in skrb za obstoječe. 

Pismonoša

Pošta Slovenije v Ljutomeru, Murski Soboti in v Lendavi v svoj kolektiv vabi več sodelavcev na delovnem mestu pismonoše. 

Strokovni direktor

V teku je razpis za strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Murska Sobota, saj trenutni odhaja na mesto direktorja. Za štiriletni mandat je zahtevana visokošolska izobrazba druge stopnje in najmanj pet let delovnih izkušenj.

Administrator

Za nedoločen čas nudijo zaposlitev v gornjeradgonskem Zasebnem zavodu Vijolica, kjer potrebujejo osebo za administrativna opravila.

Prodajni svetovalec

Telekomunikacijski gigant Telemach med svoje vrste vabi prodajnega svetovalca v murskosoboški poslovalnici. Tudi Telemach ponuja delo za nedoločen čas. 
 

Delovna mesta v Podravju

Pomoč v sladoledarni

Mariborska sladoledarna Piu Gelato, ki je svoja vrata odprla lani, potrebuje svežo moč in ponuja zaposlitev za vse, ki imajo radi sladoled. Zainteresirani pišite na [email protected]

Vodja prodaje

Družba Asfalti Ptuj med svoje vrste vabi profesionalnega, visoko motiviranega in odgovornega sodelavca, ki bo skrbel za poslovne partnerje in opravljal tržne raziskave. Ponujajo delo za nedoločen čas.

Barista

Butična mariborska pražarna, ki se ponaša s tem, da ponuja drugačno kavo, nudi zaposlitev bariste. Ste navdušenec in poznavalec omamne črne tekočine? Pišite jim na [email protected]

Poslovodja

Na voljo je delovno mesto, ki zajema vodenje in organizacijo delovnega procesa v poslovni enoti Tuš Market Kungota. V Tušu zahtevajo najmanj V. stopjo izobrazbe in dve leti izkušenj na področju trgovine in vodenja ljudi. 

Informatik

V podjetju Starkom, ki je v lasti družbe Mercedes Benz AG, s sedežem v Mariboru, soustvarjajo uspešno zgodbo vozil znamke Mercedes Benz in k sodelovanju vabijo izkušenega informatika za digitalno podporo avtomatizirani proizvodnji in poslovnim procesom. Obljubljajo pogodbo za nedoločen čas.
 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
6ihgg (nepreverjen)

A v Turniscu ze izdelujejo elektricna vozila? Samo vprasam.

SDS županija (nepreverjen)

Naj se teva janšista vkuper sedeta pa lejko kcuh povabita SDS bagro iz prestolnice pa naj idnouk zriktajo cesto Genterovci - Turnišče! Katastrofa. Tudi teva maliva kšeftarja sta katastrofa.

In reply to by 6ihgg (nepreverjen)

Gost56435 (nepreverjen)

Na noršinskoj ceste že novi asfalt?

Zikollino (nepreverjen)

se javim za sladoljedarja
rad imam sladoljed

Starejše novice