Včeraj smo poročali, da je do okužb prišlo na Osnovni šoli Tišina, danes pa moramo poročati o tem, da se z okužbami ubadajo tudi v Šalovcih in Gornjih Petrovcih.

Vse zahtevnejše so epidemiološke razmere tudi v vzgojno-izobraževalnem sistemu, saj se okužba vse bolj širi v šolstvu, tako pri učencih kakor zaposlenih. 

Včeraj smo tako poročali o okužbi s koronavirusom na Osnovni šoli Tišina, kjer sta okuženi dve učenki petega razreda, zato sta dva razreda in dve učiteljici v karanteni.

Okuženi zaposleni na dveh osnovnih šolah

V Pomurju pa so se pojavile nove okužbe na dveh osnovnih šolah, in sicer v Šalovcih in Gornjih Petrovcih

"Okužba je bila potrjena pri eni zaposleni osebi, ki je tudi v karanteni in se dobro počuti. Poleg tega je v karanteni še 38 otrok, ki niso okuženi," nam je povedal Johann Laco, ravnatelj OŠ Gornji Petrovci.

V Šalovcih okuženih pet zaposlenih

Še večji "izpad" beležijo v Šalovcih, kjer sta trenutno na šoli zgolj dva razreda od devetih, vrtec ob tem dela nemoteno.

"Okuženih je pet zaposlenih oseb, v karanteno pa so bili poslani učenci od prvega do četrtega in od sedmega do devetega razreda. Na šoli so trenutno samo učenci petega in šestega razreda, vrtec medtem deluje nemoteno," nam je povedala Darja Farič Klemenčič, ravnateljica OŠ Šalovci.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zapreti šole, če študentje morajo delati online potem dijaki pa òš lahko še bolj

lplpo (nepreverjen)

studenje so oz. bi vsaj morali biti samostojni, kar pa ne mores pricakovati od ucencev OS.

In reply to by . (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Halo, govorimo o zdravju ljudi

In reply to by lplpo (nepreverjen)

Ojej (nepreverjen)

Vsem zaposlenim in otrokom vse dobro. Bolni naj hitro okrevajo in upamo lahko le, da se okužbe ne bodo širile naprej..... Čuvajmo se....

Jkl (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pred leti da je pa pou razreda šmrklavoga pa kijali bilau pa se ok jojojoj kakšen nateg je tej virus tej virus paše ten kere na račun države živejo ka so te fajn fraj pa plačo vličejo

tuncika
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zahvaljujem se globoki državi, nevladnikon, influencerjem, da nas razvajajo s kolesarjenjem, pustnimi maskami in žurkami.
JJ pa naj jebe ježa, ker delate pizdarije. Sami ste krivi, torej zapreti lokale...…….. Vsaka rit pride na svoj škret, nekatere pa na zavod...……...to je učinek : free life…………...

Gogii (nepreverjen)

Tij bumbar eden!

In reply to by tuncika

Mjxok (nepreverjen)

Vij velke novinare na sobota info tejvi 2 soli sta razrede mele ze vcera v karantene, kda ste na velko samo tisino omenjale... samo ci bi vcera vse skup napisale bi gnes nej mele kaj pisate drugo, ka ste kaj drugo kak od korone tak nej sposobni skup spraviti...

Dhdjehdb (nepreverjen)

Eh njaj tij te amatere. Tej novinari na sobotainfo so tou se vceraj nej znali, zatou ka so copy paste novinarji. More nesce drujgi objaviti ka te lejko oni prepijsejo.

In reply to by Mjxok (nepreverjen)

tuncika

Zahvaljujem se globoki državi, nevladnikon, influencerjem, da nas razvajajo s kolesarjenjem, pustnimi maskami in žurkami.
JJ pa naj jebe ježa, ker delate pizdarije. Sami ste krivi, torej zapreti lokale in šole.…….. Vsaka rit pride na svoj škret, nekatere pa na zavod...……...to je učinek : free life…………...

debeli rdeči (nepreverjen)

JJ žanje kaj je sejal poleti ko se je Hrvatom v r.. vleko

In reply to by tuncika

Starejše novice